Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

eemotionn.sana senin dilinde yazmak istemedim. bu topikte bu güne kadar kimse kimseyi kışkırtmadı.

göründüğü üzere kadınlar kulübünde yenisin ve bu kulüpte tartışmak değil paylaşmaktır asıl olan.biraz zahmet etseydinde ilk sayfaya baksaydın.
ayrıca bu sayfada senden gerisi zaaten zayıf hanımlar.

ilk sayfayı iyice incele nasıl kilo vermişiz nerden almışız anlarsın. boyunu kilonu yazmışında burda seni kimse görmediği için dediklerin havada kaldı..

zayıflama sürecinde sana başarılar dileim canımm.

Son düzenleme:
arkadaşlar bahsetmişimdir fx15 kullanmak istiyorum diye. aldım ve 2 adet kapsül içtim ayrı günlerde nerdeyse ölüyordum. yarından teziyok başlıyorum sandalozuma.
hepinizede kolay gelsin

merhaba pelincan:)ben sana msj atıştım ama biraz önce cvp alamadım hemen buraya atladım..çok sabırsızım çünkü..gerçekten bu sandoloz işe yarıo mu geri kilo aldın mı?10 15 kilo vermem lazım

herkese merhaba pelincan bu ara çok yoruldu izni olursa onun yerine ben cevaplıyayım ben de cuma günü aldım sandalozu ve c.tesi hemen başladım bugün 3. günüm daha kilo vermek için çok erken bence ama gerçekten iştahı kestiği bir gerçek ben yemekten bir saat sonra ne yesem acaba diye düşünen biriydim şu anda eşim karşımda çikolatalar ve bisküviler götürüyor ama benim canım hiç istemiyor ki ben tatlıya ASLA dayanamam yani uzun lafın kısası benim gibi iştahlı birinde işe yaradıysa herkes faydasını görür diye düşünüyorum

Merhaba bende bu sandoloz sakızına başlamak istiyorum ama elma sirkesi konusunda şüpheliyim zararı olurmu diye yani.çünkü elma sirkesinden zarar gören birini duydum.sakızın arkasından içilen özel aktarlardan alınan sirkemi yoksa marketlerdekilerde oluyor mu.

Herkes senin gibi okumaya üşense bütün sayfalar gereksiz mesajlarla dolar. Fakat akıllı insanlar aklını kullanıp ilk sayfada gerekli bilgilerin olacağını düşünüp bi zahmet okuduğu için diğer sayfalarda deneyimlerini paylaşıyorlar.Bu sayede hem kimsenin sinirleri bozulmuyor hem de benim gibi sayfayı yeni ziyaret edenler gereksiz mesajlar okumak zorunda kalmıyor. Bu sitede çok güzel paylaşımlar oluyor emin ol. Ayrıca kilolu arkadaşına söyle üşenmesin kendisi üye olsun siteye, yine üşenmesin bizimle paylaşımlarda bulunsun hiç olmazsa parmakları zayıflar. :içelim:

marketten alabilirsin fersan vs gibi. hiç bir yan etkisi yok benim reflümü bile geçirdi.bunların yanı sıra mutlaka beşi biyerde çayınıda kullanın. tatlı kesinlikle yasak.

merhaba pelincan:)ben sana msj atıştım ama biraz önce cvp alamadım hemen buraya atladım..çok sabırsızım çünkü..gerçekten bu sandoloz işe yarıo mu geri kilo aldın mı?10 15 kilo vermem lazım

az önce özelden mesaj attım sana.
kesinlikle denemelisin. çok etkili ve kesin çözüm. yağ yakıyor ve iştah kapatıyor. diyet ilaçlarının yan etkileri var bu yöntem çok ekonomik ve kolay yan etkisiz.

sonuçları paylaş bizimle.

canım arkadaşlarım.süt ve süt ürünleri yasak değil.sadece tatlı YASAK.ve rengi sandalozun yeşil değil. limon tuzu gibi saydam. sakız deyince aklınıza normal sakız kıvamı gelmesin. ilk sayfadaki linklerde sandaloz sakızının resmi var.kitre karıştırtmayın içine. aktar kısa yoldan para kazanmak için kitre şart diyor kesinlikle inanmayın. bu kitreli karışım değil.

hepinize kolay gelsin. mutlu paylaşımlarınızı merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

şaka gibi yaa bu sabah kahvaltı hazırlığı biraz telaşlı oldu ve içemedim sirkeyi ve sandalozu ve kahvaltıda doymak bilmedim oysa dün nasıl da kapatmıştı iştahımı şimdi öğlen yemeğinden önce içsem olur herhalde di mi bugün bu iştahla gitmek istemiyorum çünkü merak edenler kesinlikle deneyin müthiş iştah kesiyor..

1 kilo versem bile 3 kilo vermişim gibi vucudum şekle giriyor..gerçekten inceldiğimin farkındayım. benim problemim göbekteydi. ama dün tatilden gelen arkadaşım inanamıyorum göbeğin gitmiş senin ya dedi=)) 15 şubattan beri de beşi bir yerde çayı içiyorum..
teşekkürlr pelincan'ım hihoyyyt Şeniz Şeniz Şeniz :asigim:

pelncan tekrar saol yrn alıp başlıcam bugün çıkamadım..hemen sonuçları paylaşmaya başlıcam..:)baya bi heycanlanıdım şimdi:)

Herkese merhaba...

Bu sitenizdeki ilk mesajım ama bir süredir sizi takipteyim aslında...Henüz ben sandaloz sakızından almış değilim ama iki gündür sirkeli su içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıyorum.Aç karnına içtiğim zaman (özellikle sabahları) inanın mide bulantısından ölüp ölüp diriliyorum.Siz nasıl içebiliyorsunuz.Bana yardımcı olun lütfennn.Hepinize kolay gelsin...

pelincan ben sandoloz sakızını aldım dün aktardan fakat benimki toz gibi arasında sert taş gibi şeyler var acaba ben yanlış bişey mi aldım üstelik bunu çiğneyip yutamadımda midem altüst oldu 3 kez denedim ama istifra ettirdi benide aydınlatırmısın lütfen

xnur. canım nasıl birşey aldığını anlayamadım. ilk sayfada sandaloz sakızının resmi var. linklerden birine tıkla görürsün.sandaloz taş gibi sert ,görünümü limon sakızını andırıyor saydam.

pelincan cnm aktar sanırım bana satmak için buna benzer bişey verdi neyse bunu mutlaka değiştiricem bir şey daha sorucam cnm sana peki şeker yasak demişsin cay kahve vs içtiklerimizde mi şekersiz olmalı ?

arkadaşlar bişey daha sorucam yutmakta zorlanan varmı bu sandoloz sakızını ve beim ağzımda kum gibi bi tat bıraktı bunu midemi kaldırdı sizde nasıl kolaymı kullanıyorsunuz çiğnerken ?

ben sabahları aç karnına biraz zorlanıyorum ama öyle midemi falan kaldırmıyo diğer öğünlerde problemim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…