Sana Kavuşmanın Heyecanıyla

18179621oo8py1.png

aynı gün aynı saat, aynı dakika aynı saat doğmuş gibiyiz seninle.
aynı an ölmek tek dileğim Ömrüm.
çok sıkıldım ağlamak istiyorum, gelmicem ded,n ben bittimm, büküldü dudağım hemen:çok üzgünüm:
ben bekliyordum bu akşam seni gelirsin diye. ama gelmedin. olsun sen iyi ol da bana sesini duyurda gelmesende olur.

zor tutuyorum kendimi dökülecek yaşlar şimdi yanağımdan aşağı. çok sıkıntılıyım, madd olarak toplayamıyorum kendimi. maaşımı bile alamadım daha ve benim cebimde beş kuruş param yok senağlama
offff Rabbim sen bana sabır ver, glirde hep üstüste mi gelir sorunlar, sıkıntılar.
bu gün yine canım burnumda umarım bana ters biey demezsinde bende senin istemeyerek kalbini kırmam
hayat ah hayat yeter artık gelme üstüme, bırak yakamı lütfen. boğma beni.
alsın sevdiğim beni koynuna korusun herşeyden herkesten. yalnız bıraksınlar beni başka kimse olmasın. yeter ya yeter yeter yeter senağlama

neyse lavobaya gidiorum ağlicam olmuyo böle ortalıkta

he bu arada 6 ay 29 günümüz kaldı kavuşmamıza :asigim:

Tüm yazdıklarını okudum ve çok etkilendim... Allah sizi hayırlısıyla tez kavuştursun, öyle bir aşk, sevgi ki, acılar var içinde , özlem , ,,, vs vs.
Son yazdığını okuduğumda o , yeter , yeter , yeter ' ler beni üzdü doğrusu...
Birde birbirinizi mümkün mertebe kırmamaya özen gösterin... a.s.
Yüce Rabbim sizi nazarlardan korusun... :nazar:

ab68be41232e40f25b4c8f317f2127e8.jpg

Mektupları resimleri kaldıramam ki
Sevdim seni başkasına yar edemem ki
İki dünya bir araya gelse imkansız
Seni benden başkasıyla düşünemem ki

Sevgilim kıskanırlar, yalanlar anlatırlar
Bizi ayıramazlar aşkın dizinden
Ben düşerken yükseklerden uçurumlara
Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda
Şimdi hayat senle rüya, düşlerim gerçek
Sanki ben hiç yaşamadım seni tanıyana dek

Bahar dalı Çiçek dili yeşilin rengi
Anlatmanın imkanı yok güzelliğini
Sana susuz açım sana hastayım sana
Hiçbir sebep seni benden ayıramaz ki

Sevgilim kıskansalar, yalanlar anlatsalar
Bizi ayıramazlar aşkın dizinden
Ben düşerken yükseklerden uçurumlara
Aşkın tuttu ellerimden ummadığım anda

bu gün sana şarkı söylemek geliyor içimden. bağıra bağıra zıplaya zıplaya delikafadulden
bi günüm bi günümü tutmuyor işte görüyorsun sırnaşık şey
ama sensin beni böyle yapan, böyle mutlu edip uçuran, sonra istemeyerek kıran ama farkında olmayan...
olsun Ömrüm hayat bu üzülücezde sevinicez de yeter ki sevgi olsun inanalım , güvenelim birbirimize.
aşk olsun adımız AŞK, AŞK :asigim: aşk kokalım seninle

dün akşam gelmicem dedin bana. ama yanıma geliyormuşsun çok sevindim, sürpriz yapacakmışın bana ama olmadı :lepi:
canım benim, herşeyim, ömrümün sahibi, paşam Şeniz
hadi gel bitanem bekliyorum heycanla. bide dudağımı bükmüştüm dün akşam, ne kadar da safım düşünemedim sürpriz yapacağını.
sen bensiz duramazsın ki orda nasıl gelmicen:asigim:

canımmmmmmm, herşeyimmmm

hadi gel, sar beni :1hug:

not bu gün 6 ay 28 gün kaldı

Son düzenleme:
canim ya süper yazmissin cok duygulandim allah kavustursun

harika ya, süper yazıyosun hep böle devam etsin..
6aydan geriye sayıyosun ama haftaya nikahımız var demişsin yoksa yanlış mı okudum?

harika ya, süper yazıyosun hep böle devam etsin..
6aydan geriye sayıyosun ama haftaya nikahımız var demişsin yoksa yanlış mı okudum?

canım bazı nedenlerden dolayı nikahımızı yapmayı düşünüyoruz ama kesin değil. 15 tatilde de yapabiliriz Şeniz

balım...:asigim:
yine yazmaya geldim sana.

