arkadaslar siddetli agrilar icin mutlaka doktora gorunun.
cozumsuz degil bu agrilar..
daha evvelden de yazmistim reglim baslamadan evvel ve hatta bittikte sonra bile agri cekiyordum ben.
yani toplasan ayda 12 gun rahat agrilarla geciyordu. halsizligim agresifligimi ise hic anlatmiyorum.
hic bir agri kesici gecirmezdi agrimi.
kac doktora gittim.. hicbirseyin yok dediler.
simdiki doktorum da biseyin yok yapin bu dedi ve cok basit bi ilac verdi.
2 aydir nerdeyse kullaniyorum ve agrilarim inanilmaz hafifledi. bir ay daha kullanicam ve insallah bitecek teddavim,
sonrasinda agrilar geri donmezsen ne mutlu bana.
demek istedigim doktor kontrollerini es gecmeyin agrilar benim kaderim demeyin.
KızLaaaarrrrrr adet sancısı olan herkes burayaaslan pencesi için bakın bakalım adet sancısı diye bişey kalıyor mu..günde iki bardak istediginiz saatte..ya ben regl olmamak için dua ederdim erken menopoza bile razıydım yeterki çekmeyeyim o illet sancıyı ama geçti vallahide billahide geçtiiiii o kadar rahat geçiyor ki şimdi o dönemler dünya varmıs diyorum..:) aslan pencesi mutlaka deneyin..civan perçemide düzensiz adetleri ve uzun süren kanamaları düzene sokuyor..ben sabah aslan pencesi aksama dogru ikindi vakitlerinde de civan perçemi içiyordum..benim gibi kullanmak isteyenler günde bir bardak ondan bir bardak digerinden içsinler..ama sadece tekini kullanmak isteyenler iki bardak içsinler..
Aynen,ilaç milaç vermedi:sinifsinif:apranax kullanıyorum ben.O da kesiyor gerçi ama...:1no2:ben hangi doktora gittiysem birşeyin yok diyip gönderiyolar kafayı yicem ya bu ağrıdan hayatımı doğru düzgün yaşıyamıyorum.. tedavi olan arkadaşlara doktor ne uyguluyor????????