arkadaşlar bu arada antalyada yaşayan ve sandalozu bulabilen biri var mı aramızda??
NnooooOolur yardım edinnnn
merhaba arkadaşlar ben daha önce sandaloz sakızıyla 15 günde 5 kilo verdim. fakat sağlık problemlerim yüzünden ara vermek zorunda kaldım ve verdiğim 5 kilonun 3 ünü geri aldım.yarından itibaren tekrar başlıyorum.kilo vermekte zorlanan arkadaşlara sesleniyorum bu yöntemle kilolardan kurtulacağınıza inanıyorum.hadi kızlar yansın yağlarrrrrrrrr...
arkadaşım yanında diyet ve sporda yaptınmı
bayanlar internette sandalozsakızı.com diye bi site buldum,,ankara'dan kargo ile dağıtım yapıyolar...20 ytr bedelli,, acaba sizler ne kadara almıştınız?? yani uygun mu dur bu maliyet??
a.s.a.s.canım spor ve diyetle çok daha hızlanır yağların yakılması ama zaten sandaloz+elma sirkesi
+beşi biyerde çayı insanda iştah falan bırakmıyor.
ben başlayalı bir hafta oldu 2 kilo verdim hemde yağlardan gitti çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim ve çokda araştırdım internetten bu formülükullanan çok kişi varmış.zaten elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez kesinlikle 10 kilomu verene kadar devam ve ayrıca hiç açkalmadım heşeydende yedim tatlı hariç TATLI bozuyor bu formülün yapısını etkisini azaltıyormuş (dondurmada dahil)inşallah işinize yarar ben çok memnun kaldım komşudan ALLAH RAZI OLSUN ve birde beşi biyerde çayı kullanırsanız bununla beraber harika olurrr.zayıflayında duaedin bana
pelincan'cım yazdıklarını okudum ve sandoloz sakızını aldım. bunu yemeklerden yarım önce içicem ama ne kadar içicem bana bir bilgi verirsen sevinirim. elma sirkesi içicem arkasından da.. şimdiden tesekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?