- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Eşimle sorunlar yaşadık 7 ay önce. ve ben mesajlarında iş arkadaşıyla samimi konuşmalarını görmüştüm. Ona sorduğumda sadece dertleştiklerini evlilikle ilgili çok yıprandığını söylemişti vs vs Sonra şiddetli kavga sonrası anneme gittim 2 yaşındaki çocuğumla o da kendi annesine. Sonra ben yine de yuvamı kurtarmak adına çok adım attım, ailem keza yanımda oldu ona kötü bir şey söylemedi hep yapıcı olduk. Kendisi ilk önceleri ayrılmayalım diye yalvardı sonra u dönüşü yapıp asla istemediğini defalarca söyledi. Ben evliliği yormuşum kavgalarımla ben bu duruma getirmişim her şeyden ve herkesten soğumuş gibi gibi cümleler kurdu. Hatta çocuğum babaannesinde kaldığında beni evde istemedi ben direndim sabrettim (anneanne babaanne dönüşümlü bakıyor) siz buna ister travma diyin , ister şok, ister basiret bağlanması sonuç itibariyle pes etmedim. Bir de çocuğum babasını sorunca duygusal davrandım kendimi geri plana koydum sanırım. Bir gün annem gitti ailesinin evine annemin karşısında süt dökmüş kedi gibiydi. Her şeye tamam dedi hatta yeni ev tutuldu ailelere yakın. olay bundan sonra yine karıştı en ufacık tartışmada seni bu evde oturtmam dedi, hiçbir şekilde taşınmaya yardımcı olmadı, elini bile sürmedi.. Bunun nedeni ben istemedim siz istediniz diyebilmekti. Neyse ailem, onun ailesi ve ben maddi manevi üstlendik evi taşıdık hem de onun ailesinin yakınında bi yere. Bayram tatili boyunca ben yazlıktaydım kendisi bizim hazırladığımız evde kaldı. Çocuğumla benim geleceğim gün ilk kez evimde yaşayacağım gün ne tesadüf ki şehir dışında işe gitti. Şimdi hala yok günde 2 kere arıyor ama geldiğinde bizimle yaşayacağını sanmıyorum. Bu da sorun değil boşanma davasını açıcam iyi bir avukat arıyorum ama kaç gündür oğlumla yalnızım heğ ailem ya da o vardı yanımda.. şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. güçlü olmaya çalışıyorum ama gardım düşüyor, çok karamsarım. Çok da borca girdim kafam karışık. İş çıkışı oğlumu alıp evde ne yapıcam ki diyorum her şey anlamsız geliyor. Kadın olarak o kdr alışmışız ki hep yanımızda birilerinin olmasına ne zormuş yalnız hayat kurmak Kitaplar aldım kitap okuyup, yoga ve pilatese başlıcam. Hatta bugün ilk pilates deneme dersine katılıcam. Başka türlü içimde biriken kötü enerjiyi dağıtamıcam gibi hissediyorum. Biliyorum su akacak yolunu bulacak ama umarım bu fırtına çok sürmez. Ruhuma yaz gelsin istiyorum, oğluma faydalı stressiz bir anne olmak istiyorum. Sizinle de paylaşmak istedim, iyi ki varsınız Not: ailesine yakın ev olduğu için dava açınca ordan da taşınmak zorunda kalıcam. Kendisi yarın geliyor bakalım neler olacak..