Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ögkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar 1 dk önce içtim nası igrenc bir tat bu :S nası içioyusunuz allah askına lahana suyu bile daha iyiydi. sandoloz sakızını da aldım dün cignedim orta boy tot tutuyo gibi hakkaten.

günde kac defa ve ne akdar büyüklükte alıyosunuz kızlar sandolozu ?;

tatlım günde 2 kere yemeklerden yarım saat önce, ufalanmışsa bir çay kaşığı, parçaysa misket büyüklüğünde alıyorum.

ben emziriyrum ama 1 yaşını geçti..emzirenler kullanmasın denilmesi ilk ay içinmiş geçen gün araştırdım da..
bugün bakacağım sandaloz sakızına inşallah bulurum..

tadı yok ama ben çiğneyemedim. Sen de ez 1 tatlı kaşığı sandolozu minik yoğurtların yarısına karıştır ye :) en iisi o burdan bir arkadaş söyledi bana da direkt duacıyım ona :):lepi:

ayy cok sağol canım ya bnde dua ederm artk kaydirigubbakcemile3

canım benimkiler doğum kilosu ilk 8 si doğum sonrası gitmişti ..asıl diyete 74 le başladım..sandaloz sakızı çok işime yaradı düzenli ilk 10 gün kullandım 1.5 ayda 6 kilosunu verdim ..şimdide yoğurtla yiyorum sirkeyele rahatsız etmişti..bitki çayı içemiyorum tansiyoın benimde düşük başımı hiç kaldıramıyorum..bol su biraz dikkat .birde ben hep zayıftım tek kilolu olduğum anlar hamile oldum anlardı..

bnm ufalanmıs sekilde yoğurda karıstırıp yesem olurmu acaba

yağsız yoğurda kat yemek öncesi yarım saat önce ye ..yoğurt sayesinde düzenli kullanmaya başladım..bu gün 4.gün felan galiba tam oalark kullnmaya başlayalı ve adet öncesi dönemde olduğum halde 500gr gitmiş...göbektende 4 cm belden 2 cm kalçadan 2 cmgitmiş.. 40 beden pantalona girebliyorum ve fermuarını kapatbiliyorum..çok mutluyum..:lepi:

okuyunca nasıl gaza geldim yaa..8 kilo vermek istiyorum inşallah verebilirim..
bugün gittim koşa koşa aldım..
pazartesi başlıyorum inşallah..

bende bugün annem için aldım. kilosu 50 lira. aktardaki bayan sporla birlikte etkisi olduğunu söyledi. annem çok spor yapamaz ama.... bakalım neler olacak.

ya bende 1 hafta öce 56.6 kilo idim ama şimdi 57.1 kilo olmuşum ama ben sadece elma sirkesi içtim midem de ağrımadı şaştım kaldım valla benim gibi olan var mı aranızda?

Canım ben de geçen sene elma sirkesi içtiğimde senin gibi olmuştum. Kilo vermem gerekirken aldım ve bıraktım sirkeyi. Bazı insanlarda ilk önce şişkinlik yapıp daha sonra eritiyormuş yağları sirke. 1 ay falan devam et. Kilo alırsan bırakırsın ama umarım dedikleri gibi eritir seni de...olumunekankayizsmile

cok svndim snn adına insallah bndede aynı sonuc olur 4 günde mi gitti bu kdr

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranız
72 kiloyum 1 kilo sandalz ile verdim geçen pazartesi inanmayarak başladım tatlı dakaçırdım buna rağmen1 kilo gitmiş birde regli olmak üzereyim çok fazla şişiyorum bu dönemde.
ben onu ezip suyla birlikte azımda çiğnemeden yutuyorum o zaman hiç bişey anlamyorunuz
bakalım haftaya kaç kilo gidecek

kızlar yarın başlıyorum çok heyecanlıyım..1 hafta ara vermeden deneyeceğim..ben çok zor kilo veririrm.

slm hanımlar özellikle pelin senin yazdıklarından destek alarak sandaloz sakızı ve kitre aldımve 10/03/2010 da içmeye başladım başladığımda 70,5 kiloydum 4 günde 71,100 oldum şu an hala içiyorum tekrar 70,5 düştüm tatlı yemiyorum.10 kilo vermem gerek çünkü 2.bebeği düşünüyorum.bildiğin başka yötem varsa kullanayım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yanıtın için teşekkürler canım arkadaşım.
sirke bana da çok rahatsızlık verdi.o yüzden bu sabahtan itibaren kekik içmeye başladım.
1çay kaşığı sandalozu çiğneyip yutuyorum üstüne ılık şekersiz kekik.bakalım sonuç ne olacak.kiloda henüz kıpırtı yok.ama sanki yan kısımlarımda hafif azalma var.yoksa kendimi mi kandırıyorm.

arkadaşlar bu elma sandaloz hapını aldım ve gram incelmedim yazık oldu 63 tlye...lütfen almayın bi işe yaramıyor...aktardan alınanı bilmiyorum.

arkadaşlar bu elma sandaloz hapını aldım ve gram incelmedim yazık oldu 63 tlye...lütfen almayın bi işe yaramıyor...aktardan alınanı bilmiyorum.

be haplara güvemiyorum zaten..o kadar çok hap var o kadar çok kullanıcı var..tamam içlerinde kilo veren var ama hiç veremeyen hatta alan bile var..bende paraya yazık olduğunu düşünüyorum güvenemiyorum

be haplara güvemiyorum zaten..o kadar çok hap var o kadar çok kullanıcı var..tamam içlerinde kilo veren var ama hiç veremeyen hatta alan bile var..bende paraya yazık olduğunu düşünüyorum güvenemiyorum

tatlım sen 19 kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin?

tatlım sen 19 kiloyu nasıl, ne kadar sürede verdin?

4 ayda verdim canım..doğumdan hemen sonra başladım bişeyler yapmaya..
normal doğum yapmıştım.hemen mekik ve yürüyüşe başladım.
sabah kahvaltıda domates salatalık peynir süt tükettim..he bide yumurta.ama bir dilim kepek ekmeğiyle..arada 1 meyve yedim
öğlen bol yeşil salata ve çorba içtim.
akşamda sebze yemeği yoğurt salata..veya sebze yemei yerine ızgara ama porsiyonlar az..
sıvı çok tükettim sütüm kesilmesin diye..hiç bir zamanda süt problemi yaşamadım çok şükür..
günde 1lt ısırgan+rezene içtim..zayıflatıcı ödem söktürücü ve süt yapıcı özellikleri var..
bide yemeklerden yarım saat önce dereotu çiğnedim bir tutam..tokluk veriyor ve süt arttırıyor..
bölgesel egzersizler yaptım.kızım 4 aylıkken 19 vermiştim:lepi:
sonra araya tayin taşınma girdi..gerçi eski halimdende zayıftım ama bi başlamışken devam etmekti niyetim..yeni hayat düzen derken baktım kendimde eski gücü bulamadım.ne spor ne diyet hiçbirşey yapamadım..kendiliğindende arada verdim 1-2 aldım verdim öyle devam etti
şimdi 1 yaşında.
biraz daha incelmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…