bu akşam yine yanıma geleceksin. bekliyorum. şuan evde tek başına uyuyorsun, üzülüyorum yalnızlığını paylaşamıyorum diye.
savunmasız, ilgiye muhtaç, yalnızlığa terk edilmiş bir bebeksin benim gözümde.
bazen çok sinirleniyorum böyle olmana, üzülüyorum çünkü ve elimden hiçbirşey gelmiyor :çok üzgünüm:
elimden geldiği kadar sana sıcaklığımı hissettirmeye çalışıyorum. yalnız olmadığını bilmeni istiyorum.
ve her geçen gün seni daha fazla özlüyorum. biliyorsun ki hep seninleyim, hissediyorum seni, kalbimde, aklımda, fikrimde olmadığın salise yok.
özlemek yordu ikimizide... evliliği tatilimiz gibi düşünüyorum. sadece senin ve benim olduğum ömür boyu süren bir tatil yerimseniben
gözlerim sadece seni görsün, ellerim sadece sana dokunsun, bana da sadece sen dokun.
kulaklarım senin sesinden başka ses işitmesin, sadece sen sev beni, seni de ben.yalnızca senin şefkatin ısıtmalı beni, sadece senin olduğun yerde huzur bulmalıyım.
seni sevdiğimi söylemek yetmiyor inan. kelimeler konu sen olunca yetersiz kalıyor tariflerime, ifadelerime. kalbim daha başka atıyor gözlerim seninle buluştuğunda. deli miyim ne diye düşünmeden yapamıyorum. ama biliyorum ki deli değil sana aşığım :asigim:
aşk beni adam etti, dize getirdi. sıcaklığı samimiyeti fazlasıyla öğrettin. belkide bu yüzden sana bu kadar bağlıyım.
belkide bu yüzden seni paylaşamıyorum...
evet ben aşığım ama deli bir aşık :asigim:
yokluğun derin derin oluyor, karanlıklar içindeyim sen olmayınca. seviyorum seni yok ötesi bunun.
daha büyüğü, daha fazla ifade edilebilir şekli yok.
bazen sana sıralarken sevgi sözvüklerini, susup kalıyorum yetmiyor ki söylediklerim. senin için icad edilmiş, sözvüklere yalnızca seni ifade edilecek bir kelime eklenmeli. ama o da yetmezki, sen herşeysin çünkü, bir değil bin anlamın var senin benim kalbimde.

deli bir aşığım ben yok bunun ötesi :asigim:

Ömrüm bu gün 6 ay 27 günümüz kaldı

eliflendimcokasik2idokl6.gif

Canim benim
çok guzel bir paylasim çok...
çok içten yazmissin, vede yaziyorsun gunlugun olarak, çok tatlisin ya
Allah tez zamanda kavustursun bebegine...Dugununuzu beraber kutlayalim insallah burada ve yakinda
Yeni yil size mutluluk huzur nasip etsin bitanem
operim çok
az kaldi az !

Bu konuya gelince hep duygulanıyorum aşk kokuyo aşk dolu sayfalar...
okuduklarım o kadar güzel içten sıcak seyler ki...
Rabbim gittikce arttırsın bu baglılıgınızı sevginizi inş

Bu konuya gelince hep duygulanıyorum aşk kokuyo aşk dolu sayfalar...
okuduklarım o kadar güzel içten sıcak seyler ki...
Rabbim gittikce arttırsın bu baglılıgınızı sevginizi inş

bitanem velvedim, biliyorum Rabbim sana da nasip edecek bu günleri.
acı dolu günler inan bana geçecek

Selciğim ömrünün sana yaptığı sürprizi eminim sonradan çok beğenmişsindir.
Eşimle çıktığımız zamanlar bana o tarz sürpsizleri olmuştur... dediğin gibi benimde hemen suradım bozulurdu... elimde olmadan ama çok şükür artık her an yanımda... dilerim hayırlısıyla kavuşursunuz... kaydirigubbakcemile3

Sensiz yalnızlığı,anlamsızlığı
Tadı olmadan ömrün,umutsuzluğumu gördüm.
Dokunduğum hiçbir tende kokun yok,
Aradığım mutluluğu gözlerinde buldum.

yaralarım artık uzakta bir yerde,
sessizce küllenip savruluyor.

Sen son aşkım,son ümidim olacaksın
kalbimde her zaman tek kalacaksın,
Ruhum dudaklarında hayat buluyor,
Yaşadığım en büyük aşk sen olacaksın.

