Sana Kavuşmanın Heyecanıyla

meral'in herşeyi, bitanesi, ömrü...
canım benim, herşeyim.
seni çok özledim. ama az kaldı pazar günü yanımdasın. hemen gel nolurrr...
bu arada tutacağımız evde hemen hemen belli oldu.

bu gün annemle sandığımız doldurduk, bi tuhaf oldum. gidiyorsun kızım bu evden dedim. ama üzüldüğümü anneme belli etmedim. annem çok kıymetli bende. herkesin annesi herkeste başkadır ama benim ki bambaşka.
hele babam dün akşam dedi üzülücem ben bu sandığı gördüm tuhaf oldum diye.
nasıl gidicem ben bu evden, nasıl :çok üzgünüm:
yatağım evim, dolabım, kardeşim annem odam babam, o kadar çok ki bırakıp gitmek zorunda olduğum şey.

ama bi tarafta sen :asigim: adı aşk olan koca yürekli bi adam. beni sarıp sarmalayan herşeyden koruyan, canı gibi seven o adam.
gelicem aşkım gelicem sana :asigim:

bu gün 6 ay 10 gün kaldı hihoyyytŞeniz

:nazar:

canım ömrüm, hep bu saatlerde geliyorum sana dimi...
ah kokun burnumda yine, hayalin gözümde, ellerin elimde.
nasıl aşığım sana nasıl, içim nasıl titrer aşkınla bir bilsen.
nasıl nefesim kesilir seni görünce, nasıl dolu kalbim aşkınla bir bilsen.

zaman zaman anlamsız bir boşluğun içindede hissetsem kendimi seninle anlam bulduruyorum hayatıma.
aslında bulduruyorum yanlış alır buluyor o zaten kendiliğinden.
seni çok özledim, sıkıldım bu akşam güvenini hissetmek yanımda olduğunu bilmek istedim.
gel artık bükme artık boynumu, hasret bırakma gözlerine, ellerine.
bakayım sana doya doya, göreyim gözlerinin içindeki beni.
pazar çabuk gesin artık lütfen, sonra da düğün günümüz.
bu gün 6 ay 9 gün kaldı.

seni çok seviyorum Şeniz :asigim:

bu gün çok başkaydı duygularım sana karşı, özlemştim seni, hep yanımda ol istedim.hala özlüyorum aslında.
yanımda değilsin yarın seni görücem bi kaç saat belki.ne kadar saf sana olan duygularım, ne kadar taze ilk günkü gibi.
bazen anlamasanda beni, anlayışsızda olsan çok aşığım sana.
bugün annen geldi yanındasın, yarında benim yanıma geliceksin.

ne bilim değişik bişiyler hissediyorum. yalnızım çok hemde. evden işe işten eve,eve gidiyorum annemle doğru dürüst muhabbet bile edemiyorum çünkü eve gittiğim saat geç. sabah kalkıyorum hafta sonu için söylüyorum bunu annem uyuyor oluyor ben koştura koştura işe.
iş yerinde kimse yok, sabahtan beri 3 film izledim tek başıma boynum ağrıdı artık. e sende yoksun napim ben söylesene.
bazen evlenmek de istemiyorum ne bilim değişik bişi bu kelimelere dökemiyorum. o kadar sıkıldım ki bu manaton hayattan. hiç sosyal bi olayım yok gün içinde. sıkılıyorum bıkıyorum yılıyorum.
saattlerce günlerce haftalarca uyumak istiyorum, kimseyi görmeden dicem belki ama ben seni görmeden yaşayamam.

tek ve kısa bişi söylicem,
YANIMDA OLMALISIN:çok üzgünüm:

çok özlüyorum senii sensiz sıkılıyorum.

bu gün 6 ay 8 gün kaldı :1closedeyes:

Şeniz

ah bi gelsen, en ummadığım anda girsen şu kapıdan diye bakmıyorum kapıya.
başka şeylere vermeye çalışıyorum beynimi ama olmuyo.
seni bekliyo gözlerim, ellerim...:asigim:
çok heycanlıyım sanki yıllar sonra görecekmişim gibi geliyor.kalbim hızlı atıyor. sıkıldım beklemekten gir artık şu kapıdan içeri.

korktum bu gün çok dün gece rüyamda alyansımı kaybetmiştim, tabiride hiç hoş değildi. elim ayağıma dolaştı okurkan kalakaldım öylece.
söylemek istemiyorum ne olduğunu, düşünmekte istemiyorum.seninle olmanın seninle vakit geçirmenin tadını çıkarmak istiyorum.
her anımız aşk dolu olsun, hep sen konuş ben dinleyeyim, gözlerini izleyeyim, dudaklarını, sonra bide ellerini, aynı zamanda dokunayım.
of kalbim hopladı sen geldim sandım gözmü diktim kapıya.
yeter artık ömrümün sahibi gel :çok üzgünüm:
mahrum etme beni senli dakikalardan.
zaten gideceksin, yarın yoksun gelde geceye kadar kalan vaktimi seninle geçireyim. hatta durdurayım da öylece kalalım.

