hayatım yalnz soyle de bisi var ben normalde 1.89 boyu olan ve 47 kilo olan bi insanm bunu da cok yakn bi arkm icin sormstm insalla bigun benim kiloma ulasabilirsiniz gercekten:) ama daa parmaını kımıldatmaya usenen bi insana deil sandaloz butun agac bile ise yarar mı bilmiorm asıl sana kolay gelsin :) hee bu arada sen bunu yazarken biz bugun onu buldk bile ben sadece yardımlasma adına sormstm ama sanrm burdaki her insanda o potansiyel yokms
Merhaba bende bu sandoloz sakızına başlamak istiyorum ama elma sirkesi konusunda şüpheliyim zararı olurmu diye yani.çünkü elma sirkesinden zarar gören birini duydum.sakızın arkasından içilen özel aktarlardan alınan sirkemi yoksa marketlerdekilerde oluyor mu.
merhaba pelincan:)ben sana msj atıştım ama biraz önce cvp alamadım hemen buraya atladım..çok sabırsızım çünkü..gerçekten bu sandoloz işe yarıo mu geri kilo aldın mı?10 15 kilo vermem lazım
arkadaşlar bişey daha sorucam yutmakta zorlanan varmı bu sandoloz sakızını ve beim ağzımda kum gibi bi tat bıraktı bunu midemi kaldırdı sizde nasıl kolaymı kullanıyorsunuz çiğnerken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?