• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Sanal ilişki"

Önce bi fotoğraflarınızı görseniz ? Belki ikinizde hiç elektrik almayacaksınız ve bitirmek isteyeceksiniz.Hiç görmediğiniz biriyle "nasıl olur yürürmü,evlenirsem arkadaşlarıma nasıl açıklarım" diye düşünmek için çok erken değil mi ?

İnsan büyük konuştuğunu yaşıyor gerçekten
İnternetten birinden hoşlanmayacağıma dair kendimden çok emindim
Sonra noldu? Bikaç yıldır belirsizlik içindeyim. Çok kötü bi şey.
En iyisi uzak durmak unutmaya calışmak.

fotograf yollamadıysa önce ılgısıne alışmanı ıstıyo sonra nasılolsa begenmese de sever dıodur

Aaa benim gibii :) Tekim sanıyordum burada :KK3:

Aynen ben de sanal ortamda tanıştım 9 ay olacak facebooktan tanışmıştık..

Hem sanal deyince aaa yok olmaz insan güvenemez vs.. neden insanın aklına bunlar geliyor anlamıyorum.. illa ortak noktada reele dönüşüyor hep sanal kalmıyor ya..

Ordakiler insan değil mi dışarıdakilerden farkı ne anlamadım? Sizin sevgiliniz eşiniz hiç sosyal ağ kullanmıyor mu?

İnsandan insana fark ediyor olayın sanalla pek alakası yok.. Ben de çok mutluyum çok şükür rabbim bozmasın ama insanın içinde olduktan sonra benimki de yapar reelde tanıştığınız biri de..

Bu sanal reel mevzusuna pek takılmayın.. içinden nasıl geçiyorsa tanımak mı istiyorsun direk bodozlama dalmayın ama en azından o şansı verin kendini tanıtsın..
Var var bizim gibi baya var. Ben yanılmadım çok şükür aşktan yana. Umarım kimse yanılmaz :KK15:

Bence sizin ilişki olsa bile yürümez gibi.. ben nedense karşındaki çocuğun da seninle aynı şekilde pek umursamayarak yazıştığını düşündüm. Ne kadar üstüne düşse de belki sevgilisi bile vardır, bilemezsin ki. Belki başka biriyle daha yazışıyordur böyle. Eğer yalansız bir şekilde başlasaydı belki böyle olmazdı ama çok yürümez olsa da gibime geliyor. Umarım sonuç üzüleceğin bi şekilde bitmez.

Sanalla tanısıp evlenen cok kişi var.evlendiğin erkek kaderinse bir şekilde çıkıyor karsına okuldan, komsun, netten bilemezsin kaderin nerede Seni gelip bulacagını ama görmek tanımak yan yana olmak çok çok önemli.gercekten görünce anlarsın duygularını.biri gidiyor bir cafede birine asık oluyor tanısıyor aynın sey önemli olan hissetmek

normal şeyler artık bunlar..ama sen daha onu hiç görmemişsin, yanlış
anlamadıysam eğer? belki görünce beğenmeyeceksin?

sürekli konuşurken hayal ettiğin kişi olmayacak belki de. bir adım atıp birbirinize
yüzlerinizi gösterebilirsiniz mesela. gerisi gelir zaten.. şimdi gerçek hayatta tanıdığın
insana bile güvenemiyorsun kolay kolay.

bu işler sanalla gerçekle belli olmuyor malesef, şans işi.

her sanal gorusme icin ayni sey olcak diye birsey yok ama benim arkadasim dil ogrenmek icin girdigi bi forumdan yabanci bi cocukla yazismaya basladi,yazistilar sonra kamerali konusma filan derken..bunlar 6 senenin sonunda evlendiler,bu 6 sene icinde 2 kez yuzyuze gorustuler..5 senelerini doldurdular evlilikte..bide kizlari oldu,cocuk musluman bile oldu:KK69:
bu isler belli olmaz:KK25:

Aaa benim gibii :) Tekim sanıyordum burada :KK3:

Aynen ben de sanal ortamda tanıştım 9 ay olacak facebooktan tanışmıştık..

Hem sanal deyince aaa yok olmaz insan güvenemez vs.. neden insanın aklına bunlar geliyor anlamıyorum.. illa ortak noktada reele dönüşüyor hep sanal kalmıyor ya..

Ordakiler insan değil mi dışarıdakilerden farkı ne anlamadım? Sizin sevgiliniz eşiniz hiç sosyal ağ kullanmıyor mu?

