sanal aşk,sevgi evliliği bitiriyormuş

Kızlar şuan bu olaydan 2 hafta snra hamile kaldgımı öğrendim ve aile danışmanına dünya paraları döktük yoksa dünyam dönmüştü 9 ay boyunca hamileleğim güzel geçti bebeğim şuan 1 aylık ewde herşey eskisi gibi eşimin ilgisi eskisinden yoğun düşük riskim vardın 9 ay cinsellik olmadı bebeğe bişey olacak korkusuyla ama halen hep bir şüpheyle belli etmesmde yaşıyorum doktor konu açılmayacak dediği için ewde unutuldu gibi ama ben unutmadım bebek olmasa iş başka yerlere gidicekti karar vermiştim bebeği aldıramazdım asla
Bebek için değil affetmek istediğin için sevdiğin için bu durumu kabullenin sen..
Bende yaşadım ihaneti..durumu olduğu gibi kabul ettim..eşimin pişman olması af dilemesi vs için değil..
Kendim için. .bu benim kararımdi ona hiç acimadim.ortaya çıkmasaydı devam edecekti çünkü. .bu pişmanlığın değeri yok benim gözümde..
Kendimize karşı dürüst olalım.
Ben şunu diyebiliyorum kendi adıma "ben bu durumu kabullendim çünkü ben istedim kırgınım ama eşimden vazgeçmek istemedim"bu kadar...

yapıp yapıp sonra da yok kendimi öldürücemler beni bırakırsan intihar ederimler bilmem ne. hep aynı hep.karektersiz yaratıklar.

X