• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Yaa kızlarr, 1 haftadırr kullanıyorum bu sandoloz sakızı + sirkeli su tarfinii, ve diyetde yapıorum tabiki
1,5 kilo verdim şimdilik ama sorunum şu ki yemeklerden sonra azda olsa tatlı yemeden duramıyorumm..
Burdaki bazı bayanlar tatlı yemenin sakıncalı olucağını sölemişş.. Siz nasıl uyguluyosunuzz???

ya kızlar bu sandoloz sakızını faydasını gören varmı zamanım yok okuyamadım daha önce yazılanları bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl kullanılıyo bilmiyorum

Ben geçen yıl sadece sirkeli su içmiştim yaklaşık 2 hafta. Bende çok fazla mide ağrısı yaptı ve zayıflayacağıma iyice şiştim :gitme: Meğer sirke midemdeki sorunu tetiklemiş ve gaz yapmış. O da ağrı ve sonuç şiştim kaldım... Yine aynı şey olmaması için ben ballı içiyorum. Eğer mide problemin varsa sen de ballı iç derim ben...

ya banada aktarım yoğurda kat ye dedi üç öğün..ama burda yoğurt süt yok denilince bi yapıyor bi bırakıyorum ben yoğurt ve sütüz yapamam..ama yoğurda katıp devam edeceğim..sirek ballı suyumuda ayrı içeceğim en iyisi bu..

elma sirkesinden benim bi akrabam 10 kilo vermiş güvenememiştim zarar verir diye ama baya bi arkadaş yapıyormuş bende denemek istiyorum son çözüm o sanırım birazda spor iyi olur sanırım..

ay bende denedim ama sirke innılmaz kötü geliyor bana zaten salatada bile yiyemem. sandoloz tam bir kabus gibiydibilmiyorumkismile ben ağzima atıp suyla yutmaya çalıştım ama nerde. belkı yoğurda katmak daha kolay olur.. bilemiyorum yani..
ama sizler kadar dirayetli olabilmeyi çok isterdim wallamafoldumben

sirkeli ballı suyumu sabah içtim sandalozuda yoğurda katıp yiyeceğim..yoksa öbür türlü devamlı uygulayamdım...

merhaba arkadaşlar.ben 01/03/2010da başladım sandaloz+sirkeli suya 83,400 ile.5gün devam ettim 82,600 oldum.tam bir tatlı canavarı olduğum için çikolata kaçamakları yapmış olmama rağmen hemde....
ancak benim safra kesesinde taş var o yüzden çok rahatsızlandım.bırakmak zorunda kaldım.bugün yeniden başladım ama bu sefer sabah ve akşam kullanacağım önceki deneyimimde günde 3 defa kullanmıştım.umarım sandaloz ve sirkeyle alakalı değildir bu ağrıların sebebi....görüşmek üzere

ya bende 1 hafta öce 56.6 kilo idim ama şimdi 57.1 kilo olmuşum ama ben sadece elma sirkesi içtim midem de ağrımadı şaştım kaldım valla benim gibi olan var mı aranızda?

aranıza yeni katıldım arkadaşlar merhabalar :)

2 gün oluyor başlayalı sandro sakızına ve sirkeli suya bakalım sonuç ne olacak?acil kilo vermem gerekiyor inşaallah faydası olur yerimseniben

sevgiyle kalın..

Ben geçen yıl sadece sirkeli su içmiştim yaklaşık 2 hafta. Bende çok fazla mide ağrısı yaptı ve zayıflayacağıma iyice şiştim :gitme: Meğer sirke midemdeki sorunu tetiklemiş ve gaz yapmış. O da ağrı ve sonuç şiştim kaldım... Yine aynı şey olmaması için ben ballı içiyorum. Eğer mide problemin varsa sen de ballı iç derim ben...

teşkür ederim canım midemde problem yok ama sirke ne yapar bimiyorum :uhm: deniycez artık inşallah sende kilo verirsin sağol opuyorumnanaktan

Kızlar ben 49 kiloyum. Boyum da 1.58. Popom falan çok küçük ama belim ve kollarım kalın :delphin: Eskiden yüzücüydüm belki de ondan. Bi de göbekim var sinir oluyorum. Böyle bi garibim üçgen gibi. Spor ile bölgesel incelmeye de pek inanmıyorum aslında, en azından benim hocalarım öyle söylerdi. Her yerimden zayıflıyorum. Sanırım yakında tahta popolu olcam napıcamı bilemedim :sinifsinif: Az önce sirkeli su içtim ama 2 çay kaşığını kocaman bi bardağa ekledim de ancak içebildim. Böyle giderse salatadaki sirkeden bile iğrenicem galiba. Napiyim ben fikri olan var mı?

arkadaşlar ben bugün başlıorum bu formüle hergün buraya yazıcam gelişmeleri şuan 59.1 kilo geldim az önce ılık suyla elma sirkemi içtim balsz olarak ve sandaloz sakızını çiğnedim ağzımda paramparça oldu bi anda :D birazdan bi kahve içip spora başlıcam hergün yazıcam gelişmelei hoşçakalın

yoğurt da katıp yiyorum ben ve iyi gidiyor pazartesi tartım bakalım ne olcak..

bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz.ayrıca günlük neler yiyorsunuz.ben fazla kasmıyorum.tansiyonum zaten düşük hepten düşürmeyeyim diye.ayrıntılı anlatırsan sevinirim.mesela bitki çayı gibi destekleyici birşeyler kullanıyor musun?

kızlar sırkelı suyu nasıl ıcıosunuz ne oranda sırke nekadar su?bende kılo almısım sınırlerım bozuldu acıl wermem lazım.

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu formule sabah aç karna çiğnedim sandalozu ama elma sirkeli suyu zor içtim ,ara arada 3 bardak beşi bir yerde çayı içtim inşallah veririm ,ama canım çok tatlı istiyo bir bisküvi ve bi dilim kek yedim maalesef

Geçen gün aktardan çörek otu almıştım yine forumdan duyup ama başlayamadım midemde ne olduğunu anlayamadığım bir sorun var.Sürekli bulantı ve ara arada ağrılar.Bunun geçmesini bekliyorum ve acilen bende bu sandolaza başlayacağım.Güzel sonuç alanlar beni çok motive etti gerçekten.Gelişmelerinizi takip edelimm lütfen..Bekliyoruzz

selam bayanlar.ben dün katıldım aranıza dün gece yazmıştım ama sitede kimsecikler yoktu yalnız kaldım.benimde srnum kilolarım ve bu kilolar yüzünden sevgilimle aramız çok kötü.ona göre asla çekici oalamaz kilolu bir kadın ve iticiyim onun için.boyum 1.50 ve 49 kiloyum ama basen ve göbek bölgesinde bir türülü erimeyen yağlrım var napcam şaşırdım.öyle çok yiyen biride değilim aa vereyrm.sporda yapmıyorum nolur bana bir akıl verin bişeyler önerin.41 kiloya inmem lazım.çok mutsuzum çokkk :(:([/QU

senin için çok üzüldüm ama malesef bende arkadaşa katılıyorm. seni itici bulduğunu belli eden bir erkekle olmak çok üzücü bence. sürekli stres yaşıycaksın zayıflasan bile. kilo vermek istiyorsan ver ama önce kendi sağlığın için.

Back
X