Kızlar 10 kilo oldu toplam gidenler😄 5 i 1 arada da için günde 2-3 kez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne zamandan bei ve ne kadrdirdi canim ? Ayy darisi hepimizin basinaaa.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhabaKizlar ben de bunu kullaniyorum ama hazir icinde metabolizmayi hizlandiracak baska bitkiler de var ben su an bi sey anlamadim yabi herkes cok verdigimi soyluyor ama ben bunun yaninda diyet ve biraz yuruyus de yapiyorum bence bunun da etkisi var. Bi de surekli tartiliyorum her defasinda farkli cikiyorum 70 ile 73 arasinda degisiyor surekli ben daha tartiydayken oynamiyor hareket etmiyorum ama boyle. Umarim hepimiz veririz arkadaslar simdilik bi bes kilo versem cok mutlu olucam. Bu aada eskiden 80 kiloydum.
bana mı yazdınız bilmiyorum ama galiba toz olanı değil diğerini önermişsinizBence normal metabolizma calisiyor ve tozunu hic bilmiyorum saf oldugu icin en iyisidir diye dusunuyorum ben toplamda 7 kiloyu 3 ayda verdim kolay veremiyorum bu yuzden. Olabilirsiniz kolaylikla.
bende daha önce toz halinde olanla vermiştim elimde de var önce onu tüketeyimMerhaba helena, evet sana yazdim. Aslina bakarsaniz ben toz olani bilemiyorum ikisi araainda bi tercih yapamam haliyle. Ama saf oldugu icin daha iyi oldugunu dusunuyorum ve sirkeli suyu da lutfen icin onun da cok faydasi var ilk siseyi kullandigimda bana bu bilgiyi vermemislerdi fakat ikinci sisede sirkeli suya karistirarak kullanmami soylediler yag yakimi ve tokluk hissi icin cok ise yarar buldum. Her ogunden once bi tatli kasigi ve normal oda sicakliginda iki bardak su icip yarim saat sonra ogunumu tuketiyodum ayri bi cabam olmadi tika basa yemeden kalkiyodum zaten cabuk doyuyosunuz ve cok az yuruyodum gunde mutlaka yarim saat gibi. Tamamen bu kadar ben ne dukan diyetini ne bi baska seyi anliyo ve uygulayabiliyorum imkanim yok buna nasil yediklerimle kilo aldiysam yemediklerimle de vermeye calisiyorum o kadar, motivasyonunuzu yuksek tutun cevrenizdekiler yiyosa bile aldirmayin zor evet ama bunu yapmak dogrusu yoksa butun emek bosa gider, umarim ise yaramistir dediklerim. Bi arkadasim sadece sirkeli suyla 20 kilo vermisti 6 ayda.
belli bir diyetim de yokO zaman kullanmayin tabi sonucta saglikli olmak icin kilo veriyoruz sagligi bozucak bi seyle de bu imkansiz. Eve sirkeli suyun icine o bahsettigim icinde bikac tane bitkinin oldugu macun gibi olan sandoloz sakizini bi tatli kasigi koyuyodum karistirip iciyodum. Ama siz sirkeli su kullanmiycaksaniz ki zaman zaman ben de kullanmiyodum 2 bardak su icin bi tatli kasigi sandoloz yedikten sonra diyetle birlikte devam edin bu kadari yeterli.
canım bulmuşsun. bende özelden attım cevap yeni gördüm bulduğunu =)Buldum seni Helena :) Aldim sandalozumu basladim bakalim neler olacak.Sen napiyosun bakim canim?
sen yine de sandoloz sakızı diye al canım bence riske girmeBilenler yardım!
Bu sandaloz sakızının diğer adı da buhur mu? Resmi çok benziyor
Ayyy çok teşekkür ederim canımsın. Ben de varmış buhur. Baktım da resmine aynısı... Ama tadı - kokususen yine de sandoloz sakızı diye al canım bence riske girme
görsele baktımda bence o değil
buhur ne işi yarıyormuş peki
aktar mı dedi buhur da olur diye?
ben çok uzun süre kullanmamıştm canm ama bağırsakları çok çalıştırıyor. çok kullanma bağırsak tembelliği yapabilir.Ayyy çok teşekkür ederim canımsın. Ben de varmış buhur. Baktım da resmine aynısı... Ama tadı - kokusu
Hiç olacak gibi değil. Birazdan soracağım, inşallah tüketilebilir bişeydir. Buradaki arkadaslar tadı - kokusu yok diyor gerçi de.
Sen kullandın değil mi?
Ne durumdasın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?