Ben de kullanıyorum canım. Sen tartıda kendini kontrol etmiyor musun? Ne kadar verdin acaba? Ne zamandır kullanıyorsun bi de söyler misin canım lütfenben her sabah çiğneyip üstüne elma sirkesi içiyorum şişliklerim biraz indi e yediklerimede dikkat ediyorum tabi. kendimde o kadar fark hissetmedim ama etrafımdaki insanlar özellikle son 1 haftadır inanılmaz zayıfladığım resmen çöktüğüm yönünde yorumlar yapıyorlar anlamadım gitti
Merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta önce başladım sandaloz sakıZı ve elma sirkesi ikilisine ve tam 5,5 kilo verdim süper gidiyor kesinlikle bırakmayınSandaloz sakiziyla gercekten zayifladinizmi
Gercektenmiiiiayy nasil yaptiniz tum detylariyla anlatirmisinizMerhaba
Merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta önce başladım sandaloz sakıZı ve elma sirkesi ikilisine ve tam 5,5 kilo verdim süper gidiyor kesinlikle bırakmayın
Yok artıkkızlaaar :)
düzenli kullanmadığım ve kaçamak yaptığım halde sandaloz kürü+7otlu doğadan çay(günde 2 defa) 5-6 gün gibi bir süreçte 75,6'dan 72,3'e düşmüşüm
bundan sonra çikolatasız ve düzenli yapıp sonuçları paylaşırım :)
ve birde bol bol su içtim eklemeyi unuttum
Yok artık
Valla helal olsun sanaama hiç acıkmıyorum su içtikçe doyuyorum çok az yiyorum
Amaa ben yiyemedim o sandaloz sakizini agzimda cignedim kum gibi oldu yutamadim midem bulandi siz nasil kullandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?