- 16 Ağustos 2019
- 2.432
- 7.433
- 33
- Konu Sahibi ankaralim778
Mune gelmiş Ban Ban Ban diye atımiş hepsini
Blöf yok valla billia Ban Ban bannn
Blöf yok valla billia Ban Ban bannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet konuyu anlamış,kavga etmiş Ban yemiş. Mersin,İstanbul çok gozel Emma bagane,bagane.
Konuyu anlayamadıklarından dolayı ahlak bekçiliği yaptığını söyleyerek hırslandılar, dalga geçmeye çalıştılar, kendi kendilerine banlandılar sonunda. Çok ironik bir durum oldu. Gerçekten komik. Arada böyle konular açıp beyin jimnastiği yaptır bize. :)berfin adlı kullanıcı bir konu açıp banlanıyor, benzer başlıkta konu açtığım için aynı konu zannedip burda tartışmaya devam edildiği için boş yere birçok kişi banlandı. kavga edenlerde boş yere kavga edip banlandı. diğer hesapla herhangi bir ilgim yok. anlamayanlar neyi anlamadığını sormak yerine berfinle aynı kişi olduğumu düşünüp benimle tartışmaya giriyor. ben cevap vermediğim halde ısrarla aynı kişi olduğumu 16 sayfadır yazmaya devam ettiler :)
berfinin açtığı konu üyeleri eleştirirken ben burda asabi erkekleri ve onlara yüz veren kızları eleştiriyorum. nasıl bir bağlantı kurduklarını anlayamadığım için cevapta yazmadım. konuyu düzenledim. her neyse konuya devam edebiliriz.
Bir üye çok kompleksli bence. İsim vermeyeyim şimdi Mune ablam banlar. Toplumun elit kesimi olduğunu düşünüyor. Türkiye'de en özgür kadın oymuş. Herkes onun özgürlüğünü kısıtlamak için seferber oluyormuş. Herhangi bir yorumunu eleştirdiğiniz zaman, siz beni kıskanıyorsunuz diyor.Konuyu anlayamadıklarından dolayı ahlak bekçiliği yaptığını söyleyerek hırslandılar, dalga geçmeye çalıştılar, kendi kendilerine banlandılar sonunda. Çok ironik bir durum oldu. Gerçekten komik. Arada böyle konular açıp beyin jimnastiği yaptır bize. :)
Yalnız forumun yarısını banlatmış konu sahibiban lar ilk konudan rahat olun
Kim olduğuna dair fikrim yok açıkçası. Ancak yazılanları az çok okudum. Pek öyle elit cevaplar görmedim saldıranlarda.Bir üye çok kompleksli bence. İsim vermeyeyim şimdi Mune ablam banlar. Toplumun elit kesimi olduğunu düşünüyor. Türkiye'de en özgür kadın oymuş. Herkes onun özgürlüğünü kısıtlamak için seferber oluyormuş. Herhangi bir yorumunu eleştirdiğiniz zaman, siz beni kıskanıyorsunuz diyor.
Yalnız forumun yarısını banlatmış konu sahibi
Acaba konu sahibi güneykarimküre mi?Evet ve şimdi kendi ban süresi dolmuş, gelip burada gülerek anlatıyor. Eminim kendisini çok başarılı ve zeki hissediyor. Konuyu ilk yazarken de birbirinden alakasız saçma sapan kelime ve cümleleri biraraya getirip paragraf oluşturmuş. Aynı gün içerisinde ülkenin ahlaktan sorumlu bakanı benzer şekilde konu açtığı için o zannetmişler, üstüne gitmişler.
Oysa derdini bir iki sayfa sonra gayet anlaşılır şekilde açıklayabilmiş. İnsan ister istemez kendisine soruyor, madem basit kelimelerle anlatabiliyordu da neden alakasız kelimeleri sıraladı? Cevap kim bilir ne.. Konu sahibi de bilmiyor bence :)
Elit olmakla elit görünmeye çalışmak çok ayrı şeylerdir zaten :) Biri gerçek elittir diğeri çakma elit.Kim olduğuna dair fikrim yok açıkçası. Ancak yazılanları az çok okudum. Pek öyle elit cevaplar görmedim saldıranlarda.
Acaba konu sahibi güneykarimküre mi?
O bahsettiğim üyenin de yazım tarzı aynı böyle.ben hiç bilmiyorum o üyeyi, kim olduğu da önemli değil bence. Amacını merak ediyorum sadece. Başka mesajlarda derdini gayet güzel anlatabilmiş çünkü. Enteresan...
O bahsettiğim üyenin de yazım tarzı aynı böyle.
Evlenmeden önce birlikte olmak ahlaksızlık diye kim yazmış göremedim? Öyle bir yorum görsem en önce karşı çıkan ben olurum. Ama eşini aldatmak ahlaksızdır.Yalnız bu konuda gösterdi hala ülkedeki tek ahlak ve namus anlayışı evlenmeden hiç kimseyle olmamak
Ne yalan söylenmesi, ne hırsızlık yapılması, ne çocuk tecavüzcüleri, ne çocuk gelinler hiç biri ülkemizi iki insanın isteyerek beraber olması kadar dehşete uğratmıyor
Tam hatırlamadığım bir kadın yazar yazmıştı ailecek hırsızlar çoğunun gasptan sabıkası var ama kocaya kaçan 17 yaşındaki kızlarını namusumuz giddi diye öldürüyorlar o mesele
Yalnız bu konuda gösterdi hala ülkedeki tek ahlak ve namus anlayışı evlenmeden hiç kimseyle olmamak
Ne yalan söylenmesi, ne hırsızlık yapılması, ne çocuk tecavüzcüleri, ne çocuk gelinler hiç biri ülkemizi iki insanın isteyerek beraber olması kadar dehşete uğratmıyor
Tam hatırlamadığım bir kadın yazar yazmıştı ailecek hırsızlar çoğunun gasptan sabıkası var ama kocaya kaçan 17 yaşındaki kızlarını namusumuz giddi diye öldürüyorlar o mesele