Sancılı Adet (Dismenore)

merhabalar arkadaşlar benim bi sorum olucak.benim adet dönemlerim sıfır sancılı geçiyor. arkadaşımsa ağrıdan bayılacak gibi oluyor. bir kaç kişi bana ağrılı adetin yumurtalıkların düzgün çalışmasından kaynaklanıor demişti. benim yumurtalıklarımda bi problem olabilir mi çok korktum. doktora gidip neden sancılı olmuyo demeye de çekiniorum açıkçası aklım karıştı. benim gibi ağrısız geçiren var mı mirmirmirmir

zemuszemusbenime adet adetimde cok agri oluor hemde siddetli dayanilmaz bi agri bi ara doktora gittim akupunktur yapti yaklasik bir sene falan agrimadi ama simdi 3 aydire gene var hem öyle kramp lar girio yürüyemiorum simdi dogum kontroll hapi almaya basladim doktorumun söyledigine göre adet sancilari keiliyormus bu hap sayesinde

ve sicak torba koymami tavsiye etti herkeze acil sifalar...

2 senedir majezik içiyorum:KK43: ancak o kesiyor agrımı bayılacak gibi oluyorum anlatamam o agrıları offf

mrb arkadaşlar bende sizler gibi aet sancısından şikayetçiyim ama benimki ancak 6 ağrı kesiciden sonra geçiyor
bu ağrı(hiç doğum yapmadım ama) aynen doğum sancısı gibi..
terler içinde boğuşuyor,sürekli bağırıyorum sanki içimde bomba varda o patlayıp duruyor sürekli o derece
eşim zavallı her aybaşımda başımda bekliyor
hastaneye gitsek sanki ne yapacaklar ağrı kesici iğneden başka
bazen adet sancılarım öyle oluyor ki diyorum tamam şehadet getireyim öteki tarafa gideyim
ne yapmalıyım bilmiyorum
doktoruma soruyorum bana bazı adet sancılarının nedenini bilmekle beraber bazılarını tıb bile daha çözemiyor
tüp bebeği geliştiren tıp adet sancısında mı yetersiz kalıyor yani...

kızlar mrb bende aynı durumdan muzdaribim amakötükedihüso ama bu ay duphaston dıye bı ilaç kullandım yanlış bilgi vermiyeyimyasakkelime ben ilacı geç adet göruyodm yani 2.5 ayda bir adet oldugum için kulandım doktorum verdi ve sancım çok az oldu sancılı adet kirstin belirtisi olabilecegini söyluyorlar doktorlar sositososito bi dr. danışmakda yarar var

Canım duphaston'a adetin 5. günü mü başladın yoksa 16. günü mü?

benimde adetim ilk günü çok ağrım oluyo elim ayağım hep buz gibi iki çorap giysem bile buz gibi ayaklarım ısınmam imkansız 7 aydır korunmuyoruz ama çocuk olmuyo galiba kist var yazılanları okudukça korktum kesin dr gitmem lazım

bende bayılcak gibi olurum çok kötü yaama inşallah bebek olunca geçer çünkümöle duymuştum

kızlar birşey sormak istiyorum, regl öncesi göğüs ağrılarım var. bu regl olmadan 15 gün önce başlıyor. Sizce bu normal mi? Sorduğum arkadaşlarım en fazla 1 hafta önce başladığını söylüyor ve eskiden bu kadar çok değildi zamanla sanki süresi uzamaya başladı.

ya ben kafayı yicem kistim var akıntım var cyclo kullanıyorum hayıt tohumu kullanıyorum. ammaaaa birde ağrılı bulantılı adet dönemim var kanama olmuyor lekelenme gibi geçiyor. canımın yandığı ile kalıyorum hem bu acıdan kurtulmak istiyorum hemde adet olmak istiyorum akıntıdanda kurtulmak istiyorum. eee bunlar içinde farklı metodlar var bitkiseller var bide kimyasal cyclo var ben napcam
akıntı ya soğan kürü
ağrıya aslanperçemi
adet olmak için civanperçemi
kist için hayıt tohumu
ben bunları içersem nolurum ki

Ben de her ay acile gitmek zorunda kalıyorum ağrılar yüzünden... :KK43: Ama pek çok kişiden duyduğuma göre doğum yaptıktan sonra geçiyormuş.

angel cım benimde kistim var senin ne türden bir kistin var
benimki ara ara sancı yapıyor ama benim normalde zaten adetimde doğum sancısı gibi olduğu için kist batması vız geliyor artık

arkadaşlar majezik hapını içmeyin.Bi doktor arkadaşım msürekli kullanımın mide kanserine yol açtığını söylemişti.Ayrıca ağrilı adet görmenin doğumla geçeceği falan doğru değil.Bu sancılar kist olasılığının dışında rahimin duvarının dışında oluşan tehlikesiz kanamalardan dolayı rahimin kasılmasından olduğunu duymuştum

ya bende majezik içiyorum cok agrım oluyor hatta öle bi oluyorum ki agrı baacaklarıma vuruyor dizlerim bağı çözülüyor resmen ben bide başım agrıyıncada majezik içiyorum ve artık baska ilaç fayda etmiyor :1no2:

Majezik işe yaramıyor bu sabahtan beri kıvranıyorum sancıdan.. dolorex içtim 2 tane ama hala devam ediyor..

Çok şükür acillik olacak kadar değil ama benim sancılarım da iki gün sürer ve kıvrandırır resmen. kafamçokkarıştı Önce hafiften başlar birkaç saate artar ağrılarım, novalgin alır, su kaynatıp iki üç kesme şeker atıp içerim, azalır biraz. Ama o iki gün bana zehir olur tabii. kötükedihüso

kıslarrrr bnmde reglimin 2.günü inanılmaz sancılarım oluyor resmen hayatım kararıyordu son 1 yıldır voltaren fitil demişti drumda sün denedim inanılmaz bişi sabah a hiçbişiyim yoktu drlarınıza bi danışın bence bana gayet iyi geldi.....

uf ya hep adet olduğumda acile gidip ağrı kesici yaptırmaktan bıktımmm:KK43:(((((((
kusuyorm ağrı dayanılmaz oluyor hap map bazen fayda etmiyor, dudaklarım morarıyor, en son çare dokotra gidiyorm ve acilde hemen ağrı kesici yapıyorlar kendime geliyorum iğnenin ardından güzell bi uyku çekiyorum ooff of şimdide hastayım karnım davul gibi sanki 6 aylık hamile gibym

Arkadaşlar ben başka forumlarda yazdım.. ben de adet günleri ara ara hastaneye gidip iğne yaptıran 3-5 tane apranax fort atan, son dönemlerinde majezigin en önemli müşterisi idim.

Kozmik beden temizliğni yaptım, artık adet dönemlerinde ağrı kesici kullanmıyorum. Yani karaciğer temizliği , şu Ahmet Marankinin televizyonlarda bahsettiği.. vücudumdan cok kötü şeyler çıktı.. deneyin derim..

X