çok aşşığım çok ağlamak istiyorum, deli gibi sımsıkı sarılmak aynı zamanda.
bırakma beni diye hıçkıra hıçkıra ağlamak, korkuyorum sev saçlarımı kokunla uyut beni koynunda :çok üzgünüm:

ah herşeyim hadi bekliyorum Şeniz

bu gün 6 ay 7 gün kaldı

canım ne güzel bi günlük yapmışsınn:asigim:
bayıldım bayıldımm.sevginiz hergün artarak devam etsin inşallah.:Saruboceq:
Rabbim kem gözlerden korusun inşallah:nazar::nazar::Saruboceq:

canım ne güzel bi günlük yapmışsınn:asigim:
bayıldım bayıldımm.sevginiz hergün artarak devam etsin inşallah.:Saruboceq:
Rabbim kem gözlerden korusun inşallah:nazar::nazar::Saruboceq:

sağol canımŞeniz

Vayy be ne güzel....
Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah...

sağolun benim canım arkadaşlarımm Şeniz

aşka doymaya geldim sana, herşşeyimle.

sende bana aynı duygularla biliyorum. zerre kadar şüphem olmadı duygularından.ah hep aşk aşk, yetmese de zaman zaman herşeye yanında getirdiğin güzelliklerle mutluyum. sana aşığım, seviyorum.

yokluğuna katlanmaya tahammülüm yok.
ağladım dün akşam sana sarılıp gitme dedim az kaldı dedin sarıldın saçlarımı öptün az kaldı hep yanımda olucaksın dedin.
bende bıktım artık gitmelerinden, kal dedim ama sen yine gittin, biliyorum mecburuz bu dönemlerde ayrı kalmaya.
ama bunların acısını çıkarıcaz herşeyim, ruhum.
bu gün 6 ay 6 gün kaldı hergün gidiyo işte bende çok seviniyorumkaydirigubbakcemile3

ömür boyu yanımda olman dileğiyle :asigim:Şeniz

canım ömrüm, uyku böceğim benim.
uyuyorsun şimdi uyuttum seni telefonda. sonra kapadım sessizce telefonu. melekler etrafında olsun ruhum. ben koruyamıyorum şimdi seni onlar korusun ben gelene kadar.
bebeğim, mis kokulum herşeyim, nefes alış verişine kurban olduğum can...:asigim:

canımmmmmm ah ahhh çok özlüyorum seni senağlama
ruhumun sahibi temizim en saf halim benim.duygularımın anlamı, kocaman yüreğim.kaydirigubbakcemile3
olsamda yanında koynumda uyutsam seni, saçlarını sevsem, izlesem sabaha kadar masumluğunu.meleğim seni çok seviyorum.

bu gün 6 ay 5 gün kaldı kaydirigubbakcemile4 Şeniz

:asigim:

ömrüm ben geldim ruhum. dün akşam gelemdim kusurumu affet. sizdeydim dün akşam bi günümüz eksik kaldı.
cumartesi akşamı geliyorsun inşallah bekliyorum.
çok özledim kokunu.
ayyy azaldıkça azalıyo günler heycanlanıyorum. nasıl büyük bir aşkla bekliyorum bi bilsen.seni çok seviyorum. bu gün 6 ay 3 gün kaldı. yaprak yaprak düşüyor günler. ve her geçen gün sana biraz daha yaklaşıyorum.
sevinçten uçacak gibi hissediyorumkendimi, özlüyorum burnumda tütüyorsun mis gibi. yakıyor hasretin, tütüyorum ateş aldım delikafadulden
nese ben gidiiim yoksa otobüsü kaçırcam.
kocaamaaaaaaaan öpüyorum aşkım seni Şeniz

ömrüsüüüüüüü Şeniz
kurban olurum ben sana herşeyim. kuzumsun sen benim.sana kurban olurum ben yine yine. meralin kuzusu sana deliler gibi aşık olmanın mutluluğunu yaşıyorum her zamanki gibi. sen benim taaaa canımıniçisin.

kokun tüttü burnumda şükürler olsun ki yarın görücem seni. son dakikalara bıraktığım için sana yazmayı hep kısa kısa oluyor. aslında yaza yaza bitiremem seni.

bu gün 6 ay 2 gün kaldı koynunda uyumama.
herşeyim Şeniz

sadece geiyorsun bu kadar.

