Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bu sandaloz diyetinin yanında ben yogurt kürü yapcam da gece yatmadan yogurdun içine acı biber ve limon sıkıyorum yarım limon limonda seker var ya bi etkisi olurmu yani yogurda da devam edim diyorum siz ne dersiniz kızlar

bu sandaloz diyetinin yanında ben yogurt kürü yapcam da gece yatmadan yogurdun içine acı biber ve limon sıkıyorum yarım limon limonda seker var ya bi etkisi olurmu yani yogurda da devam edim diyorum siz ne dersiniz kızlar
bende dün akşam başladım yoğurt kurune ikisini bir yapıyorum faydası olur insallah

kızlar uzun süredir gelen giden olmamış ama ben bilgilendirme amaçlı yazıcam yine de emziren anneler yiyebilir mi diye soruluyordu ya benim 20 aylık kzıım var hala emiyor ama çok dilli olduğu için konuşmaya başladı derdini anlatabiliyor ben sandaloz sakızı yedikten sonra emerken kafasını çevirip çevirip acı acı böyle olmaz dedi ve emmek istemedi sonra ben sandaloz sakızını bırakınca yine emmeye başladı ertesi gün aklınızda bulunsun sanırım sütün tadını bozuyor

İyi ki söyledin bende deneyecektim emziriyorum o zaman sonra denerim

Yaklaşık bir aydır akşam yemeğinden 2 saat önce sandaloz-kitre karışımını yoğurda karıştırarak yedim. Bundan bir saat sonra elma sirkeli su içtim. Bir saat sonra da akşam yeneğini genellikle ekmeksiz ve sebze yemekleri şeklinde yedim. Günde 3 litreye yakın su içtim. Sabahları aç karnına beşibiyerde çayı içtim. Sadece 1.5 kilo verdim arkadaşlar. Kilo verenleri tebrik ediyorum ama bende işe yaramadı

Bende sandaloz sakızı ile agustosta tanıştım 58 kilodan 48 kiloya 6 agustosta kullanmaya başladım ekim 1 de tam 10 kilo vermiştim günde 2 kez kullandım hala kullanıyorum haftada 2 kere ve 1 kilo bile almadım herkese tavsiye ederim ekmek seker kesinlikle kullanmadım hatta hayatımdan çıkardım herkese slmlar

Ben de 2014 Agustosunda sandaloz sakizi ve elma sirkesi ile tam yedi kilo vermistim. Tabii o ay spor da yapmistim ve ekmekle tatliyi hayatimdan cikarmistim. Sandaloz ile verilen kilolar söylenildiği gibi geri alınmıyor. Simdi yeniden kullanmaya baslamayi düşünüyorum. Deneyimlerimi sizinle paylasirim

nasıl kullanıyorsunuz bi de bu sakızı aktardan mı alıçaz

nasıl kullanıyorsunuz bi de bu sakızı aktardan mı alıçaz

Merhaba, sandaloz sakızı denildiğine bakmayın sakızla hiç alakası yok. Kaya gibi bu, ama kırılınca un ufak oluyor. Aktarlarda satılıyor. Bazı aktarlar benim dediğim kaya gibi haliyle bazıları da kırılmış toz gibi haliyle satıyor. Ben kaya gibi olan haliyle aldım evde kendim toz haline getirdim. Sabah ve akşamları aç karnına bir tatlı kaşığı toz haline getirdiğim sandalozu ağzıma atıp hemen arkasından bir su bardağı elma sirkeli suyu içiyorum ama bu işlemleri burnumu tutarak yapıyorum. Çünkü sirke keskin olduğu için, sandaloz da kum gibi olduğu için, kum yiyip arkasından keskin bir şey içince insanın midesini kaldırıyor. Ama burnunu tutarsan hiç sıkıntı olmuyor. Bunları yaptıktan sonra da hemen arkasından bir bardak su içip sirkenin ağzımda bıraktığı tadı yok ediyorum. Mide ile ilgili sıkıntısı olanlara sirke yerine limon suyu ile içmesi tavsiye ediliyor. Ama sade suyla olmuyormuş, sandalozun etkisini artıran elma sirkesi veya limon suyu.

teşekkür ederim yani etkiyi arttırmak için asit gerekiyor demek ki nasıl bi etki aldın peki

teşekkür ederim yani etkiyi arttırmak için asit gerekiyor demek ki nasıl bi etki aldın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…