Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ne zamandan bei ve ne kadrdirdi canim ? Ayy darisi hepimizin basinaaa.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım 28 Şubat'ta 87,5 kiloydum. 3 ay diyelim işte 77,5 oldum. Sabır. İlk haftada sadece inceldiğimi, toplandığımı hissettim. Sonra kilo verme başladı. Bi de vücuda sürülen yağ yazmıştım. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bi de hiç aç bırakmıyorum kendimi. Zaten tansiyonum düşüyor, bayılıyorum aç kalınca.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanımlar bu sandaloz sakızını arkadaşımdan duydum bir baktım ki kk da konusu varmış. Hemen sorayım dedim ben şuan hala emzirme dönemindeyim bu sakızın zararı olur mu acaba bilen var mı?

selam hanımlar nasılsınız.ben nasipse yarın yeniden sandalozsakızı ve elma sirkesine başlıyorum

Kizlar ben de bunu kullaniyorum ama hazir icinde metabolizmayi hizlandiracak baska bitkiler de var ben su an bi sey anlamadim yabi herkes cok verdigimi soyluyor ama ben bunun yaninda diyet ve biraz yuruyus de yapiyorum bence bunun da etkisi var. Bi de surekli tartiliyorum her defasinda farkli cikiyorum 70 ile 73 arasinda degisiyor surekli ben daha tartiydayken oynamiyor hareket etmiyorum ama boyle. Umarim hepimiz veririz arkadaslar simdilik bi bes kilo versem cok mutlu olucam. Bu aada eskiden 80 kiloydum.

merhaba
ne kadar sürede kaç kilo verdiniz??
spor yapmanız tabiki iyi olmuş vücut şekillenirek kilo verir
ben daha önce denemiştim ama toz halinde olanı kullanmamda sakınca var mı
ayrıca midem rahatsız elma sirkeli suda düşünmüyorum
sandaloz ve 5i bir yerde kullanıcam sizce faydası olur mu zaten 57 kg yim düz 50 olsam yeter
bir de ben sandaloz kullanınca ilk bir kaç gün çok wc ye çıkıyorum ishal oluyorum sizce bu normal mi??

Bence normal metabolizma calisiyor ve tozunu hic bilmiyorum saf oldugu icin en iyisidir diye dusunuyorum ben toplamda 7 kiloyu 3 ayda verdim kolay veremiyorum bu yuzden. Olabilirsiniz kolaylikla.

Bence normal metabolizma calisiyor ve tozunu hic bilmiyorum saf oldugu icin en iyisidir diye dusunuyorum ben toplamda 7 kiloyu 3 ayda verdim kolay veremiyorum bu yuzden. Olabilirsiniz kolaylikla.
bana mı yazdınız bilmiyorum ama galiba toz olanı değil diğerini önermişsiniz
yaptıklarınızı yazabilir misiniz?
1günü mesela

Merhaba helena, evet sana yazdim. Aslina bakarsaniz ben toz olani bilemiyorum ikisi araainda bi tercih yapamam haliyle. Ama saf oldugu icin daha iyi oldugunu dusunuyorum ve sirkeli suyu da lutfen icin onun da cok faydasi var ilk siseyi kullandigimda bana bu bilgiyi vermemislerdi fakat ikinci sisede sirkeli suya karistirarak kullanmami soylediler yag yakimi ve tokluk hissi icin cok ise yarar buldum. Her ogunden once bi tatli kasigi ve normal oda sicakliginda iki bardak su icip yarim saat sonra ogunumu tuketiyodum ayri bi cabam olmadi tika basa yemeden kalkiyodum zaten cabuk doyuyosunuz ve cok az yuruyodum gunde mutlaka yarim saat gibi. Tamamen bu kadar ben ne dukan diyetini ne bi baska seyi anliyo ve uygulayabiliyorum imkanim yok buna nasil yediklerimle kilo aldiysam yemediklerimle de vermeye calisiyorum o kadar, motivasyonunuzu yuksek tutun cevrenizdekiler yiyosa bile aldirmayin zor evet ama bunu yapmak dogrusu yoksa butun emek bosa gider, umarim ise yaramistir dediklerim. Bi arkadasim sadece sirkeli suyla 20 kilo vermisti 6 ayda.

bende daha önce toz halinde olanla vermiştim elimde de var önce onu tüketeyim
siz sirkeli suya mı sandalozu koyuyorsunuz, sandalozu nasıl tüketiyorsunuz yani??

sirkeli suyun mideye zararları olduğunu duydum
benmde midem sorunlu biraz midede ki zarı zedeliyormuş vs
zaten vermem gereken çok kilom yok7-8 kilo
o yüzden sirkeli su yapmayacağım gerçekten midem sıkıntılı

O zaman kullanmayin tabi sonucta saglikli olmak icin kilo veriyoruz sagligi bozucak bi seyle de bu imkansiz. Eve sirkeli suyun icine o bahsettigim icinde bikac tane bitkinin oldugu macun gibi olan sandoloz sakizini bi tatli kasigi koyuyodum karistirip iciyodum. Ama siz sirkeli su kullanmiycaksaniz ki zaman zaman ben de kullanmiyodum 2 bardak su icin bi tatli kasigi sandoloz yedikten sonra diyetle birlikte devam edin bu kadari yeterli.

belli bir diyetim de yok

arkadaşlar ben bir ay kadar kullandım, sakızdan mı bilmiyorum ama apandisit amaliyatı oldum. sonra birdaha cesaret edip kullanmadım. o süre içersindede kilo vermedim sadece iştahı azaltıyor onu söyleyebilirim.

Bilenler yardım!
Bu sandaloz sakızının diğer adı da buhur mu? Resmi çok benziyor

sen yine de sandoloz sakızı diye al canım bence riske girme
görsele baktımda bence o değil
buhur ne işi yarıyormuş peki
aktar mı dedi buhur da olur diye?
Ayyy çok teşekkür ederim canımsın. Ben de varmış buhur. Baktım da resmine aynısı... Ama tadı - kokusu
Hiç olacak gibi değil. Birazdan soracağım, inşallah tüketilebilir bişeydir. Buradaki arkadaslar tadı - kokusu yok diyor gerçi de.
Sen kullandın değil mi?
Ne durumdasın şimdi?

ben çok uzun süre kullanmamıştm canm ama bağırsakları çok çalıştırıyor. çok kullanma bağırsak tembelliği yapabilir.
ben şu an akşam yemeyerek zayıfladm 50 kg yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…