6 ay 1 gün kaldı

o kadar çok şey varken sana yazmak istediğim bazen susup kalıyorum.
bişeylerin eksildiğinden falan değil bu, ifadesiz kaldığımdan.
bu gün yanımdaydın özlemişsin beni :asigim:
bende seni çok özledim dibimden ayrılmadın gelirsin yine 1-2 saate kadar.yarın yine gidiceksin tabi. nasıl başka bişiysin bir bilsen, seni özlemek o kadar değişik ki, sıcacıksın yanımdayken istiyorum ki hep yanımda ol ben hep sıcacık olayım. işte olmadığın zaman bu sıcaklık kocaman bir eksiklik bende.meleğim herşeym, canım sevdiceğim Şeniz

geçen akşam uyudun ben sana bizim masalımızı anlattım sende uyudun kaldın.
evlenmemize bu gün tam 6 ay kaldı yarın 5 aya düşüyoruz inşallah
burda da anlatayım bakalım yaşayacak mıyız hayalimizi karşılaştırırız, o zaman hayalim buymuş ama bu oldu diyecekmiyiz.
evliliğimizin balayından sonra döndüğümüz günü ve senin işe gitmeni anlattım geçen gece sana.
sabah senden önce uyanmayı hayal ediyorum hep. sonra sana kahvaltı hazırlicam,patates kızartmasını seversin kızartırım ÖMrüm. sonra öperek koklayarak kaldırıcam seni. sen elini yüzünü yıkarken ben çayını koyucam beraber kahvaltı yapıcaz gülüşerek. giydiricem seni kendi ütülediğim elbiselerinle, benim yıkadığım kıyafetlerinle işe yolamadan önce kapıda gitme dicem.sende gitmeliyim evlendik artık sorumluluğumuz var diceksin, haklısın dicem öpücem gidiceksin. camdan bakıcam arkandan dualar edicem, Rabbim onun akşam bana gelmesini nasip et diye. evde dolanıcam ufak tefek işler bulucam kendime, ama akşam olmak bilmicek. sonra aricam seni yada sabah sormalıyım bu akşam ne yemek istersin diye. sen ne istersen ben onu pişiririm.
geliceksin sonunda ben camın önünde seni beklerken.
boynuna sarılıcam kapıda özledim dicem. sende sarılıcaksın bana. çok acıktım diceksin. sonra sen duş alana kadar ben masayı hazırlicam yemek yicez, bana yardım ediceksin masayı toplicaz. sonra bulaşıkları makinaya doldurucaz ya da ben yıkıcam. sen telvizyon izlerken ben çayı koyucam beraber içicez, sonra bi film koycaz ortak sevebileceğimiz bir film yatıcam koluna sende sarılıcaksın bana, beraber izlicez. öyle uyuyup kalalım nolur :asigim:

ah sevdam ah, işte böyle hayallerim belki çok sıradan ama düşünürken bile mutluluktan ayaklarımın yerden kesildiği şeyler bunlar.
bekliyorum yaşamak için zamanın gelmesini. seni çok seviyorum canım :asigim:

Şeniz
6 ay kaldı bu gün

oyyyyyyyyyyy sizin heycanınızı hayalleriniz sevim ben oyyyyyyyy
ne güzel belki cok sade belkii cok sıradan hayaller ama o kadar güzel ki....
dilerim hepsinin tek tek gercekleştirirsinizz Şeniz

ruhumun benliğimin sahibi.
aşkı bana yaşatan, doyuran koca yürekli adam seni çok özledim.

bu gün 5 ay 30 gün kaldı Şeniz

"bu gün 5 ay 30 gün kaldı":nazar:
Geçmek bilmez saatler, günler, haftalar, aylar...Zordur zor....
Bak Aşk sana neler yazdırıyor. Ne duygular katıyor, geliştiriyor ruhunu.
Hep böyle umut dolu yıllar diliyorum sel...

:teselli:

yalnzlığın ve soğuğun hakim olduğu bir akşamdan yazıyorum sana.
sıcaklığını düşünerek, romantik hissetmiyorum kendimi bu gece. ayaklarım yere basmaya başlıyor sanırım.
evet özlüyorum ve seviyorum ama bundan daha ileri gidemiyorum şuanda.
deli olmalıyım yine sana dimi, ama içimden gelmiyor nedese,sadece seviyorum ve özlüyorum demin dediğim gibi.
ben hep bana yakın olmanı isterken, yanımda olmanı isterken sen zaman zaman bahaneler uydurup gelemeyebiliyorsun yanıma. kırılıyorum belki haklı belki haksız ama çıkmıyor sesim bağırsamda.
önüme düşürüp başımı oturuyorum ve senin olmadığın akşamlardaki gibi devam ediyorum zamana.
kızmıyorum sana kızmıyorum sevdiğine kırılırda insan kızamaz. belkide kızar kırılamaz. bilmiyorum karıştırıyorum kavramları.ben ellerini özlerken, gözlerinin ışığını ggörmeyi beklerken, sen... sen ilerleyen saatlere bırakıyorsun beni.

seni seviyorum
bu gün 5 ay 29 gün kaldı

bu gün 5 ay 27 gün kaldı. :asigim:
yanımdaydın bu akşam seni görmek güzel, sıcaklığını hissetmek güsel. seni seviyorum Şeniz

Back