Sancılı Adet (Dismenore)

bendede va raynı agrı evlendım gecmedı

( ne olacak böyle yaa.. her ay işkence gibi kabusum oldu walla ya.. günde 4 ağrı kesici alıyorum adet dönemlerimde..o ağrıya kaç tane çocuk doğurmuştum şimdiye

bende yıllarca çok aşırı sancılar geçirdim, bununla birlikte ishal,baş ağrısı oluyordu. Hep acilliktim.sürekli ağrı kesici iğne ile sakinleşiyordum.jinekolog doktora gidip muayene oldum ve şikayetimi söyledim bana d.kontrol hapı önerdi. iki senedir kullanıyorum.şuan azda olsa sancım oluyor ama eskisi gibi değilim çok şükür.

kızlar ben felden flash kullanıyorum son üç dört aydır ve çok memnunum. arkadaşıma doktor önermiş yan etkisi yokmuş. zaten milimi de düşük. iki tane içiliyo dil altında eritince daha etkili imiş. bende deneyeyım dedım sonuç şu ki;
biraz geç etki ediyo ama sonrası çok iyi hiç şişkinlik olmuyor. bi sürü ağrı kesici kullandım hepsi de karnımı davul gibi yapıyordu.ama bu ilaç hiç şişkinlik yapmadı sıradan bir gün gibi oluyor. ama tek olumsuz yanı bır saat falan geç tesir ediyo.
ama razıyım diğer ilaçlar gibi rahatsıx etmiyo en azından.

slm kızlar bende aynı dertten yazıyorum senelrdir öylesine sancı çekiyorum ki hastaneleik oluyorum her adet döneminde 5 tane ağrı kesici alıyorum hatta bazen hastanede alıyorum nefesimi ne iyi gelir ki acaba

benimde çok ağrım oluyodu çok ağrı kesici içiyodum günde 3,4 tane sonra başka şehirde bi doktora gittim ağrı kesici yazdı kullandım 30 dk kesiyo ilacın adını unuttum yoksa yazardım şuan ağrım olmadığı için içmiyorum ama eczaneden sorarsanız reçetesiz satıyolar şekli yeşil mercimeğe benziyo o şekilde bilirler.

ağrısız geçmeyen tek bir regl dönemim yok kıvaranıyorum resmen. Sıcak su torbasını ayaklarıma koyoyurm iyi geliyo

Cataflam sanırım dediğin ilaç....

merhabalar işe yarar mı bilmiyorum ama haftasonu adet oldum sancıdan kıvranıyordum komşum kekik suyu önerdi biraz işe yaradı midem rahatladı...1 çay kaşığı kekiği 1 çay bardağı ölçüsünde kaynattım ve içtim tek sorun biraz gelen kan seviyesi arttı belki işe yarar sizdede geçmiş olsun...

kızlar geçmiş olsun hepimize.bende her regl döneminde kıvrananlardanım.hep iğne vurulurdum normalde.ama kadın doğum doktoru endol diye bir fitil verdi.reglinin ilk 2 günü sabah ve akşam alıyorsunuz,biraz halsizlık yapıyor ama ağrı falan kalmıyor,aklınızda olsun.

benim öyle şiddetliydi ki... bayılıyordum sürekli. kusuyordum midem bulanıyordu. doktora gittik kontrol etti bir sorun çıkmadı 1 sene kadar dogum kontrol hapı gibi birşey verdi. onu kullandım. o aralar düzene girmişti ve ağrı olmuyordu neredeyse. sonradan bırakınca yine ağrı olmaya başladı. ama daha az bayılıyorum. eskiden her ay bayılırken şimdi senede 1 kez filan ancak. onun dışında sürekli dikkat ediyorum kendime adet döneminde. dinleniyorum ağrı kesici alıyorum filan. doktor yanılmıyorsam kanalların dar olmasıyla ilgili birşey oldugunu söylemişti. pis kanı atamıyor ve geri gönderiyor. bu da beni bayıltıyormuş aşırı ağrıya sebep olup.
bir de ultrasonla bakıcam sana demişti. ben de mal gibi neden demiştim. ilk kez gitmiştim cunku jinekologa ''e evli misin?!'' demişti. evli değilim dedim ama acaip bozulmuştum. ve bi halt anlamamıştım. keşke evlilikle değil de bekaretle açıklasaydı bunu =))

ya arkadaşlar bende bu durumdan muzdaribim.benim de çok ağrılı olur,artık duvarları tırmalarım.her türlü muayeneyi tahlili falan yaptırdım tertemiz çıktı doktorlar olur öyle diyorlar.Bazen de böyle parça parça geliyor,bu konuya ilgili ne yapmam gerekiyor bilenler yaşayanlar yaşayıpta çare bulanlar varsa desteklerini bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.

kac kere kontrole gittim agrili adetten
bekarken sancidan kac kere acillik oldum ve doktora gittim hep temiz cikti hersey
bazi insalarda rahim duvarinin soyulmasi iste boyle sancili olurmus ne yapalim bizim oyle
ben kendimi bildim bileli majezik kullaniyorum baska hicbir seyyyyyy care olmuyor bana
bu arada ben de pihti pihti parca parca kanama yasiyorum her seferinde
oyle az bir kanama degil hep pihti

bu sancı bendede çok aşırı oluyo hatta bir keresinde bende dayanamadım okuldayken annemi aradım benim akıllı annem babama git kızı al demiş oda geldi noluyo fln diyo ama anlatamıyorum ki karnım ağrıyo fln diyip geçiştiriyorum tam okulun kapısından çıktık benim mide bulanınca olduğum yere çöktüm bbamda bana kıyamaz hemen aldı doktora gidiyoruz dedi neyse ben hayır fln diorm ama dinlemedi doktora bi gittik doktor erkek babam yanımda bana adet misin dedi bende tabi ne diycm bilmiyorum evet fln dedim bana bi iğne vardi onu bir vurdular eve gidene kadar bişeyim kalmadı ama siz burda kist fln diyincekorktum açıkcası bu muayene nasıl yapılıyo doktora gitmeden bi bilgi edinmeme yardım edermisiniz

of benimki de böyleee

herkese merhaba arkadaşlar eğer beni yanlış anlamazsanız size bi ürün tavsiye edicem winalite'ın anion love moon diye %100 pamuk doğal bi pedi var ;özelliği negatif iyon etkili olması buda başta ADET SANCISINA ve bir çok şeye iyi geliyor...ben kullandıktan sonra satışına başladım bu ürünle tanışalı 2 ay oldu günlük yaprak pedlerinide düzenli bi şekilde kullandım şuan hastayım ve ne ağrım var ne halsizliğim nede herhangi bir problemim esas akıntı problemim için başlamıştım şimdi çok şükür adet sancımıda yok etti eğer bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim...

arkadaşlar 2-3 gün önce ablam adet oldu sancıdan kurtulmak için kullandığımız yöntem işe yaradı hem anion pedlerini kullandı hemde bi tane pedin içindeki anyon bantı çıkartıp 1 bardak kaynamış suyun içine attık 1 kaç dakika bekledikten sonra içti ne ağrı ne sızı ki ablam her ay hastanelik olurdu ... darısı tüm sancı çekenlerin başına sevgiyle kalın....

arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum isterseniz facebook adresimde detaylı bilgiler mevcut ekleyebilirsiniz (Gülcihan Anyon Love Moon)

gece,gündüz ve yaprak paketleri var;gecesi 11 TL, gündüz 10 TL,yaprak içinde otuz tane var 12 TL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…