ögkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar 1 dk önce içtim nası igrenc bir tat bu :S nası içioyusunuz allah askına lahana suyu bile daha iyiydi. sandoloz sakızını da aldım dün cignedim orta boy tot tutuyo gibi hakkaten.
günde kac defa ve ne akdar büyüklükte alıyosunuz kızlar sandolozu ?;
tadı yok ama ben çiğneyemedim. Sen de ez 1 tatlı kaşığı sandolozu minik yoğurtların yarısına karıştır ye :) en iisi o burdan bir arkadaş söyledi bana da direkt duacıyım ona :):lepi:
tatlım günde 2 kere yemeklerden yarım saat önce, ufalanmışsa bir çay kaşığı, parçaysa misket büyüklüğünde alıyorum.
bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz.ayrıca günlük neler yiyorsunuz.ben fazla kasmıyorum.tansiyonum zaten düşük hepten düşürmeyeyim diye.ayrıntılı anlatırsan sevinirim.mesela bitki çayı gibi destekleyici birşeyler kullanıyor musun?
bnm ufalanmıs sekilde yoğurda karıstırıp yesem olurmu acaba
ya bende 1 hafta öce 56.6 kilo idim ama şimdi 57.1 kilo olmuşum ama ben sadece elma sirkesi içtim midem de ağrımadı şaştım kaldım valla benim gibi olan var mı aranızda?
yağsız yoğurda kat yemek öncesi yarım saat önce ye ..yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..bu gün 4.gün felan galiba tam oalark kullnmaya başlayalı ve adet öncesi dönemde olduğum halde 500gr gitmiş...göbektende 4 cm belden 2 cm kalçadan 2 cmgitmiş.. 40 beden pantalona girebliyorum ve fermuarını kapatbiliyorum..çok mutluyum..:lepi:
arkadaşlar bu elma sandaloz hapını aldım ve gram incelmedim yazık oldu 63 tlye...lütfen almayın bi işe yaramıyor...aktardan alınanı bilmiyorum.
be haplara güvemiyorum zaten..o kadar çok hap var o kadar çok kullanıcı var..tamam içlerinde kilo veren var ama hiç veremeyen hatta alan bile var..bende paraya yazık olduğunu düşünüyorum güvenemiyorum
tatlım sen 19 kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?