Sanal aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam dediğiniz gibi, ayrılsam, fiziksel birliktelik de yok, görüntülü konuşma da yok, diycem. Ayrılmasam içimde kalacak. Maddi olarak, imkanlar bende. Hatta bu süreçten sonra, bir mal varlığını daha üzerime geçirdi ama çok da gözümde değil açıkçası. Ekonomik özgürlüğüm var şükür, vermese de karınca kararınca idare ederim.

bu cevap bence kisiye gore degisir. Bana göre bu bir aldatmadir ben bunu kendime yediremezdim. Elinize saglik bu arada iyi yapmissiniz. Ilacla falan alakasi oldugunu dusunmuyorum aldatma aldatmadir ha yazismis ha yatmis. Ayni sey hic farki yok benim icin tabiki. Ama dedigim gibi yinede karar sizin

Bu nasıl bir açlık, yokluk erkeklerde ki anlamıyorum. Her konuda kusursuz denecek seviyeye gelmiş bir evliliği nasıl böyle rencide edebilirsin? Valla bu tarz konularda boşan yazmaktan uzaktan böyle yazması çok basitmiş gibi net konuşmaktan sıkıldım ne yalan söyliyim Normalde inanmadığım bi şey varsa oda aldatmanın sanalı fizikseli bahane değildir aldatma aldatmadır. O seks konuşmalarını sizde erkeklerle yapın o zaman o kadınlarla yapsın ne tür bi ilişkiye döner bu? Her depresyona girip boşluğa düştümüzde bizde o zaman konuşalım birileriyle yatıp kalkalım. Şu bahanelerin saçmalığına daha çok sinirleniyor insan. Gül gibi ailen var insan biraz kaybetmekten korkar. Cinsellikte her istediğini yapmak zorunda da değilsin tabi ki. Ama ne denir bu sefer bende bilemedim.

Ooooo bence bu adımla siz adama yol açtınız
Bi halt yemeye kalktı yakalandı üzerinize mal yaptı kabul ettiniz ve devam ettiniz, diyecekki midesiz bir karım var aldatırım yakalarsa birşey daha yaparım üstüne susar oturur parayla halledilmeyecek birşey değil

Üzerinizde olması yine fark etmiyor ayrılma durumunda evlendikten sonra oluyorsa yine hak iddia eder. Oğlunuzun üzerine geçirmeyi araştırın.
Ve kesinlikle evlilik danışmanından yardım alın

Suçu ilaçlara atması çok aptalca değil mi? Bunu bahane olarak sunması size hakaret bence. Karşındaki insanın aklını küçümsemek çünkü ilacı bırakmasını öne sürmesi.

Siz fiziksel birliktelik olmayışına çok takılmışsınız ama zaten 6 gün birileriyle yazışalı. Daha o cesarete gelememiş. Onda bile size sınav zamanı destek olmamış. Düşünün ne kadar istemiş başka kadınlarla yazışmayi. Zaman ilerleme her haltı da yermiş rahatlıkla.

Evet kontrollü ve güçlü olmam onu boğmuş olabilir, buna katılıyorum. Kariyer konusu da aslında o benden daha üst konumda, mesleki olarak, çok daha iyi para kazanıyor, ama kariyerde ziyade o, görsel olarak çok ortalama, kendi ifadesi ile insanların pek de dönüp bakmayacağım bir tip. Ona göre ben, boy, pos, fiziki şartlar bakımından onun yanında fazla duruyorum, kastettiği layık olmama durumu maddiyattan ziyade bu.
Yüzünü tırnaklarım, başkasında kaldım, telefonu da sabaha kadar bende kaldı, bunu ona inanmam için kabul etmek zorunda kaldı. Telefonu istedi, vermedim, neyi silip neyi silmeyeceğini bilemezdim. En yakın arkadaşı da yanımdaydı. Kızda kalsın telefon, bakacağına baksın, dedi. 8-10 saat sonra verdim telefonunu.

Korkunç, ne denir ki..

Aldatırsan, seni bırakırım, demiştim. Anne ve babası boşanmış olduğu için boşanma olayından çok korkuyor. Fiziksel birlikteliğe bu yüzden de yanaşmamış olabilir, gibi geliyor. Ama dediğiniz gibi, ne malum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…