İnsandan insana fark ediyor olayın sanalla pek alakası yok.. Ben de çok mutluyum çok şükür rabbim bozmasın ama insanın içinde olduktan sonra benimki de yapar reelde tanıştığınız biri de..

Bu sanal reel mevzusuna pek takılmayın.. içinden nasıl geçiyorsa tanımak mı istiyorsun direk bodozlama dalmayın ama en azından o şansı verin kendini tanıtsın..
çünkü sanalda erkekler genelde eğlenmek için takılır ve cinsellik için yaklaşır bence..

çünkü sanalda erkekler genelde eğlenmek için takılır ve cinsellik için yaklaşır bence..

Şöyle diyeyim o zaman..

Reeldekine göre daha çok bu şekil takılan insan var evet ama istisnalar neden olmasın?

Facebookta bir sanal ortam ama bunu iyiye kullanan da var kötüye kullanan da..
iyisi de var kötüsü de..

hepsi de eğlence karı kız düşkünü değil ki zaten şuan evli olanlar veya sevgili olanlar en açık örneği..

Önemli olan kişiliği karakteri yoksa fizandan da bulsam napayım gördüm beğendim aldım oğlanı :KK59:

Her yerde her zaman karsina cikan insan iyi niyetli de olabilir, kotu niyetli de olabilir.. kahin degilsin tanimadan, tanismadan bilemezsin.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence unut gitsin. Aklinin bir kosesinde guzel bir ani olarak kalsin sanal arkadasin..
Neden dersen? Evli cocuklu vs biri olabilir. Nerden bileceksin tatlim ya? Hergun bdv de neler neler okuyoruz. "Kocamin elinden telefon dusmuyor, telefonunda mesajlar yakaladim" vs vs.. bilemezsinki, kimlik mi isteyeceksin tanistigin insandan?
Belki ben cok karamsarim ama madem kk'ne fikir sordun, benim fikrim de bu..

En guzeli arkadas veya aile araciligiyla tanismaktir. Referansla yani.. sanalda tanistigin insan sana ne soylerse ona inanir dogru kabul edersin. Dogru soyluyorsa tamam, ama ya dogru soylemiyorsa?? Risk almaya deger mi?

Önce bi fotoğraflarınızı görseniz ? Belki ikinizde hiç elektrik almayacaksınız ve bitirmek isteyeceksiniz.Hiç görmediğiniz biriyle "nasıl olur yürürmü,evlenirsem arkadaşlarıma nasıl açıklarım" diye düşünmek için çok erken değil mi ?
Yok evlenirsem diye degilde gorusursem bulusursam falan diye demistim

Her yerde her zaman karsina cikan insan iyi niyetli de olabilir, kotu niyetli de olabilir.. kahin degilsin tanimadan, tanismadan bilemezsin.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence unut gitsin. Aklinin bir kosesinde guzel bir ani olarak kalsin sanal arkadasin..
Neden dersen? Evli cocuklu vs biri olabilir. Nerden bileceksin tatlim ya? Hergun bdv de neler neler okuyoruz. "Kocamin elinden telefon dusmuyor, telefonunda mesajlar yakaladim" vs vs.. bilemezsinki, kimlik mi isteyeceksin tanistigin insandan?

En guzeli arkadas veya aile araciligiyla tanismaktir. Referansla yani.. sanalda tanistigin insan sana ne soylerse ona inanir dogru kabul edersin. Dogru soyluyorsa tamam, ama ya dogru soylemiyorsa?? Risk almaya deger mi?
Orası oyle dediklerinden emin olamayız tabi

Bir arkadaşım in bir iş bulma sitesinden tanıştığı adam tecavüz edip fotoları çekmişti. ..hemen atlama derim

Başlık böyle ama aslında hiç inanmazdım. Sanal ilişkiymiş de aşkmış da hoşlantıymış da palavra gibi gelir normalde. Neyse. Ben çok canımın sıkıldığı Ve yalnız hissettiğim bi dönemde bi siteye üye oldum biriyle konuşmaya başladık ama öylesine vakit geçsin falan ismimi baska bi isim söyledim onun fotoğrafını görmedim, fotoğraf attım kendimi atmadım yabancı birini attım çünkü ileriye götürmek istemiyordum gerçek hayatıma dahil etmek istemiyordum sadece onun sanaldaki ilgisi cok hosuma gidiyordu.

