Sana Kavuşmanın Heyecanıyla

bu günlerde sana bilinçli olarak tavır aldım, almakta zorundaydım :1closedeyes:
bazı şeylerin farkına varman gerekir. kaçan kovalanır kuralını uyguluyorum senin üzerinde, zaman zaman aradığımda işim var deyip kapamayı biliyordun, şimdi sen gör bakalım nasıl oluyormuş, işe de yaramıyor değil yani.
bazı şeyleri öğrenmenin farketmenin zamanı geldi de geçiyor bile :1closedeyes:
acımicamsana, içim sızlıyor bazen ama hakediyorsun ömrüm yerimseniben

nese ben seni hep çok seviyorum aslında, hiç bi zaman azalma eksilme duymadım duygularımda.
hep sana aşık bildim kendimi, senden öncesini hatırlamıyorum bile, ot gibi yaşamışım sanırım. az kaldı çarşambaya bekliyorum kuzuşum.

bu gün 5 ay 10 gün kaldı Şeniz

:asigim:

:nazar:

aşkııımmm bak yine ben hihoyyyt
duramıyom sensiz napiiim çok özlüyorum, sana şarkılar söylemek istiyorum kaydirigubbakcemile3
aşkım diyip kocaman sarılmak istiyorum boynuna öpmek bide :utangac:
az kaldı yarın akşam yanıma geliceksin, çarşamba da ben senin yanına gelicem.
çok sevinçliyim delikafadulden 2 hafta oldu görmüyorum seni, burnumda tütüyorsun valla.
çok heycanlıyım senle evleniceğim için, çokda deiğişik duygular var iimde.
sensiz yaşayamayacağımı bu gün bir dizi ilerken bi kere daha anladım. adamın sevdiği kadın kurtuluşu çok zor bi hastalığa yakalanmıştı, ameliyatla kurtulma şansı 10 da bird. kararsızdı iki aşıkda, sonra karar verdiler. senin için yaşama şansına değer diye konuştular.
bende yapardm dedim erken ölme riskini göze alarak onu yaşardım.

ya sen olsaydın öyle Rabbim korusun, seni bana bağışlasın, sadece filmlerde olmuyor diye düşündüm bi an. sana inanamayacağın kadar aşığım.

bu gün bi arkadaşla konuştum burdan o da belki okur yazdıklarımı, aşkla boğmak diye bir deyim geçti. bende seni boğabilirim aşkımla :jeyyar::asigim:
ama korkma çok severim seni ben çoookkk

bu gün 5 ay 9 gün kaldı kavuşmamıza. seni çok seviyorum Şeniz

Canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne kadar güzel aşkını yazıyorsun:asigim: gülümseyerek okuyorum en kısa zamanda kawuşun birbirinize :teselli:ömrünle sana mutluluklar diliyorum huzurlu bir ewlilik diliyorum küçük küçük ömürler olsun :emir_bebek:hayatınızda allahım gönlünüzdeki dilekleri we duaları kabul etsin sonsuza dek mutlu olun ....takipteyim yazılarını allaha emanet ol hoş kaaalla.s.

ömrüm yanıma gelmek üzersin, heycanla bekliyorum kağıdan girmeni.
çok özledim senii mis kokulum benim canım aşkım.
yarında beraberiz ne mutlu bana. telefonda şakasına dedim seni özlemedim diye. özlemez olur muyum gözümün nuru özlemez olur muyum.
kurban olurum senin kaşına gözüne ben papatyam

nese çıkıım damlarsın şimdi sen.
seni çok seviyorum Şeniz
bu gün 5 ay 8 gün kaldı

hey gidi günler hey, geçmez dediğim günler geldi geçti. şimdi yanındayım koca adam :asigim:

hey gidi günler hey, geçmez dediğim günler geldi geçti. şimdi yanındayım koca adam :asigim:

ya yazılılarını okurken sanki kendi sözlerimi okuyomusum gibi geldi bizim kadar evliliği hsret olan birileri daha yoktur kavusmayı arzulayan yoktur diyoduk demek ki bide siz varmişşiniz peki oldu mu düğününz canım nasıl gidiyo hayallerdeki gibi mi allahım bizi de kavustursun artık onsuz geceler geçmiyoo:sinifsinif:

ya yazılılarını okurken sanki kendi sözlerimi okuyomusum gibi geldi bizim kadar evliliği hsret olan birileri daha yoktur kavusmayı arzulayan yoktur diyoduk demek ki bide siz varmişşiniz peki oldu mu düğününz canım nasıl gidiyo hayallerdeki gibi mi allahım bizi de kavustursun artık onsuz geceler geçmiyoo:sinifsinif:
evet canım ağustosun 2 sinde evlendik, düğünümüz oldu.
geçen sene bu zamanlar gün sayıyorduk. nasıl geçti anlamadım, ama o saydığım günler bitmicek gibi geliyorduk. geçti de 5 ay yedik bile :D

evet canım ağustosun 2 sinde evlendik, düğünümüz oldu.
geçen sene bu zamanlar gün sayıyorduk. nasıl geçti anlamadım, ama o saydığım günler bitmicek gibi geliyorduk. geçti de 5 ay yedik bile :D

öyle valla selim :1hug:
benimde 1 hafta sona 7 ay olcak :asigim: :nazar:
Allah saglık versin yeter ki ve herseyin hayırlısını hersey oluyo zaman su gibi akıyo a.s.

selcim tesadüf gördüm okudum negüzel şeyler yazmışsın böle, bende çok seviyorum nişanlıyım bende aynı içinden neler geçirip yazmışsan bende suan o duygular içindeyim. senin gibi bende çok hemde çok seviyorum. aşkım yanımdaysa nefes alıyorum. gittiği an dudaklarımı büzüyorum mutsuz oluyorum. aşk çok başka bişey tarifi yok. evlenmişsin ağustosta sevdiğinle evli olmak nasıl bşiey tatlım. ah bende aşkımla aynı evi paylaşabilicekmiyim.

Back