nasıl verdiniz bende çok istiyorum ya cvplarsaniz sevinirim :)Ben burdayım hala. Alıntı yaparsanız cvplarım. Ben 2 ayda 7,5 kilo verdim. 2 beden inceldim. Ara vermiştim ama yine başlıuorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sandolos form çayı içiyorum canımnasıl kullanıyorsun peki cnm banada yazarmisin
onunla verdin bende elma sirkesi ve sandoloz sakizini kullanıyorum bi haftadır şu an regl dönemindeyim tartilamadim inş veririm yaSandolos form çayı içiyorum canım
bende dün akşam başladım yoğurt kurune ikisini bir yapıyorum faydası olur insallahbu sandaloz diyetinin yanında ben yogurt kürü yapcam da gece yatmadan yogurdun içine acı biber ve limon sıkıyorum yarım limon limonda seker var ya bi etkisi olurmu yani yogurda da devam edim diyorum siz ne dersiniz kızlar
İyi ki söyledin bende deneyecektim emziriyorum o zaman sonra denerimkızlar uzun süredir gelen giden olmamış ama ben bilgilendirme amaçlı yazıcam yine de emziren anneler yiyebilir mi diye soruluyordu ya benim 20 aylık kzıım var hala emiyor ama çok dilli olduğu için konuşmaya başladı derdini anlatabiliyor ben sandaloz sakızı yedikten sonra emerken kafasını çevirip çevirip acı acı böyle olmaz dedi ve emmek istemedi sonra ben sandaloz sakızını bırakınca yine emmeye başladı ertesi gün aklınızda bulunsun sanırım sütün tadını bozuyor
nasıl kullanıyorsunuz bi de bu sakızı aktardan mı alıçazBen de 2014 Agustosunda sandaloz sakizi ve elma sirkesi ile tam yedi kilo vermistim. Tabii o ay spor da yapmistim ve ekmekle tatliyi hayatimdan cikarmistim. Sandaloz ile verilen kilolar söylenildiği gibi geri alınmıyor. Simdi yeniden kullanmaya baslamayi düşünüyorum. Deneyimlerimi sizinle paylasirim
nasıl kullanıyorsunuz bi de bu sakızı aktardan mı alıçaz
Merhaba, sandaloz sakızı denildiğine bakmayın sakızla hiç alakası yok. Kaya gibi bu, ama kırılınca un ufak oluyor. Aktarlarda satılıyor. Bazı aktarlar benim dediğim kaya gibi haliyle bazıları da kırılmış toz gibi haliyle satıyor. Ben kaya gibi olan haliyle aldım evde kendim toz haline getirdim. Sabah ve akşamları aç karnına bir tatlı kaşığı toz haline getirdiğim sandalozu ağzıma atıp hemen arkasından bir su bardağı elma sirkeli suyu içiyorum ama bu işlemleri burnumu tutarak yapıyorum. Çünkü sirke keskin olduğu için, sandaloz da kum gibi olduğu için, kum yiyip arkasından keskin bir şey içince insanın midesini kaldırıyor. Ama burnunu tutarsan hiç sıkıntı olmuyor. Bunları yaptıktan sonra da hemen arkasından bir bardak su içip sirkenin ağzımda bıraktığı tadı yok ediyorum. Mide ile ilgili sıkıntısı olanlara sirke yerine limon suyu ile içmesi tavsiye ediliyor. Ama sade suyla olmuyormuş, sandalozun etkisini artıran elma sirkesi veya limon suyu.
Merhaba, sandaloz sakızı denildiğine bakmayın sakızla hiç alakası yok. Kaya gibi bu, ama kırılınca un ufak oluyor. Aktarlarda satılıyor. Bazı aktarlar benim dediğim kaya gibi haliyle bazıları da kırılmış toz gibi haliyle satıyor. Ben kaya gibi olan haliyle aldım evde kendim toz haline getirdim. Sabah ve akşamları aç karnına bir tatlı kaşığı toz haline getirdiğim sandalozu ağzıma atıp hemen arkasından bir su bardağı elma sirkeli suyu içiyorum ama bu işlemleri burnumu tutarak yapıyorum. Çünkü sirke keskin olduğu için, sandaloz da kum gibi olduğu için, kum yiyip arkasından keskin bir şey içince insanın midesini kaldırıyor. Ama burnunu tutarsan hiç sıkıntı olmuyor. Bunları yaptıktan sonra da hemen arkasından bir bardak su içip sirkenin ağzımda bıraktığı tadı yok ediyorum. Mide ile ilgili sıkıntısı olanlara sirke yerine limon suyu ile içmesi tavsiye ediliyor. Ama sade suyla olmuyormuş, sandalozun etkisini artıran elma sirkesi veya limon suyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?