Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben çok uzun süre kullanmamıştm canm ama bağırsakları çok çalıştırıyor. çok kullanma bağırsak tembelliği yapabilir.
ben şu an akşam yemeyerek zayıfladm 50 kg yim
Of ya istediğim kilo
Ne kadar kullanayım canım. Günde 2 defa kullanan çokmuş. vermek istediğim kilo az sayılır. 2 hafta denesem mi? Hemen işe yarayan bişey gibi dimi bu.
Bağırsak çalıştırması çok iyi. Bu konuda sıkıntılıyım zaten
Yeter ki ishal etmesin de
Ben de akşamları yemek yemem. Hafta 1 veya 2 akşam yerim ama. Diğer akşamlar sıkıyorum dişimi, 4 yıldır böyleyim

canım 2 hafta bi dene
ben 1 ay kullandm
3. gün maalesef ishal gibi oluyorsun
afedersin ama aniden wc ye gitmen gerekebiliyor. bende öyle oldu açıkçası. misafirliğe gidiyorsan sıkıntı ya da çalışıyorsan

canım 2 hafta bi dene
ben 1 ay kullandm
3. gün maalesef ishal gibi oluyorsun
afedersin ama aniden wc ye gitmen gerekebiliyor. bende öyle oldu açıkçası. misafirliğe gidiyorsan sıkıntı ya da çalışıyorsan
Ooooovvvv. Desene acı çehre gibiymiş buuuuu
Eyvah eyvah. Şimdilik çalışmıyorum. Dışarı çıkacağım zaten kullanmam o zaman ne yapim
Teşekkür ederim canım. Günde 2 defa mı kullandın.

Ooooovvvv. Desene acı çehre gibiymiş buuuuu
Eyvah eyvah. Şimdilik çalışmıyorum. Dışarı çıkacağım zaten kullanmam o zaman ne yapim
Teşekkür ederim canım. Günde 2 defa mı kullandın.
evet toz halinde olanı al 2 tür var çünkü
sabah ve akşam
yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı sandalozu 3 yemek kaşığı yoğurda ekle
tadı tuzu yok zaten
ama yiyemezsen yoğurdu 4-5 kaşığa çıkart tabi nasıl yiyorsan önemli olan yiyebilmen
kimisi çiğniyor ama öyle zor bence. hem yoğurt faydalı
kimiside meyve suyuna falan katıyor

aşlıkta sirke de var bence deneme sirkeyi mideye zarar.
yeşil çayını da ihmal etme derim ben
2 lt de su iç =)

Tamam canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun senden. Ben 4lt su içiyorum zaten, spor da yapıyorum... Neler neler yapıyorum bi bilsen
Organik sirke kullanıyorum zaten canım. Diğerlerinden çok çok farklı...
Teşekkür ederim.sonucu yazarım hanımlar bayyyy

kaç kg sin canm

Ben sandoloz çayını buldum. Normalde de form çayı içerim de şimdi bu çayı deniyorum.

NASIL İŞE YARADI MI CNM ÇAY
Ya bu sandalos hakikaten acayip bir şeymiş.1 hafta olmadı içmeye başlayalı ama etkisini görmeye başladım. Afedersin idrarım çok farklı olmaya başladı. Yağlar eriyor adeta! Bugün elma diyetini de uygulamaya başladım. Sonuç alacam inşallah.
Yani kilo kaybı olarak şunu söyleyebilirim.Hergün tartılırım ama pazar günüdür asıl ölçüm günüm. Çarşamba günü bu çaya başladım, kilom 61.6 idi, pazar sabahı 60.8 idim ( malum hafta olmasına rağmen kayıp oldu , tatlı olaylarım had safhadaydı)
Umarım işe yarar ya. 60 ' ın altına düşersem işe yarıyor demektir ( çünkü ben 1 yıldır aynı kilodayım)

WOW SÜPER bende mi çayına başlasam acaba benimde idrarda değişiklik var sanki zayıfladığımı hissediyorum ama tartılıyorum kilom aynı acaba sıkılaşıyormuyum hiç şeker kullanmıyorum ama sabahları ofisde kahvaktı yaptıgım için hamur işi tüketiyorum

Hamur işini bırak bence ya canım. Neyini seviyorsun ki. Ben ekmek sevmem, bana yaramıyor. Haftada 2-3 gün veya hergün 1 dilim ( mangal olayları hariç) yeter be gülüm. İdrardaki değişiklik gerçekten çok şaşırttı beni. Ben ne Kürler, ne bitti çayları içtim de böyle olmadı!

öyle yapayım sabahlarıda kendime sandiviç hazırlayım bide ben sirkeli suyu sadece sabahları içiorum akşam içmiyorum işde olduğum için ekmek olarak da tam buğday a geçeyim

mrb arkadaşlar bu kaç gündür yorumları okuyorum ve cok güzel sonuçlar alınmış bende başladım fakat bişeyi anlamadım. Kimisi aç karna kimisi tok iciyo sandolozu ve sirkeyi nasıl yapacam şimdi bn bi aktarda öğle ve akşam yemeklerden bi saat sonra kullan dedi

nasıl kullanıyorsun peki cnm banada yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…