Sanalda konuştuğum biri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benimbunergz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
31
5
1
18
Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki asla sevgili flört olarak konuşmadım
Kendisi felsefe gurplarinda görüyordum çokça felsefî olarak görüşlerimizi belirtim
Kendisi ateist
Yaş 33 ve engelli ayakları yok kaza sonucu
Bir hafta konuştuk ama konuşmalar çoğu felsefe hakkında idi
Kendisinin hayatı çok kötü bir zamanlar
Geçirmiş.
2 sene oldu arada bir yazarım hastalığınız nasıl oldu vb.
Bu 2 yılda kötü hiçbir şey sezmedim
Çünkü bu 2 yılda benim suratım bile merak etmedi işte yüzünü görebilirmiyim işte vb flört hiç olmadı
Bende aynı şekilde ona hiç demedim yüzünü merak ettim bana fotoğraf at demedim
Ki demem kendisi benden yaşça büyük
Kendisi bilgili biri olarak görüyordum
2 ay oldu yazmayalı ben de yazdım bir zaman geçti yazdım sohbet etik günün son sorusu
Ölmeden önce istediğin tek şey nedir dedim
Oda bana evlilik birde kitap yazmak dedi
Bana da aynı soruyu sordu bende Alay ettim
Benim istediğim şey köfte ekmek
Ben sonra kendinize iyi bakın bu sohbet için teşekkürler dedim

Baktım bana dedi seninle buluşup sabahlara kadar sohbet etmek vardı bir de çay içmek
Sohbetin güzel Dedi
Bende ben böyle biri değilim çocuk gibiyim gerek de zaten 18 yaşındayım
Ve açıkçası şok oldum 🤨 kendisinden böyle bir şey beklemezdim
Sohbeti keseceğim bir daha yazacağımı zanetmem
Size yapılsa ne düşünürdunuz?

Yaşınız reşit olunca, kendisiyle de ilgilenen (romantik anlamda demiyorum, ilgi alaka göstermek olarak diyorum) birini bulunca şansını denemiş.
Ona acımak değilde cok üzülürüm kendisi de yaşı gereği Bilgi çokça zorluk çekmiş o yüzden aylarca geçse de kendisine yazdım
ben ondan sonra bunları diyince yazdıklarımı kendisi toparladı
Bende iyi günler dedim
siz öyle diyince bende kendimi kötü hissedetim çünkü nasıl diyeceğimi bilemiyorum sanırım benim hatam
İlk yazmam lazımdı

Kafanda fazla büyütmüşsün ahım şahım bilgili şu bu diye hepi topu erkek işte az biraz konuştun diye yvşamış. Koca adamın 18lik kızla ne işi olur ayrıca sapıklık resmen
Ben ahım şahım demedim sadece bilgili oda felsefe konusunda bende dediğiniz gibi aynı şeyi dedim 18 yaşındayım daha çocuk sayılırım yüzüne vurdum sonda toparladı
bir daha yazacağımı zanetmem kendisine

Karşınızdakinin söylediği kişi olup olmadığını bile bilmiyorsunuz. Artık devir değişti, insanlar klavye arkasına sığınıp bambaşka gösteriyor kendisini. 33 yaşında, engelli zannettiğiniz adam 50 yaşında üç çocuk babası çıkabilir. Size karşı demiyorum ama internetten birileriyle konuşmak için bile kendini başka yansıtabilir.
Zaten 18 yaşında gencecik bir kıza, alakasız bir sohbette bu şekilde yanaşmaya çalışması bile başlı başına engelleme sebebi.

Siz terslemeseniz devam edecekti demek ki.

Karşınızdakinin söylediği kişi olup olmadığını bile bilmiyorsunuz. Artık devir değişti, insanlar klavye arkasına sığınıp bambaşka gösteriyor kendisini. 33 yaşında, engelli zannettiğiniz adam 50 yaşında üç çocuk babası çıkabilir. Size karşı demiyorum ama internetten birileriyle konuşmak için bile kendini başka yansıtabilir.
Zaten 18 yaşında gencecik bir kıza, alakasız bir sohbette bu şekilde yanaşmaya çalışması bile başlı başına engelleme sebebi.

