Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaslar sandaloz sakizinin baska ismide limon tuzumu, yada citric acid mi
lutfen bilenler cevap versin, cok zamandir aradim ve bunu buldum...

sabah kahvaltıdan yarım saat önce akşamda yemektne yarım saat önce.uygulama şeklin doğruçaynen devam et.gerçi ben limon sıkmamıştım.

arkadaslar sandaloz sakizinin baska ismide limon tuzumu, yada citric acid mi
lutfen bilenler cevap versin, cok zamandir aradim ve bunu buldum...

başak adı var mı bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile yokifakat görünümü limon tuzu şeklinde.ama tatsız tuzsuz bişi.ağzına kum almış gibi oluyosun

kızlar ben aktara gittim sandolaz sakızı sordum yıllardır aktarım böle bişe yok dedi çok soran oluyo bu at-ralar int den herkez okumuş bana geliyolar bende araştırdım aslı yokmuş yani kızlar böle bi sakız yok adam mekska sakızı var oda kilo vermeye faydalı değl mide için dedi anlayacağınız para için kuruln bi tuzak adam diyorki öle bişe olsa ben satmazmıyım akşama kadar kaç kişi soruyor bana dedi bilginize

benim simdik kafam karisti, bu sakiz varmi yokmu? ve ise yariyormu? cunku bosuna ben buralarda aramayim. Online siparis verecektim... lutfen acele cevap yazun bekliyorum:1shok:

var olmaz mı ama sakın kazıklanma bi kaç yere sorup öle al. sanırım bu ara baya tutulduğu için kaptırabildiklerine yüksek fiyatla satıyolar. 100 gr bi ay için yetiyomuş. o da 4-5 tl tutuyo yane kilosu 50 tl. ama dediğim gibi fiyatlar değişebiliyo..

arkadaşlar yılan hikayesi olacak ya da kafa karıştıracak bişi yok.bir kere sandaloz sakızı die bir şey kesinlikle VAR.elinizin altında net var araştırın görün.ayrıca topici biraz incelerseniz görürsünüz ki böle bi sakız var ve kullanıp zayıflayan da var.bir de adının sakız olduğuna bakmayın görünümü aynen limon tuzu görünümünde ama ağzınıza aldığınız da aynen kum çiğnemiş gibi oluyosunuz.tatsız tuzsuz bişi
kullanma şekli de şu sabah ve akşam aç karnına yemekten yarım saat önce toz haline getirlmiş bir tatlı kaşığı yada bir misket büyüklüğünde parçayı ağzınızda ezerek alıyosunuz.elma sirkeli su ile.
elma sirkesiz faydası olur mu bilmem.ben denemediğim için bişi diyemiycem.isterseniz deneyin.
şu kadarını söleyim size bizzat kullanıp faydasını görmesem burda yazmam.ama burda en önemli kural tatlı yasağı.beşi bir yerde çayı içilecek en az 3 fincan.iradeniz burda da devrede.biz geçen sene bu zamanlar yapmıştık.ben 45 günde 5 kg verirken bir başka iradesi güçlü arkadaş 10 kg verdi.yani arada kaçamaklar yapmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…