Sancılı Adet (Dismenore)

ya bu adet sancısı çok kötü bir durum benim adet olmama 2-3 gunum kaldı ama aklımda sureklı 3 gun sureklı ıgne oluyorum agrı kesıcı fılan bazen gunde 2 defa dr gıttım bırsey yok dedı.
ama bıktım bu sancılardan her ay 3-4 gun cekıyorum ondan oncekı gunlerde ıse asabıyet var ahhh ahhh kadın olmak ne zor seymıs

Bende con agrili geckyorum nefesim kesiliyo okadar cok sanci var aslan pencesini duydum ama burda nerden bulcam burda herseyden mahrumuz zaten

benimde çok kötü geçiyor özellikle midem acayip bulanıyor.bende regl olduğum zaman rahat geçiyor.bitince çok kötü günler başlıyor.ayda sadece 1 hafta iyi geçiyor.öneribileceğiniz bir ilaç veya kür varmı.

çook şiddetli adet sancısı çekenlerdendim..son 1 yıldır bayağı rahatım çok şükür..doktora da gittim tabiki tek çözüm doğum diyor.. ama ki 3 yıldır bebiş olmuyo ... geçen yıl 3 günlüğüne kaplıca ya gittim ve dediğim gibi o şiddetli ağrılarım kalmadı işi garantiye alıp bu yaz da gittim kaplıcaya inş yılda 1 kez gitmeyi planlıyorum.. inş sizlerede işe yarar kızlar. düşünürseniz kaplıca deneyin. suyun şifasını görün bence

benimde çok sancılı oluyor artık dayanamıyorum sürekli majezik kullandım ama oda adet gecikmesi yaşatıyor bu yüzden eczacım bana ponstan forte adlı bir ilaç tavsiye etti ben de bugun aldım ilacı bir tane içtim şuanda geçti ağrım kalmadı
banda majeziği çok övdüler ne yalan söyleyeyim 3 tane falan içince hemen kesiyordu sancı falan kalmazdı ama zararlıymış hemen değiştiler hapımı genede siz doktora görünün

bende ne doktorlara gittim ne ilaçlar içtim olmuyo geçmiyo..evlen geçer dediler geçmedi dogum yap biter dediler o da valla yalan arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum 4-5 tl bi fiyatı var yha demleyip için nie daha çekiyorsunuz sancısını derdini ilaç içmeyin yazık etmeyin kendinize

doktorun nasıl bir tedavi uyguladı bende de aynı sorun var doktorlar bise yok diip gönderiyolar :uhm:

merhaba hanımlar
bende her ay bu sancıyı yaşayanlardanım yaz kış çoraplıyım dikkat ediyorum ama yok yok olmuyor geçmiyor yine hastalanacağım galiba 2-3 gün önceden başlıyor adet belirtilerim kan geldiğindede dayanılmaz bir sancı oluyor
Bir topikte okudum hamile kalmak isteyenlere bir kür topici açan kişi adet sancılarının da yok olduğunu yazmış ben bu ay başlıyorum inşallah derman olur derdime
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...23940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-kur.html

merhaba arkadaşlar,

benim de adetimin ilk günü korkunç bir ağrım oluyor.allaha şükür sadece 1 gün sürüyor ve o gün hiçbir şey gelmiyor.yani resmen 1 gün önceden ben gelcem gibilerinden haber veriyor.ağrı bitiyor ve başlıyor.yıllarca neler çektim.o gün okula gidemedim.iğne, bir sürü değişik hap, sıcak havlu, üşütme dediler ne dedilerse yaptım geçmedi.ta ki üni deyken eczacı bir arkadaşım aprol fort adında bir ilaç verdi.o gün bugündür o ilacı kullanıyorum.allah o arkadaşımdan da o ilacı icat edenden binlerce kez razı olsun.bir tek o ilaç geçiriyor.mide bulantısı oluyor ama o ağrı geçsin de mide bulantısına dayanabiliyosunuz.tavsiye ederim.

Arkadaslar bu dert bendede var bi keresinde bi ilaç kullanmıştım fıstık gibi kesiyodu
ismi Naprens Fort yesil kutulu birşey eczanenize sorun işinize yarayacaktır geçmiş olsun şimdiden arkadaşlar

ben hangi doktora gittiysem birşeyin yok diyip gönderiyolar kafayı yicem ya bu ağrıdan hayatımı doğru düzgün yaşıyamıyorum.. tedavi olan arkadaşlara doktor ne uyguluyor????????

slm kızlar benmde asırı derecede bayılmaya kadar gıden agrılarm oluo ama sogan suyu bu ay benı o kadar rahatlattıki anlatamam adet oldugumu hıc hıssetmedm diyebilirm.

soganı 4e bölüp 2bardak hazr suda kaynattm ılıdıktan sonra yemekten yarm saat sonra ıctm 2hafta yapcaksn balm sifa olsun de icerken

kesinlikle bende aynısını dicektim bazı arkadaşlar doktor demiş ben tam 11 yıldırgezmediğim doktor kalmadıki zaten ilaç kullana kullana vücut bağışıklık kazanıyo inanın iğne ve haplar bizaman sonra etki bile etmiyo.o yüzden tek çözüm alternatif tıp!

Merhaba kızlar bende kendimi bildim bileli adet sancısı çekenlerdenim hatta dönem dönem işten arkadaşlarımın eve getirdiği bile oldu bekarlık zamanımda. Neredeyse müdür bile biliyor yani adetimin ağrılı olduğunu:kedi: Evlen geçer dediler evlendim geçmedi çocuk dediler yaptım hatta 22 saatte zor güç normal doğum yaptım. Ama sonuç yine aynı bende maalesef yine aynı ağrılar devam.

buskopan plus çok iyi geliyo bide sıcak su torbası mutlaka deneyin derim bende her ay çekiyorum bu lanet ağrıyı((

ben hangi doktora gittiysem birşeyin yok diyip gönderiyolar kafayı yicem ya bu ağrıdan hayatımı doğru düzgün yaşıyamıyorum.. tedavi olan arkadaşlara doktor ne uyguluyor????????
Aynen,ilaç milaç vermedi:sinifsinif:apranax kullanıyorum ben.O da kesiyor gerçi ama...:1no2:

ben de bugün bayılıcam sandım.tek iyi gelen ilaç majezik.midem bulantı çok kötü.bacaklarım dizlerime kadar nasıl ağrıdı.benim dr a gitmem gerekiyo sanırım.çünkü ben ağrı nedir bilmezdim önceden hiç bi yerim ağrımazdı.şimdi git gide artıyo her seferinde.davul gibide şişiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…