arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okuyup gaza geldim ve bugün koşarak aktara gidip sandaloz sakızı aldım umarım bende de işe yarar vermem gereken 10 kilo var boyum 1.70 kilom 71 gelişmeleri yazarım.
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende kilolarından muzdarip biriyim.artık bunlardan kurtulmak istiyorum.ben 1 ocaktan beri elma krom kullanıyorum.91 kiloyla başladımve şimdi 85 oldum.onun ana maddeside elma sirkesi.ama 2 paketten sonra ara verdim.bu arada sandalozu denemek istiyorum.bana çok mantıklı geldi.denemek istiyorum.inş. işe yarar bendede hemen sabah gidip alacam. bana şans dileyin lütfen desteklerinizi bekliyorum. çünki motivasyona ihtiyacı oluyo insanın böyle durumlarda
pelincan sandaloz sakızını bizimle paylaştığın için binlerce teşekkürler :)
ben haşimato hastasıyım ve zor kilo verebiliyorum uzn süredirde böyle 57 kiloya düşene kadar neler çektim bi bilsenama sandaloz sakzıyla 5 günde bi kilom gitmişti bile inanılmaz mutlu oldum çok ama çok sağol :)
a.s.aramıza hoşgeldin.aktardan 100 gr al ilk ay için yeterli .elma kromu bende duydum.6 kilo vermişsin güzel . bende fx15aldım ama yan etkileri beni korkuttu. enn güzel yöntem sandaloz sakızı ve elma sirkesi. beşi biyerde çayınıda iç mutlaka.
asrai günaydın arkadaşım,
iznin olursa sana birşey sormak istiyorum.haşimato hastasıyım demişsin seninde kollarında ve bacaklarında yaşam kaliteni etkileyecek kadar ağrılar oluyormu?(konu dışı bir şey soruyorum eğer bunu konuşmak burada yasak ise lütfen beni uyarın)teşekkürler.
sandaloz sakızı ve elma sirkesini sabah akşam yemeklerden yarım saat önce alıyoruz.sandaloz sakızını her deefasında bir misket büyüklüğünde çiğne ve yut ardından bir bardak ılıkla sıcak arası suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekle ve iç.bizim kullandığımız sandalozda büyüklü küçülü.bir aylık kullanım için 100 gr yeterli .beşi biyerde çayınıda içmen mecburidir. parçalanan yağların vucuttn kolayca atılımını sağlıyor.
ya birazcık araştırmacı olalım ya. bir kaç sayfayı okusanız göreceksinz zaten nereden aldıgımızı falan. ne kadar hazırcı bir toplumuz! pelincan her türlü soruya yanıt verdi sağolsun. bol bol sabırlar diliorum valla pelincanıma.
ya cidden ozur dilerim ama benim o kdr bos vaktrim yok sayfa okduum goremedim yani oyle hepsini okucak vaktim olmuo hem calısıp hem okuunca o zaman o kdr hazırcı bi insan olduumu da dusunmuormm gercekten. ozellikle de hem ingilizce oretmenlii son sunuf olup hem de aynı zamanda haftada 2 gun oretmenlik yapınca gercekten bos bi insan olduumu dusunmıorm ama siz herhalde iki dakka aktarlarda yazmaya useniosnz usengecc toplumz evet bence de ama hazırcı olduumuzu sanmıornm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?