Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

pazar dan bugüne 1.4 kilo eksilmişim:sm_cool:şimdi yürüyüşe gidiyorum.harika bişi bu.darısı geri kalan 8.6kilonun başına.

merhaba arkadaşlar ben daha önce sandaloz sakızıyla 15 günde 5 kilo verdim. fakat sağlık problemlerim yüzünden ara vermek zorunda kaldım ve verdiğim 5 kilonun 3 ünü geri aldım.yarından itibaren tekrar başlıyorum.kilo vermekte zorlanan arkadaşlara sesleniyorum bu yöntemle kilolardan kurtulacağınıza inanıyorum.hadi kızlar yansın yağlarrrrrrrrr...

merhaba arkadaşlar,,yazışmalarınız ilgimi bir hayli çekti ve sandaloz denen mucizeyi arayarak 2 günümü heder ettim. Antalya'da yaşıyorum dolaşmadığım yer kalmadı YOK YOK YOK!!!
8 kilo kadar fazlam var ve vermiyorum ama içimden bir ses bu maddenin derdime deva olacağını söylüyor,,

arkadaşlar bu arada antalyada yaşayan ve sandalozu bulabilen biri var mı aramızda??
NnooooOolur yardım edinnnn

arkadaşlar bu arada antalyada yaşayan ve sandalozu bulabilen biri var mı aramızda??
NnooooOolur yardım edinnnn

aktarlarda mutlaka vardır. damla sakızına benziyor taş gibi katı. inşallah senide mutlu eder.kilo derdim kalmadı darısı bütün topikteki arkadaşlarımın başına.

arkadaşım yanında diyet ve sporda yaptınmı

arkadaşlar güzel paylaşımlarınızı bekliyorum.bu formülle kilolar verildikten sonra vucut sıkılaşıyor asla sarkma olmuyor.hepinize kolay gelsin.

bayanlar internette sandalozsakızı.com diye bi site buldum,,ankara'dan kargo ile dağıtım yapıyolar...20 ytr bedelli,, acaba sizler ne kadara almıştınız?? yani uygun mu dur bu maliyet??

bayanlar internette sandalozsakızı.com diye bi site buldum,,ankara'dan kargo ile dağıtım yapıyolar...20 ytr bedelli,, acaba sizler ne kadara almıştınız?? yani uygun mu dur bu maliyet??

aktardan aldım zaten aktarlarda satılıyor.sakın netten alma bize 1 ayda sadece 100gr gerekli,5 tl 100gramı netten alıpta paranı harcama.öok öptüm.:1hug:

a.s.a.s.canım spor ve diyetle çok daha hızlanır yağların yakılması ama zaten sandaloz+elma sirkesi
+beşi biyerde çayı insanda iştah falan bırakmıyor.

benim ilk gün iştah kalmamıştı ama şimdi yine eski haline döndü sandolozun miktarını biraz daha artırsammıki sinir oluyorum bu iştahıma

selam kızlar yazdıklarınızı okuyorum günlerdir, ilginç geldi şu sakız olayı.
vücut kitle endeksime göre normal kilolu old.herhalde aslında vermem gereken 4 kiloyu uzun zamandır veremedim.Elma krom hapını da kullandım 1 kilo bile gitmedi.
sirkeyle sakıza başladım bugün.ne yalan söyleyeyim çok umudum yok ama inş.veririm artık şu kiloları.

pelincan'cım yazdıklarını okudum ve sandoloz sakızını aldım. bunu yemeklerden yarım önce içicem ama ne kadar içicem bana bir bilgi verirsen sevinirim. elma sirkesi içicem arkasından da.. şimdiden tesekkürler..

Selam bayanlar bu bölüme ilk yazıyorum. Ara sıra 5 i bir yerde çay elma sirkesi kullanıp kilomu 58-60 arası koruyordum. Fakat son zamanlarda boşverdim yapıyorumda noluyo kilo veremiyrum aynıyım diye düşündüm şuan 65 kiloyum. Resmen karın bölgem yağ bağladı en azından önceden göbek yoktu. Araştırmaktan kafayı yicem. masa başında çalışıyorum sporu bırak yürüyecek vaktim yok. Artık herşeyi göze alıp ilaç bile kullanmaya karar vermiştim ama yinede ilaçsız nasıl çözüm bulurum diye bakarken sandaloz sakızını okudum. Hemen aldım ve bu sabah eşimle birlikte başladık. Sandaloz sakızı+elma sirkesi ve işyerinde 5 bir yerde çay içiyorum. Umarım işe yarar. Gelişmeleri paylaşalım lütfen...

:1hug:sabah yemeklerden yarım saat önce sandaloz sakızını bir misket büyüklüğünde çiğne ve yut ardından elma sirkeli bir bardak ılıkla sıcak arası suyunu iç(bir yemek kaşığı elma sirkesi)akşamda aynı işlemi uygula gün içindede beşi biyerde çayını iç. inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız.

merhaba arkadaşlar sitede çok yeniyim ve okuduklarıma çok şaşırıyorum SANDALOZ SAKIZLI sadece kullanarakmı zayıfladınız? yanında spor yokmu? ve bu sakızı nerden temin edebilirim banada yardımcı olursanız bende zayıflayanlar listenize girmekten gurur duyacağım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…