:asigim:

sana şarkılar söyleyeyim mi Balım...
sevda yüklü bulut gibiyim, yağayım üzerine, sırıl sıklam ol aşkımdan. Islanalım bu aşkın altında. filmdeki aşıklar gibi koşalım yağmurun altında, sonra ben üşüyeyim sen sarıl bana.
ya da, itfaiye yolları ıslasın biz paçalarımızı sıvayıp koşalım yanından sırnaşık şey
offf tamamen yeşilçama bağlandım, napiiim seninle seviyorum ben aşkı.
seninle vakit geçirmek harika bişey.
bugün beraber izmitteydik. gezdik, kokladım seni yine akşam yine geliceksin yanıma, yalnız bırakmıyorsun beni yanımda olduğun sürece.
seviyoruuuuummmm deli gibi seviyorummmmmm :sm_cool:

delirdim aşkından yine. benim Ömrüm, benliğim, duygularımın sahibi...
ah ah sırala sırala ne bitiyo ne yetiyo valla.

bu gün arkadaşın anlattı teyzesi varmış teyzesinin dört kızı bir oğlu varmış. teyzesinin eşi ölmüş, kızları evliymiş sonra da oğlu bi trafik kazasında ölmüş. senin aile yapına benzettim bi an.
4 kız bir erkek evlat eşi önceden kaybetmiş, ama demek istemedim içimde geçirdim dualar ettim, sonra arkadaşın deyince Mehmet abim öldükten sonra teyzem de yalnız kalıyor deyince, göz göze geldik seninle. içime ateş düştü, kalakaldım :çok üzgünüm: Kaderin benzemesin sevdiğim,:Saruboceq: Rabbim seni bana bağışlasın, aşkımıza, doğacak çocuklarımıza bağışlasın. :Saruboceq:

sonra dedin bana ben ölürsem üzülür müsün diye, nasıl bir sor Ömrüm, ben sana ÖMRÜM diyorum. sen olmazsan ben ne olurum düşünsene bir. üzülmek ne kelime, yaşar mıyım acaba senağlama ne farkım kalır mezardaki ölüden. nasıl söyledin bana bunu. Aklımı oynatacağım bunu düşündükçe. en sevdiğim sensin benim, benliğimsin dedim ya benliğimi kaybederim yokluğunda.

sen nefes al Ömrüm ben ölürüm senin yerine. bu canım senin olsun, konu bu olunca, seni kaybetmek olunca konuşamıyorumi ağzımı bile açasım gelmiyor. gözlerim ıslanyor hemen. ben sana deliyim, sana sevdalı, hep yanımda ol:1hug:

seni kocaman bir aşkla seviyorum ben:asigim:
sensizliğin ne demek olduğunu bilmek istemiyorum. hep dua ediyorum senin acını göstermesin Rabbim, bana ve aşkımıza bağışlasın seni

Seni Çokkkk Seviyorum Şeniz

bugün 6 ay 26 gün kaldı herşeyim

Son düzenleme:
ben geldim canım :asigim:
ama hemen gidicem, çünkü yanımdasın bu akşam.
sen çarşıya gittin bişiler almak için. o fırsattan yararlanıp yazayım dedim.
okumanı istemiyorum yazdıklarımı sürpriz olucak sana bu yazdıklarım çünkü.
çok mutluyum bu gün :teytey:

gözümün önündeydin hep merak etmedim seni. kocaman aşığım sana kocaman Şeniz
başka atıyor yüreğim senin yanında.
hayranlıkla izliyorum, yüzünü, ellerini, gözlerini, kirpiklerini :asigim:

SENİ ÇOK SEVİYORUM Şeniz

neyse geliceksin çıkayım ben...

bu arada 6 ay 25 gün kaldı yani 205 gün

Canim sevdigin bunlari okurken bizim yaptigimiz yorumlarida okuyacak dimi?

Canim sevdigin bunlari okurken bizim yaptigimiz yorumlarida okuyacak dimi?
bilmiyorum bunu hiç düşünmemiştim aslında :uhm:

şöylede olabilir bunları bi word dosyasına kopyalayıp çıktı halindede verebilirim. :bbo:
ay napsam ki aklım karıştı şimdi

bilmiyorum bunu hiç düşünmemiştim aslında :uhm:

şöylede olabilir bunları bi word dosyasına kopyalayıp çıktı halindede verebilirim. :bbo:
ay napsam ki aklım karıştı şimdi

Canim istersen sevgiline bizim yorumlarimizada gösterebelirsin bence.
Yazdigin hersey ve bizim yorumumuzda ikinizle ilgili oldugu icin bence görse bir sakincasi olmaz.
Sadece merak ettigim icin sordum a.s.

Canim istersen sevgiline bizim yorumlarimizada gösterebelirsin bence.
Yazdigin hersey ve bizim yorumumuzda ikinizle ilgili oldugu icin bence görse bir sakincasi olmaz.
Sadece merak ettigim icin sordum a.s.

olabilir. öyle de yapabilirim değişik olur kaydirigubbakcemile3

Back