• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

güzelim emziklilerin kullanması sakıncalıymış.yağ çözücü etkisi olduğu için sütten bebeğe geçiyormuş.bebiş herşeyde3n önemli.boşver kilo vermeyi.bebiş büyüsün biraz.

ARKADAŞLAR BU DİYETİ DUYAN VE UYGULAYANINIZ OLDUMU ???
ben denemiştim . ama taze zencefil bulamadığım için toz zencefille yapmıştım. ama içmek mümkün değil. tadı iğrenç. zencefilin ve sarımsağın acısı limonun ekşisi midemi çok ağrıtmıştı

Angelina Jolie Diyeti...

Angelina Jolie, Brad Pitt'in bebeğini dünyaya getirdikten sonra, üç hafta içinde tam 11 kilo vererek herkesi şaşırttı. İşte Angelina Jolie'nin formülü...

Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı! Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor.

Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

İşte sarmısaklı çayın tarifi

Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

tarife bakılırsa hakktten de içilecek gibi değilkafamçokkarıştı

10 kg veren ve resmini koyan arkadaş resmi koyduktan bi süre sonra kaldırdı.bizzat msn de konuştum bile ben kendisiyle.hatta kaçamaklar yaptığımda ona sölerdim ve beni azarlayıp kendime getirirdi.:)işe yarıyodu valla.

nese artık bizde kendi resmimizi çekip bakarız 10 kilovermiş halimize:))

arkadaşlar 5 günde birbuçuk kilo verdim.aynı zamanda kızım üç kilo verdi.hiçbir yan etkişgörmedim.sadece barsakları yumuşatıyor.kullanmadan önce ne yediysem aynı şekilde besleniyorum.hatta ilk üç gün sirkeli su bile içemedim.ama tartılıp kilo verdiğimi görünce içmeye başladım.bakalım sonuç nasıl olacak?

ben zencefilli tarifi denedim.işkence gibiydi.içilecek gibi değil.sarmısak iğrenç bir tat veriyor.halbuki herşeyi yiyip içerim.hiç ayırd etmem. ama bu tarif çok kötü.

merhabalar aranıza bugün katıldım ama uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyorum.ben 3 ay öncesine kadar 85 kg idim.3 aydan beri elma sirkesinin mucizesi olsa gerekki tam 10 kg verdim.5 kg fazlam var ama artık veremiyorum.sandoloz sakızını pazar günü aldım ve içmeye başladım.Bende tokluk hissi falan yaratmadı.umarım emeklerimiz boş olmaz.

merhabalar aranıza bugün katıldım ama uzun zamandan beri yazılarınızı takip ediyorum.ben 3 ay öncesine kadar 85 kg idim.3 aydan beri elma sirkesinin mucizesi olsa gerekki tam 10 kg verdim.5 kg fazlam var ama artık veremiyorum.sandoloz sakızını pazar günü aldım ve içmeye başladım.Bende tokluk hissi falan yaratmadı.umarım emeklerimiz boş olmaz.

3 ayda 10 kg mı sadece elma sirkesi ile mi verdin:1shok:ya bebiş yapcam 15 kg vermem lazım benim de ya:1no2:

sizde de öyle mi bilmiyorum ama bir şeye başlayınca devamını getirmek lazım.yani öyle 1 ay da olmuyo hiç bişi.en az 3 ay devam ettirmek lazım.istikrar çok önemli her konuda olduğu gibi bu konuda da

ama şu 5 kg veremiyorum kafayı yiyeceğim.onuda bi verebilsem çok sevineceğim ama devamlı su içiyorum acıktıkça suya sarılır oldum...

sık burnunu içene kadarkaydirigubbakcemile3valla bende ne mide varmış hiç bişi olmadı çok şükür.cnm sende 2 dk içene kadar sık dişini

ben 1.68 boyunda 63 kiloyum.kilolarımdan şikayetçiyim takıntı yaptım resmen,son 2 yıl içinde aldım çünkü eskiden zayıftım,3 gündür sandolzo sakızı ve elma sirkesi kullanıyorum sandalozu aktardan aldım toz haline getirip meyveli yoğutla birlikte kullanıyorumm ardından elma sirkesini içiyorum,meyveli yoğurt kullanmamda bir sakınca varmı sandalozun etkisni azaltırmı yada etkilermi?şimdiden tşk ederim

meyveli yoğurtla kullanmanın zararı olur mu bilmiyorum.ben daha önce nasıl kullandıysam onun hakkında bilgi verebilirim size.ve nasıl kullandığımızı da yazılı önceki sayfalar da.

bende dün lokman hekimden sandaloz sakızı aldırdım ama o krışım vermiş,sandalos sakızı,zerdeçal,keten tohumu,yeşilçay,funda yaprağı,biberiye.... nasıl kullanmalıyım, etkisi olur mu, sadece sandaloz sakızı bulamadım. ankara'da yaşayan kullanan varsa nereden temin ettiğini söylerse sevinirim

bende dün lokman hekimden sandaloz sakızı aldırdım ama o krışım vermiş,sandalos sakızı,zerdeçal,keten tohumu,yeşilçay,funda yaprağı,biberiye.... nasıl kullanmalıyım, etkisi olur mu, sadece sandaloz sakızı bulamadım. ankara'da yaşayan kullanan varsa nereden temin ettiğini söylerse sevinirim

geçmişte de bu karışımdan alan oldu.ama bizim bahsettiğimiz karışımı değil.karışımını kullanıp memnun kalmayan bir kaç kişi vardı.ben denemedim bişi diyemiycem.ayrıca zamanında ANKARA 'da oturmuş ve sandaloza orda başlamış biri olarak sana nerden bulcağını söleyim cnm.ben demetevler den almıştım.ama kızılayda da bulan arkadaşlar vardı.

Back
X