- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Evet canım öyle oluyor. Bir sıkılaşmış hissediyorsun kendini. Devam edelim. Senin kullandığın macun nasıl bir şey?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lokman sena sultan markasi. Rengi kizrmizi kahverengi arasi icinde ise baya tadi yogun bisi var sanirim sandoloz o. Bide onun ovutilmusude var. macunsuz. Aktarci ikisini birden almami soyledi. Birini yiyorum diyerinide suyla karistirip iciyorum. Veya yogurtla. Ben otele gelirken birazcik bi yere alip getirmistim. Eve gecince aksam resimlerini yollarim. En cok vermis miyim onu merak ediyorum. Macunu yemesi daha kolay. Digerinin kolusu cok yogun. Sandolozunda kokusu var mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım sandalozun kokusu yok, tadı da yok. Kum gibi oluyor ağzında. Kilo verip vermediğini öğrenmek için de ayda bir tartıl.
Yukarida macun ve tozun resinlerini gonderdim yarin tartilicam bakalim 1 haftada ne kadar kilo gitmis :) ama ben gitmis gb hisediyorum zaten kendimi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım çok teşekkür ederim. Yarın ben de bi bakayım aktara. Tartıl sonucu bildir. Bi de dediğim gibi ölç kendini. Benim Aralıkta üstüme tam oturan pantalonum şimdi 4 parmak bol geliyor😄bırakmayalım bu işi.
Alıntılamadan yazdım canım sen görmezsin diye alıntılayarak tekrar gönderiyorum. :)
Canım ya süper. Çok sevindim. 1 haftada 2 kilo hem de adetine günler kala. Devam devam devam. Ben geçen yıl 91 dim. Biraz yapıp bırakmıştım. 87,5 ta kalmıştım. Şimdi 78. Yani 70 lere geçtim. İnşaAllah birlikte 60 ları da göreceğiz😊
Gorcez canım gorcez ınsbence olcak bu sefer. artık otel tartısı ıle yazıcam otelde tartıldıgımda cuma gunu sabah 91.2 ydım. En az 1 haftada 90 ı gorurum dıye tahmın edıyorum
Tatlım, kilo fazlan ne kadar çoksa o kadar çabuk veriyorsun ilk başlarda. Benim normalde 55-60 arası olmam lazım ama 30 kilo aldım ben tedaviydi hamilelikti derken. Sabret bak. İncelme vardı sende de. Kilo da azalacak. Bir de adete yakın zaten 1-1,5 kilo artıyor vücutta.
Ben de aldım sandaloz sakızını.macun olandan değil seffaf taş gibi olandan bir de karatay diyeti yapıyorum fakat kilomda çok değişiklik olmadı 1haftada 1-2 kilo veren arkadaşlar siz nasıl besleniyorsunuz. hangi diyeti yapıyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?