Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okuyup gaza geldim ve bugün koşarak aktara gidip sandaloz sakızı aldım umarım bende de işe yarar vermem gereken 10 kilo var boyum 1.70 kilom 71 gelişmeleri yazarım.

hoşgeldin emrege :)

pelincan sandaloz sakızını bizimle paylaştığın için binlerce teşekkürler :)
ben haşimato hastasıyım ve zor kilo verebiliyorum uzn süredirde böyle 57 kiloya düşene kadar neler çektim bi bilsen ama sandaloz sakzıyla 5 günde bi kilom gitmişti bile inanılmaz mutlu oldum çok ama çok sağol :)

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende kilolarından muzdarip biriyim.artık bunlardan kurtulmak istiyorum.ben 1 ocaktan beri elma krom kullanıyorum.91 kiloyla başladımve şimdi 85 oldum.onun ana maddeside elma sirkesi.ama 2 paketten sonra ara verdim.bu arada sandalozu denemek istiyorum.bana çok mantıklı geldi.denemek istiyorum.inş. işe yarar bendede hemen sabah gidip alacam. bana şans dileyin lütfen desteklerinizi bekliyorum. çünki motivasyona ihtiyacı oluyo insanın böyle durumlarda

herkese günaydın arkadaşlar,
hoşgeldin destina19,hoşgeldin emrege

pelincan gerçekten iştahı kapatıyor.dün sabah işyerinde kendime kahvaltı hazırladım.bu arada ben saat 07.00 de işbaşı yapıyorum,sonra yazılacak 1-2 evrağım vardı onları yazdım.saate bi baktım 09.00 kahvaltıyı unutmuşum.gerçekten acıkmıyorum hiç.

asrai günaydın arkadaşım,

iznin olursa sana birşey sormak istiyorum.haşimato hastasıyım demişsin seninde kollarında ve bacaklarında yaşam kaliteni etkileyecek kadar ağrılar oluyormu?(konu dışı bir şey soruyorum eğer bunu konuşmak burada yasak ise lütfen beni uyarın)teşekkürler.

a.s.aramıza hoşgeldin.aktardan 100 gr al ilk ay için yeterli .elma kromu bende duydum.6 kilo vermişsin güzel . bende fx15aldım ama yan etkileri beni korkuttu. enn güzel yöntem sandaloz sakızı ve elma sirkesi. beşi biyerde çayınıda iç mutlaka.

senin adına çok sevindim.gerçekten harika bir formül. bende bunu öğrendiğim arkadaşımı ne zaman görsem teşekkür ediyorum. çevrenizdeki kilo problemi olan hanımlarlada paylaşın.beşi biyerde çayınıda içmeyi ihmal etme.:içelim:

beşi bir yerde çayını zaten içiyorum.ve bunun yanında elma limon tarçın falan karışımlı metobolizma çayıda içiyorumpazartesi itibariyle sandolazada başlıycam inş.benim asıl sorunum vücudumun şişmesi bilmiyorum ödemmi yapıyor. bunda çaya bahane bulmuyorum çünki sürekli oluyor bu bende.doktorada gittim ama kesin bi şey söylemiyolar. bende anlamadım.herkesi iyi zayıflamalar

merabaa canım umarım yasak diildir.
işimi etkiliycek kdr ızdırap verici olmuyor ama aklımın oarayaa kaymasını engelleyemiycek kadardaa ağrı oluyor malesef

slm pelincan cevabın için çok teşekkür ederim beşi bir yerde çayını içmen mecburi demişsin ama ben çalışıyorum bunu hazırlayıp içmem çok zor içmesem ne fark eder yada bunun yerine yeşil çay içsem nasıl olur beşi biryerdenin sallama olarak satılanıda yok galiba cevaplarsan çok memnun olurum.a.s.

arkadaslar hepsini okuamadım bilmiorm bahsettinz mi ama nereden aldınız sandaloz sakızını boyle aktardan fln mı ya da bi siteden mi?

CADIARZUarkadaslar hepsini okuamadım bilmiorm bahsettinz mi ama nereden aldınız sandaloz sakızını boyle aktardan fln mı ya da bi siteden mi?

ya birazcık araştırmacı olalım ya. bir kaç sayfayı okusanız göreceksinz zaten nereden aldıgımızı falan. ne kadar hazırcı bir toplumuz! pelincan her türlü soruya yanıt verdi sağolsun. bol bol sabırlar diliorum valla pelincanıma.

tatlım benim.desteğin için çok teşekkür ederim.

arkadaşlar merak ettiğiniz soruların bütün cevapları ve hatta sandaloz sakızının şekli bile ilk sayfadaki link leri tıklarsanız orada var.eğer bu yöntemle zayıflamak istiyorsanız bir zahmet ilk sayfaya bakınn.:çok üzgünüm:

ya cidden ozur dilerim ama benim o kdr bos vaktrim yok sayfa okduum goremedim yani oyle hepsini okucak vaktim olmuo hem calısıp hem okuunca o zaman o kdr hazırcı bi insan olduumu da dusunmuormm gercekten. ozellikle de hem ingilizce oretmenlii son sunuf olup hem de aynı zamanda haftada 2 gun oretmenlik yapınca gercekten bos bi insan olduumu dusunmıorm ama siz herhalde iki dakka aktarlarda yazmaya useniosnz usengecc toplumz evet bence de ama hazırcı olduumuzu sanmıornm

yağ yakman için çok etkili bir yöntem kolay gelsin.

hayatım yalnz soyle de bisi var ben normalde 1.89 boyu olan ve 47 kilo olan bi insanm bunu da cok yakn bi arkm icin sormstm insalla bigun benim kiloma ulasabilirsiniz gercekten:) ama daa parmaını kımıldatmaya usenen bi insana deil sandaloz butun agac bile ise yarar mı bilmiorm asıl sana kolay gelsin :) hee bu arada sen bunu yazarken biz bugun onu buldk bile ben sadece yardımlasma adına sormstm ama sanrm burdaki her insanda o potansiyel yokms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…