Bi süre sonra sevgili gibi konuşmaya başladık ama dediğim gibi hiçbirşey hissetmiyorum , karşımdakinin de bi insan oldugu duyguları oldugunu unutarak davrandım. Ama o tatlı tatlı konuşunca ister istemez insanın hoşuna gidiyor o ilgi . Sabah akşam sanalda olsa sizle ilgilenen biri var. Neyse ben zaten sanal o kimbilir kimlere konusuyordur onlara da böyle şeyler diyordur diye düşündüm sallamadım hiç oyun gibi geldi bana. Neyse bu fotoğrafı yalan söylediğimi ögrendi söyledim çok kızdı kandırdın beni duygularımla oynadın falan dedi. Cok kötü hissettim gerçekten. Neyse sonra bişekilde biz yine konuşmaya basladık ben özür diledim falan bu durum için.

2 aydır sürekli konuşmayı kesip kesip tekrar konuşmaya başlıyoruz. Şu an yine konuşuyoruz. Ama nasıl desem gercekten yavsak biriyle daha duzgun birini ayırt edebiliyo insan konusmalardan sanal olsa bile (%100 olmasa da ) belki oda benim gibidir dalga geciyodur diycem ama ısrar eden o. Farklı şehirlerdeyiz bu arada. Bugün ben seni ne zaman görebilicem ellerini tutucam falan dedi. Ben de o zaman dank etti işte dedim şimdi napıcam . Resmen oyalıyorum aylardır . Dedim ben sanala güvenmiyorum. Sürekli senin baska birileriyle de konustugunu dusunuyorum güvensizlik var o yüzden ileriye götüremem beklentiye girmek istemiyorum seni de beklentiye sokmak istemiyorum dedim. Zaten sen fotograf bile atmadın ciddiye alsan atardın sende demekki cok onemsemiyosun falan dedim sende atmıyordun atsan atıcaktım ama kestirip atma ne olur belkide burda karsılasmamız tesaduftu ama sen geri tepiyorsun dedi.Ama böyle olmaz arafta kalırız neden sevmeye çalışmak ve sevildiğini görmek istemiyorsun diyor.

Böyle işte. Napcağımı şaşırdım kalbini kırmaktan da korkuyorum . Ama diğer türlüde olmaz hadi beğendim onu görüşücez diyelim arkadaslarıma bile anlatamam ki ne diyecegim internette tanıştık sevgili olduk vesaire. Bugün söyledim adımı bile söylemedim sana yalan söyledim bu kadar konuşcağımızı bilmiyordum artık sen bana nasıl güvenceksin yalancı oldugumu düşünceksin yargılanmak istemiyorum yine dedim. Ben sana güveniyorum sana çok ısındım sana değer veriyorum diyor. Ki gerçekten duygusal bi insan yazdıklarını görüyorum. Ama dediğim gibi ce saret edemiyorum kendi hayatıma almaya onu. Yani normal hayatımda o yok gibi zaten kimseye bahsetmedim. napmalıyım ben şimdi ya
inanır mısın aynı şeyleri düşünüyoruz.ben bugüne kadar hep saçma bulurdum boş bulurdum internetten konuşmayı ama nerdeyse aşık oldum konuştuğum kişiye.bizim fotoğraflar falan baya bi çoktu ama insan az çok ayırt edebiliyo nasıl bir tip olduğunu.ben de diyordum insanlara diyemem internetten tanıştık diye, ama ben böyle diye diye konuşmamız saçma diye diye o da madem saçma bitsin dedi.gerçi hala mesaj atıyo arkadaş gibi ama ben yüzyüze ilişki kurduğum kimseden böyle etkilenmemiştim.bence fotoğrafını görsün sen de gör o önemli çünkü, eğer hissediyorsan görüş bir kere insanları takma başka sorun yoksa

arkadaşlara da güven olmuyo bu konuda, seni biriyle tanıştırcam diyolar sonra bekle allah bekle.. sadece lafını etmekle kalıyolar gerisi gelmiyo..

inanır mısın aynı şeyleri düşünüyoruz.ben bugüne kadar hep saçma bulurdum boş bulurdum internetten konuşmayı ama nerdeyse aşık oldum konuştuğum kişiye.bizim fotoğraflar falan baya bi çoktu ama insan az çok ayırt edebiliyo nasıl bir tip olduğunu.ben de diyordum insanlara diyemem internetten tanıştık diye, ama ben böyle diye diye konuşmamız saçma diye diye o da madem saçma bitsin dedi.gerçi hala mesaj atıyo arkadaş gibi ama ben yüzyüze ilişki kurduğum kimseden böyle etkilenmemiştim.bence fotoğrafını görsün sen de gör o önemli çünkü, eğer hissediyorsan görüş bir kere insanları takma başka sorun yoksa
Bizimde bitti artık sanırım :/

Back
X