Siz terslemeseniz devam edecekti demek ki.
Bunun bende farkındayım
Ben terslemesem bu eminim devam ederdi
Ciden güven olmuyor
Sanırım bir daha yazmayacağım
zaten bana bunu en başta yazsa direkt engelerdim birdaha yazmam
Bunu bana söyledikleri an ben kestim önünü
Hesabımi da o mesajı gördükten sonra sildim

Bende bir sakinlik vardı şöyle ki eğer benden yüz fotoğraf istese idi ben sapık der geçerdim benim hakkımda sadece benim dediklerim konuları biliyor fazla beklmezdim ki sizde haklısınız şuan engelliyim diyor evli ve çocuklu çıkabilir
Cok haklısın teşekkürler

18 yasinda benzerini yasadim, birden selami sabahi kesti, bir de beni sucladi biseye kizmis gibi, meger adam evliymis, karisi hamileymis. Karisi dogurunca bana telefonla ulasmaya calisti, mesaj falan atti tekrar. Karisina soylemeyi dusundum ama adamin tanisma sitelerinde profili vardi zaten, eskiden ismini aratinca googleden cikiyordu boyle siteler artik cikmiyor. Telefonumu degistirmistim.

Ben ahım şahım demedim sadece bilgili oda felsefe konusunda bende dediğiniz gibi aynı şeyi dedim 18 yaşındayım daha çocuk sayılırım yüzüne vurdum sonda toparladı
bir daha yazacağımı zanetmem kendisine

Devir kötü kızım, boşver sanalı manalı, etrafından insanlarla arkadaşlık et.

Benim tek gördüğüm yaşadığım erkeklerin kendinden çok küçük birisiyle bile abi olarak konuşsa bile olacapı varsa oluyor. Yani biz abi olarak görsek bile onlarda bu olmuyor sanki. Benim başıma gelenler böyleydi bilmiyorum. Dikkat etmek lazım.

Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki asla sevgili flört olarak konuşmadım
Kendisi felsefe gurplarinda görüyordum çokça felsefî olarak görüşlerimizi belirtim
Kendisi ateist
Geçirmiş.
Çünkü bu 2 yılda benim suratım bile merak etmedi işte yüzünü görebilirmiyim işte vb flört hiç olmadı
2 ay oldu yazmayalı ben de yazdım bir zaman geçti yazdım sohbet etik günün son sorusu

Baktım bana dedi seninle buluşup sabahlara kadar sohbet etmek vardı bir de çay içmek
Sohbetin güzel Dedi
Demek ki neymiş her ne olursa olsun bu felsefi vb. Başka bir konu da olsa sanaldan uzatmalari oynarken ozellikle sohbet muhabbet yapılmamalı imiş. Dikkat et elini verirken kolunu kaptırma. Kim olursa olsun.:KK66:

18 yasinda benzerini yasadim, birden selami sabahi kesti, bir de beni sucladi biseye kizmis gibi, meger adam evliymis, karisi hamileymis. Karisi dogurunca bana telefonla ulasmaya calisti, mesaj falan atti tekrar. Karisina soylemeyi dusundum ama adamin tanisma sitelerinde profili vardi zaten, eskiden ismini aratinca googleden cikiyordu boyle siteler artik cikmiyor. Telefonumu degistirmistim.
Oha

Bunun çok benzerini senden daha küçükken yaşadım. Engelli, çok bilgili, felsefe konuşuyoruz, bana bir zararı olmaz dediğim adam beni takıntı yapıp başıma bela oldu, evimin adresine kadar buldu. Ne olabilir ki deme iletişimi kes.
Doğru biliyorum ben telegram kullanıyorum herşeyim gizli asla telefon no veya adres falan söylemedim

Kendisi ateist
Geçirmiş.

Sohbetin güzel Dedi
Başına bela olabilir, engelli bile olmayabilir. Cezalar caydırıcı değil, suçlularda birkaç yıl yatar çıkarım rahatlığı var. Yüz yüze geldiğin birini ve bile çok iyi tanıman gerekiyor. İnternet ortamı eskisi gibi değil. Şimdi daha çok evli kartlar, genç kızları kandırmak için kullanıyorlar, dikkatli ol.

16 yaşında oda 31 oluyor

Şuan siz 18 o 33 se

dıkkatınızı çekmiş sadece hepsi bu .
Ben hiçbir zaman ona yürüme yada flört olmadı sadece felsefe 2 yıl ben onla özelden konuşmadım hep gurp vardı zaten çoğunlukla oradaydım özelden kimse ile konuşmuyordun grupta 7bin kişi var

Özelden 1 sene önce konuştum oda ilk ailevi sebepler ilk öyleydi ondan sonra 2 ay yada 3 ay ara ile sadece hastalığınız nasıl oldu diye yazmıştım birde çoğunlukla dediğim gibi evlen , din , yaşam konular geçiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X