• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

soru soran tum arkadaşlara cevaben...
diyete+sandoloz sakızına başladığımdan beri nerdeyse onbeşgün oldu
ve altı kilo verdim.
ama ben 90 kilodan başladım ilk verilen kilo çabuk verilir bunu biliyordum.

ne yediğime gelince
sabah ilk işim sandoloz sakızını çiğneyip yuttuktan sonra ılık-sıcak arası 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve biraz ben limon damlatıyorum.onu içtikten sonra doğru işe
aradan yarım saat geçiyor ben 2 dilim kepek ekmeği arası peynirli yağsız tost yapıyorum.yeşil çayımla onu yiyorum.

öğlene kadar ya bir salatalık yada bir elma yiyorum ama bol bol su

öğlen evden çorba getiriyorum 1 kase onu içiyorum.yanına salata (yağsız)

acıkırsam bir meyve bol bol su

akşam yemekten yarım saat önce sandoloz+sirkeli su içiyorum

akşam o gün evde ne yemek varsa sadece birini seçip bir porsiyon yiyorum.ekmek yemiyorum.

acıkırsam bir meyve bol bol su

yatmadan önce 45dk-1 saat hızlı tempo koşu bandında yürüyorum.

bu kadar canlar

Sen bu diyetle sandalozu kullanmasan bile kilo verirmişsin zaten :))

ben yurd disindayim bu sandaloz sakizini burda nasil bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim almancasini bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsin cok ihtiyacim var

arkadaşlar merhaba,
kızım hasta olduğu için 2 gündür yazamadım.şimdi ben bu sandalozu kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu inanılmaz iştah kesiyor.işten eve gidince yemek hazırlayana kadar elim ayağım titrer neye saldıracağımı şaşırırdım.şimdi öyle değil.fakat neredeyse gram oynamışımdır.ama inceldiğimi hissediyorum.bu da benim çok hoşuma gidiyor.hepinize başarılar.

pelincan arkadaşım tek bir kesme şekerin bile formülü bozduğunu yazmıştın.şimdi benim cmts günüm var hazırladıklarımın ucundan da bakamam mı sence hiç abartmadan.

birde formül şekerli gıda alınca sadece o gün içinmi bozuluyor?

arkadaşım çok özür dilerim ama son bir soru daha,
bizim formülde kitre yok demişsin ya şimdi benim kafam karıştı.aktar bana kitre ile karıştırıp vermişti ve ben yarım kilo bile veremedim.bu kitre engelliyor olabilirmi acaba yeniden sadece öğütülmemiş sandaloz mu alsam ,şimdiden teşekkür ederim.

günaydın kızlar,kaydirigubbakcemile3

dünden beri kimse uğramadımı?:çok üzgünüm:

merhaba bugün sandaloz ve sirkeye başlayalı bir hafta oldu ama itiraf edeyim çok düzenli kullanamadım ve yediklerime hiiiiiçççç dikkat edemedim bu hafta çok gelen giden oldu ve SONUÇ:500 gr vermişim
sabah tartılınca gözlerime inanamadım o kadar yememe ve düzensiz kullanmama rağmen sandalozu yine de vermişim şimdi çok heveslendim bu hafta çok düzenli kullanacağım ve yediklerime de dikkat edeceğim bakalım bu hafta neler olacak yazarım buraya bir de o kadar güzel ki yarım kilo vermeme rağmen sanki 2-3 kilo vermiş gibi duruyorum yan yağlarım:sm_cool: bayağı eridi hadi kızlar şunu düzenli kullanıp verelim şu kiloları bu yaza incecik ve sağlıklı girelim

NURBABY canım,bence bir dahaki alışında sadece sandaloz sakızı al. cumartesi günün varmış o gün kendine izin ver canının isrediğini yee.sonuçta ölümlü dünya. diğer günler çok yediğin günün telafisini yaparsın.

