Sanalda konuştuğum biri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiçbir zaman ona yürüme yada flört olmadı sadece felsefe 2 yıl ben onla özelden konuşmadım hep gurp vardı zaten çoğunlukla oradaydım özelden kimse ile konuşmuyordun grupta 7bin kişi var

Özelden 1 sene önce konuştum oda ilk ailevi sebepler ilk öyleydi ondan sonra 2 ay yada 3 ay ara ile sadece hastalığınız nasıl oldu diye yazmıştım birde çoğunlukla dediğim gibi evlen , din , yaşam konular geçiyordu
Neyse artık muhattab olmayın olsun bitsin

Yanlış mı anladım: Siz ona bir soru sormuşsunuz, sorunuza derin cevap vermiş siz ise kalburüstü bir yanıt vermişsiniz. Sonra sapıklıkla yaftalamışsınız. Ne alaka yani. Engelli bir arkadaşım var ona bu soruyu sorsam o da benzer yanıtı verir bence, birçok engelli birey romantik boyutta sevginin ne olduğunu deneyimlemek istiyor ama ön yargılar, peşin hükümler, sağlıklı insanların denklik arayışı gibi etkenlerden bu hissi deneyimleyemiyorlar. Size yavşamış evet ama sonuçta karşınızdaki kişi erkek. Olgunlaşmadan haddinizi aşacak sohbetlere girmeyin. Şu soruya felsefe grubunda olan biri köfte dese gruptaki amacı konusunda art niyet ararım. Senin için anlam ifade etmeyen soru bir başkası için derin anlam taşıyabilir. Ayrıca karşındaki kişinin yaşı çok büyük. Kendi denginde insanlarla sohbet et.

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki asla sevgili flört olarak konuşmadım
Kendisi felsefe gurplarinda görüyordum çokça felsefî olarak görüşlerimizi belirtim
Kendisi ateist
Yaş 33 ve engelli ayakları yok kaza sonucu
Bir hafta konuştuk ama konuşmalar çoğu felsefe hakkında idi
Kendisinin hayatı çok kötü bir zamanlar
Geçirmiş.
2 sene oldu arada bir yazarım hastalığınız nasıl oldu vb.
Bu 2 yılda kötü hiçbir şey sezmedim
Çünkü bu 2 yılda benim suratım bile merak etmedi işte yüzünü görebilirmiyim işte vb flört hiç olmadı
Bende aynı şekilde ona hiç demedim yüzünü merak ettim bana fotoğraf at demedim
Ki demem kendisi benden yaşça büyük
Kendisi bilgili biri olarak görüyordum
2 ay oldu yazmayalı ben de yazdım bir zaman geçti yazdım sohbet etik günün son sorusu
Ölmeden önce istediğin tek şey nedir dedim
Oda bana evlilik birde kitap yazmak dedi
Bana da aynı soruyu sordu bende Alay ettim
Benim istediğim şey köfte ekmek
Ben sonra kendinize iyi bakın bu sohbet için teşekkürler dedim

Baktım bana dedi seninle buluşup sabahlara kadar sohbet etmek vardı bir de çay içmek
Sohbetin güzel Dedi
Bende ben böyle biri değilim çocuk gibiyim gerek de zaten 18 yaşındayım
Ve açıkçası şok oldum 🤨 kendisinden böyle bir şey beklemezdim
Sohbeti keseceğim bir daha yazacağımı zanetmem
Size yapılsa ne düşünürdunuz?
Amann saçma sapan bir sanal yazışma işte.

Yanlış mı anladım: Siz ona bir soru sormuşsunuz, sorunuza derin cevap vermiş siz ise kalburüstü bir yanıt vermişsiniz. Sonra sapıklıkla yaftalamışsınız. Ne alaka yani. Engelli bir arkadaşım var ona bu soruyu sorsam o da benzer yanıtı verir bence, birçok engelli birey romantik boyutta sevginin ne olduğunu deneyimlemek istiyor ama ön yargılar, peşin hükümler, sağlıklı insanların denklik arayışı gibi etkenlerden bu hissi deneyimleyemiyorlar. Size yavşamış evet ama sonuçta karşınızdaki kişi erkek. Olgunlaşmadan haddinizi aşacak sohbetlere girmeyin. Şu soruya felsefe grubunda olan biri köfte dese gruptaki amacı konusunda art niyet ararım. Senin için anlam ifade etmeyen soru bir başkası için derin anlam taşıyabilir. Ayrıca karşındaki kişinin yaşı çok büyük. Kendi denginde insanlarla sohbet et.
Kız o köfte görünce bir şok oldum yanlış yazılmış 🤨 ben öyle bir şey demedim haklısın
Kişinin yaşı çok büyük farkındayım zaten gece gündüz kendisi ile konuşmuyorum 2 ay 4 ay ara ile nadiren yazıyorum ilk grupta konuşuyordum ben 1 sene 7b kişilik bir gurp zaten pişman oldum

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki asla sevgili flört olarak konuşmadım
Kendisi felsefe gurplarinda görüyordum çokça felsefî olarak görüşlerimizi belirtim
Kendisi ateist
Yaş 33 ve engelli ayakları yok kaza sonucu
Bir hafta konuştuk ama konuşmalar çoğu felsefe hakkında idi
Kendisinin hayatı çok kötü bir zamanlar
Geçirmiş.
2 sene oldu arada bir yazarım hastalığınız nasıl oldu vb.
Bu 2 yılda kötü hiçbir şey sezmedim
Çünkü bu 2 yılda benim suratım bile merak etmedi işte yüzünü görebilirmiyim işte vb flört hiç olmadı
Bende aynı şekilde ona hiç demedim yüzünü merak ettim bana fotoğraf at demedim
Ki demem kendisi benden yaşça büyük
Kendisi bilgili biri olarak görüyordum
2 ay oldu yazmayalı ben de yazdım bir zaman geçti yazdım sohbet etik günün son sorusu
Ölmeden önce istediğin tek şey nedir dedim
Oda bana evlilik birde kitap yazmak dedi
Bana da aynı soruyu sordu bende Alay ettim
Benim istediğim şey köfte ekmek
Ben sonra kendinize iyi bakın bu sohbet için teşekkürler dedim

Baktım bana dedi seninle buluşup sabahlara kadar sohbet etmek vardı bir de çay içmek
Sohbetin güzel Dedi
Bende ben böyle biri değilim çocuk gibiyim gerek de zaten 18 yaşındayım
Ve açıkçası şok oldum 🤨 kendisinden böyle bir şey beklemezdim
Sohbeti keseceğim bir daha yazacağımı zanetmem
Size yapılsa ne düşünürdunuz?
Bolca kitap okuyup Türkçe'mi düzeltmem gerektiğini düşünürdüm öncelikle. 18 yaşında niye bu sıkıcı şeylerle vakit harcıyorsunuz onuda hiç anlamadım.

Bolca kitap okuyup Türkçe'mi düzeltmem gerektiğini düşünürdüm öncelikle. 18 yaşında niye bu sıkıcı şeylerle vakit harcıyorsunuz onuda hiç anlamadım.
Felsefeye ilgim çok çokça da kitap okumak isterdim okurdum da gerek konuşma eski düşünceler vb zaten gurp vardı orda 7b kişi vardı çokça düşünceleri tartışıyorduk saygı seviyesinde
Zaten gruba girmeyi bıraktım
Bir daha iletişim kuracağımi da zanetmem
Hatamı da çokça farkındayım
En başından konuşmayacaktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X