soru soran tum arkadaşlara cevaben...
diyete+sandoloz sakızına başladığımdan beri nerdeyse onbeşgün oldu
ve altı kilo verdim.
ama ben 90 kilodan başladım ilk verilen kilo çabuk verilir bunu biliyordum.
ne yediğime gelince
sabah ilk işim sandoloz sakızını çiğneyip yuttuktan sonra ılık-sıcak arası 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve biraz ben limon damlatıyorum.onu içtikten sonra doğru işe
aradan yarım saat geçiyor ben 2 dilim kepek ekmeği arası peynirli yağsız tost yapıyorum.yeşil çayımla onu yiyorum.
öğlene kadar ya bir salatalık yada bir elma yiyorum ama bol bol su
öğlen evden çorba getiriyorum 1 kase onu içiyorum.yanına salata (yağsız)
acıkırsam bir meyve bol bol su
akşam yemekten yarım saat önce sandoloz+sirkeli su içiyorum
akşam o gün evde ne yemek varsa sadece birini seçip bir porsiyon yiyorum.ekmek yemiyorum.
acıkırsam bir meyve bol bol su
yatmadan önce 45dk-1 saat hızlı tempo koşu bandında yürüyorum.
bu kadar canlar
NURBABY canım,bence bir dahaki alışında sadece sandaloz sakızı al. cumartesi günün varmış o gün kendine izin ver canının isrediğini yee.sonuçta ölümlü dünya. diğer günler çok yediğin günün telafisini yaparsın.
NURBABY kızın hastaymış canım çok geçmiş olsun. birde işten gelince açlıktan elim ayağım titrerdi demişsin, müsayit olduğun bir sabah kan tahlili yaptır kan şekerin düşük olabilir. bir çoğumuzun kilo alma nedenlerinden biri dir düşük kan şekeri.
pelincanım bozma sen moralini hiç kıyamam ben sana
çok teşekkür ederim. bu günlerde geçer delerde geçer.hayat tokatını hep bana atıyoo.ne yapayım yılmak yok yaşamaya devam diyorum.sandalozumada devam ediyorum.öptüm...
merhaba hanımlar nasılsınız. ben biraz buruk bir gün yaşıyorum eşimin şark görevi geldi tam 2 yıl yok,şimdiden canım sıkılmaya başladı.zayıflama hikayelerinizi yazında moralim yerine gelsin.
pelincanım inşallah herşeyin hayırlısı olur sizin için....
bende pek iç açıcı haberler yok aslında evimizin girişindeki elektirk saatlerinden yangın çıktık girişte olunca evde mahsur kaldık kötü zamanlardı itaiye falan 2 gündür anca toparladık oralarını 2saat önce tamamlandı elektrik tesisatıyla ilgili problemler
buarada sandalozda görmedi gözüm ama rahat değilim yrn sabah inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?