Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım sen de öğretmensin.. bizim nikah oldu ama düğün haziranda..ben bu sene atanamadım. umudum haziran atamasına. çünkü 1 puanla tercih yapamadım.
sen ne kadar zaman sonra düşündün bebeği? yani sence hemen bebek düşünmeli miyim yoksa önce eşimin yanına gelmeyi mi bekleyeyeim?hayatım düzene girsin diye..

canım ben dersane öğretmeniydim sonra bıraktım çok yorucuydu..
şimdi memurluk için çalışıyorum..atanırsam başka şehire çocukla zor olacak annem gelecek yanıma ama çocuk olmasaydı eşimin yanına dönmeyi beklerdim..çevremdeki arkadaşlarım böyle yaptılar.1 sene ayrı kaldılar eşleriyle kavuşunca çocuk düşündüler..diğer türlü zor olur..tek başına hamileleik tek başına bakma..bide yalnız..
o dönemlerde eşine çok ihtiyaç duyacaksın.

beritcim ben aldandım ve elma kromdan aldım malesef bir iştahım açıldı anlatmam deli gibi yemek yedim ve kilo aldım artı böbreklerim rahatsızlandı hayatımda ilk defa böbrek ağrısı çekdim size tavsiye almayınnnnnn siteye kötü yorum larımı yazdım yayınlamadılar tamamen düzmece insanı hasta yapıyo içine ne koydularsa şimdi sandalozu deniyorum kitreyle berbaber sanırım işe yarıyo

merhabalar,

bende foruma yeni üye oldum balık etli diye tabir edilenlerdenim ama bu aralar çok fazla kilo aldım ve 80 oldm. Sandaloz sakızı ve elma sirkesi gerçekten işe yarıyormu? 60a kadar inmek istiyorum.Lütfen yardımmm.

zeytin uyarın için saol canım

celebi 20 kiloyu sadece elma sirkesi sandalozla veremezsin bence..mutlaka diyet spor yapmalısın hepsi birleşince hem daha kısa zamanda verirsin hemde kalıcı ve sağlıklı olur.

slm arkadaşlar
bende bugün başladım sandoloz sakızı ve elma sirkeli suya
sabah tartıldığımda 82.6 dım
gelişmelri aktarıcam sizlere
hadi hayırlısı

zeytin uyarın için saol canım

celebi 20 kiloyu sadece elma sirkesi sandalozla veremezsin bence..mutlaka diyet spor yapmalısın hepsi birleşince hem daha kısa zamanda verirsin hemde kalıcı ve sağlıklı olur.

teşekkürler cevabın için ben zaten sabahları keten tohumu alıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama öle çok deil birde bunu denemek istiyorum. Spor yapamıyorum malesef sabah erken çıkıp geç gidiyorum eve ve masa başı çalışıyorum

anladım canım. haklısın. biz de öyle düşünmüştük...hele bir atanalım da...sen de inşallah eşne çok yakın hatta aynı yere atanırsınolumunekankayizsmile

cok svndim snn adına insallah bndede aynı sonuc olur 4 günde mi gitti bu kdr

yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..göbeğimden 2 cm daha gitti ama daha tartılamdım haftaya pazartesi tartılacağım..yanlız göbeğim için sabah akşam masaj aletide kullanıyorum..
genel bir incelmede söz konusu.:lepi:

merhaba arkadaşlar ben bir haftadır yapıyorum
1 kilo verdim ama bugun pasta kaçırdımm allahım yaramasın inş
daha yememmmm yaaa
herkese kolay gelsinn yaza fıstık gibi olalımmmm hadiiii

yok böyle birşeeey.hergün kendi kendime söz veriyorum haftada 1kez tartılacağım diye ama dayanamayıp her sabah tartılıyorum.tabii canım sıkılıyor.tabii sabah yaptığım kahvaltıya ve giydiğim kıyafete göre değişiklik oluyor.mesela dün 84 geldim bu sabah 82,900 ben pek spor yapamıyorum.sanırım çooook yavaş ilerleyecek o yüzden

selam kızlar...
iki saate yakıntır topikteyim..okuyorum okuyorum okuyorum..
beni baya heyecanlandırdı yazdıklarınız..malesef bende çoookkkk zor kilo veriyorum ve sanırım son ümidimde sandaloz sakızı ve sirkeli su...
alllahım ne olur bu ümidimde kırılmasın..akşam iş çıkışı aktara uğrayacağım ve yarın başlayacağım inşallah..psikolojim çok bozuldu..lütfen dua edin arkadaşlar..

hilal1975cim bende yeni başladım sayılır.birbirimize destek olursak sanırım daha kolay olur.yanlız midende veya safranda sorun varsa sirke kullanma.onun yerine limon kullan.

şimdi topikte gezinirken gördüm toz olandan 1tatlı kaşığı alınacakmış sabah akşam .....ben 1tatlı kaşığı alıyordum.demek o yüzden tam etki göstermedi.bi de ben çaya şeker ilave ediyordum.tatlandırıcı bile yasakmışşşşşş.offffffffffffffffffffff.ama başka çare yooooooook

karadut20:tatlım sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile birde karbonhidrat diyeti yaparsan yaza çok zayıf olarak girebilirsin.

bugün 2. günüm
ben bunun tadını çok sevdim yaaaa
resmen canım çekiyo allah allahh
neyse
asıl sorum emzirenler kulallanırmı kullanamazmı
hapının sitesinde kullanabilir diyo tamamen doğal diyo
ama aktardan alınanda kullanılmaz diyo hangisine inanıcaz şimdi
benimde 9 aylık kızım var
süte geçer diye ödüm kopuyo

bu arada ben bu sandolozla birlikte elma iksirini vede funda çayını uyguluyorum
sabah plates
bide 3lt su tüketiyorum
ekmekte sadece sabhları 1 dilim
akşam 8 den sonra yemek yok
bakalım u yöntem nekadar verdirecek

dün benpsta yedim az ama doğum günüm dü ne yapayımmmmmm
haftayı zor bekliyorum ne kadar etki etti acaba
birde yatarken ılık ballı sirkeli su içiyorumm
turşu olacam yakındaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…