Sensiz yalnızlığı,anlamsızlığı
Tadı olmadan ömrün,umutsuzluğumu gördüm.
Dokunduğum hiçbir tende kokun yok,
Aradığım mutluluğu gözlerinde buldum.
yaralarım artık uzakta bir yerde,
sessizce küllenip savruluyor.
Sen son aşkım,son ümidim olacaksın
kalbimde her zaman tek kalacaksın,
Ruhum dudaklarında hayat buluyor,
Yaşadığım en büyük aşk sen olacaksın.
:asigim:
sana şarkılar söyleyeyim mi Balım...
sevda yüklü bulut gibiyim, yağayım üzerine, sırıl sıklam ol aşkımdan. Islanalım bu aşkın altında. filmdeki aşıklar gibi koşalım yağmurun altında, sonra ben üşüyeyim sen sarıl bana.
ya da, itfaiye yolları ıslasın biz paçalarımızı sıvayıp koşalım yanından sırnaşık şey
offf tamamen yeşilçama bağlandım, napiiim seninle seviyorum ben aşkı.
seninle vakit geçirmek harika bişey.
bugün beraber izmitteydik. gezdik, kokladım seni yine akşam yine geliceksin yanıma, yalnız bırakmıyorsun beni yanımda olduğun sürece.
seviyoruuuuummmm deli gibi seviyorummmmmm :sm_cool:
delirdim aşkından yine. benim Ömrüm, benliğim, duygularımın sahibi...
ah ah sırala sırala ne bitiyo ne yetiyo valla.
bu gün arkadaşın anlattı teyzesi varmış teyzesinin dört kızı bir oğlu varmış. teyzesinin eşi ölmüş, kızları evliymiş sonra da oğlu bi trafik kazasında ölmüş. senin aile yapına benzettim bi an.
4 kız bir erkek evlat eşi önceden kaybetmiş, ama demek istemedim içimde geçirdim dualar ettim, sonra arkadaşın deyince Mehmet abim öldükten sonra teyzem de yalnız kalıyor deyince, göz göze geldik seninle. içime ateş düştü, kalakaldım :çok üzgünüm: Kaderin benzemesin sevdiğim,:Saruboceq: Rabbim seni bana bağışlasın, aşkımıza, doğacak çocuklarımıza bağışlasın. :Saruboceq:
sonra dedin bana ben ölürsem üzülür müsün diye, nasıl bir sor Ömrüm, ben sana ÖMRÜM diyorum. sen olmazsan ben ne olurum düşünsene bir. üzülmek ne kelime, yaşar mıyım acaba senağlama ne farkım kalır mezardaki ölüden. nasıl söyledin bana bunu. Aklımı oynatacağım bunu düşündükçe. en sevdiğim sensin benim, benliğimsin dedim ya benliğimi kaybederim yokluğunda.
sen nefes al Ömrüm ben ölürüm senin yerine. bu canım senin olsun, konu bu olunca, seni kaybetmek olunca konuşamıyorumi ağzımı bile açasım gelmiyor. gözlerim ıslanyor hemen. ben sana deliyim, sana sevdalı, hep yanımda ol:1hug:
seni kocaman bir aşkla seviyorum ben:asigim:
sensizliğin ne demek olduğunu bilmek istemiyorum. hep dua ediyorum senin acını göstermesin Rabbim, bana ve aşkımıza bağışlasın seni
Seni Çokkkk Seviyorum Şeniz
bugün 6 ay 26 gün kaldı herşeyim