NURBABY kızın hastaymış canım çok geçmiş olsun. birde işten gelince açlıktan elim ayağım titrerdi demişsin, müsayit olduğun bir sabah kan tahlili yaptır kan şekerin düşük olabilir. bir çoğumuzun kilo alma nedenlerinden biri dir düşük kan şekeri.

NURBABY canım,bence bir dahaki alışında sadece sandaloz sakızı al. cumartesi günün varmış o gün kendine izin ver canının isrediğini yee.sonuçta ölümlü dünya. diğer günler çok yediğin günün telafisini yaparsın.

pelincan şimdi biraz daha rahatlamış oldum biliyormusun sen böyle söyleyince .

ama bende sana söz veriyorum bir dilimi 4 e böleceğim.pazartesi görüşmek üzere.hepinize iyi hafta sonları.:dance:

NURBABY kızın hastaymış canım çok geçmiş olsun. birde işten gelince açlıktan elim ayağım titrerdi demişsin, müsayit olduğun bir sabah kan tahlili yaptır kan şekerin düşük olabilir. bir çoğumuzun kilo alma nedenlerinden biri dir düşük kan şekeri.

teşekkür ederim pelincan.ömrümden ömür götürdü benim yandı yavrum ateşten.öksürükte cabası.aşırı üşütmüş.çocukların asiliği işte anladığım kadarıyla okulda bahçeye çıkmış şimdi antibiyotik kullanıyoruz.daha iyi çok şükür.bu düşük kan şekeri benimde kafamı karıştırdı olabilir bence yaptırmam lazım çünkü ramazanda akşama doğru iyice yatağa seriliyorum.

merhaba hanımlar nasılsınız. ben biraz buruk bir gün yaşıyorum eşimin şark görevi geldi tam 2 yıl yok,şimdiden canım sıkılmaya başladı.zayıflama hikayelerinizi yazında moralim yerine gelsin.

pelincanım inşallah herşeyin hayırlısı olur sizin için....
bende pek iç açıcı haberler yok aslında evimizin girişindeki elektirk saatlerinden yangın çıktık girişte olunca evde mahsur kaldık kötü zamanlardı itaiye falan 2 gündür anca toparladık oralarını 2saat önce tamamlandı elektrik tesisatıyla ilgili problemler:(

buarada sandalozda görmedi gözüm ama rahat değilim yrn sabah inşallah...

ASRAİ canım çook geçmiş olsun.zor anlar yaşamışsın umarım bir daha olmaz. sandalozuna devamet,yansın bitsin yağlar

pelincanım bozma sen moralini hiç kıyamam ben sana:(

çok teşekkür ederim. bu günlerde geçer delerde geçer.hayat tokatını hep bana atıyoo.ne yapayım yılmak yok yaşamaya devam diyorum.sandalozumada devam ediyorum.öptüm...:nazar:

merhaba hanımlar nasılsınız. ben biraz buruk bir gün yaşıyorum eşimin şark görevi geldi tam 2 yıl yok,şimdiden canım sıkılmaya başladı.zayıflama hikayelerinizi yazında moralim yerine gelsin.

pelincan üzülme ne olur canım benim,Allah'ın size gösterdiği ayrılık böyle olsun.tabiki senin için zor geçecek bir zaman ama nasıl olsa dönecek değilmi?Allah geri dönüşü olmayan ayrılıklar vermesin.

pelincanım inşallah herşeyin hayırlısı olur sizin için....
bende pek iç açıcı haberler yok aslında evimizin girişindeki elektirk saatlerinden yangın çıktık girişte olunca evde mahsur kaldık kötü zamanlardı itaiye falan 2 gündür anca toparladık oralarını 2saat önce tamamlandı elektrik tesisatıyla ilgili problemler:(

buarada sandalozda görmedi gözüm ama rahat değilim yrn sabah inşallah...

asrai çok çok geçmiş olsun canım benim.Allah korumuş hepinizi.

Back
X