Sana Kavuşmanın Heyecanıyla

canımsın sel.........
gene döktürmüşün bitanem......
hele o sarkıya bayıldım hayallerinse tam süperrr....
aşık adamın hali başka tabii aklına neler geliyo işteee
dilerim bu tazelikte kalsın aşkınızz hiç yıpranmadan yorulmadan yaşayın inş. Şeniz

geliyorum ama yazamıyorum. dün eksik kaldı günlüğümüzden mesela.
yanımd aolunca sürekli fırsat bulamıyorum yazmaya. okumamalısın bunları.
hatta yine yoldasın yanıma geliyorsun, bu gün ki planım iki kere yazmaktı dünü telafi etmek için.
dün gece telefonla konuşurken yine hayallere daldık seninle.
evliliğimizi, yaşantımızı olması gerekenleri konuştuk. bi kez daha istedim yanında olmayı...

özlüyorum seni:asigim:
kıyamıyorum, mutsuz olmanı istemiyorum. eve giremedin dün gece kendi evine. annen yok baban yok. koptu gitti bişiyler farkındayım. ama hayat alışacaksın.
ama kimse yoksa ben varım bil bunu sevdiğim.
her zaman yanındayım. işe dedi mki ben orda olmalıydım şmdi. geçicek herşşeyim, bu günleride atlatıcaz beraber. sen üzülünce baban gelmiş rüyana bak. kıaymadı o da sana. üzüldü, özledi seni.
kahroluyorum yalnızlığına, yanında olamadığıma.

neyse az kaldı, yanında olucam 6 ay 23 gün sonra inşallah :Saruboceq:

seni seviyorum ÖMRÜM Şeniz

3us6rh7ss7.jpg

:lepi: evet evet geliyorsun yanıma hihoyyyt
çok sevinçliyim. ay yanımda olduğun hergün başka bi heyecan

seviyoum seni seviyorum :sm_cool:

kalbimden serçeler kalkmaya başladı bak. yeniden yeniden boyna boyna aşık oluyom sana. Ömrüm mis kokulum. dün çok güzeldi. yanımdaydın hep, gözümün önünde. sürekli güldük, çok mutluyduk, aşığım aşığımmmm sositososito
yüzüm gülüyo sen yanımda olunca, yanaklarım geriliyo, gençleşiyorum sürekli

Çok seviyorum seni, gözlerine bakmak o kadar güzelki, sen aşk kokuyorsun Ömrüm.
o kadar değerlisin ki hayatımda herşey senin üzerine kurulu.

nese hadi gel bekliyorum.
seni çok seviyorum :asigim:

bu gün 6 ay 22 gün kaldı kaydirigubbakcemile4

resim.rsm

sevgilimmm:asigim:
gülümseyişim, yüzümün mutluluğu, hayatımın anlamı.
en derin duygularımın sahibi, kalbimin atış sebebi.nefesim...
bitmiyo sana söylemek istediklerim, her kelime seni anlatıyor, her cümle senden bahsediyor bana.
gördüğüm, baktığım her nesen senden bir parçaymış gibi duruyor gözümün önünde. seninle anlam buluyor hayatım, seninle güzelleşiyor yüzüm, gülümsemem :nazar:
Rabbim evlenince ellerini tutmadan, gözlerine bakmadan, sesini duyup, sana dokunmadan geçirceğim bir gün nasip etmesin bana. yokluğunun ağırllığının çöktüğü saatler geçirtmesin :Saruboceq:
duygularımsın sen benim, şarkılarım aynı zamanda...
neler söylemek istiyorum san neler :asigim:
okuduğum aşk kitaplarısın, zaten başka kitaplardan da pek hoşlanmam. asşık olduğum için midir ne bilmem ama hep aşk koksun çevirdiğim sayfalar.
sensiz kimsesizim sanki, sende bensiz öylesin biliyorum.:delphin:
o yüzden dayan Ömrüm, bende dualar ediyorum su gibi akıp geçsin zaman diye. kokunun olduğu evde bir ömür yaşamaya başlamak için dualar ediyorum sevgilim. boğulurcasına göğsüne sakla beni, saçlarımı sev bide sırnaşık şey
nasıl mutluyum seninle bir bilsen.
şu son zamanlar her gün o aşık olduğum yüzü görmekten çok keyifliyim.
salı gidiyorsun ama olsun yine geliceksin biliyorum. sen bensiz duramazsın bilirim.
AŞKIM, SEVDİĞİM, ÖMRÜM, ÇİÇEĞİÇ, BÖCEĞİM, KELEBEĞİM, RUHUM, BİTANEM,HAYATIM...

biliyorum bazıları bayanlar için kullanılır ama sen benim herşeyim olduğun için hem çiçeğimsin, hem kelebeğim, hem meleğim...
herşeyimsin herşeyim...

bu arada sadece 6 ay 21 günümüz kaldı hayatımın anlamı seni sevviyorum Şeniz

resim.rsm

kuzusuuu ben deldim, sana şık eşin geldidelikafadulden
yirim seni yiriiimmmcokacimcoook
sen benim herşeyimsin biliyosun, çok mutlu 2 hafta geçirdim sayende, yanımdaydın sürekli. o kadar güzeldi ki rüya gibi geçti anlayamadım. dün yine hep yanımdaydın o yüzden yazamadım sana. eksik kalınca üzülüyorum.
sen de biliyorsun artık buraya yazdığımı ama ben okutmam sana. yalvardın şifremi vermem için ama virmem sositososito
sürpris yapcem sana. bilme ne yazdığımı nütfen okuma okursan ki eğer bunuda okuyacaksın.
gittin :a015:
15 gün sonra geliceksin ben seni çok özlicem yine :çok üzgünüm:
ama 15 gün daha eksilmiş olacak takvimimizden hihoyyyt
çok sev beni :asigim:

6 ay 19 gün kaldı kaydirigubbakcemile4

bakma bana öle kızgın kızgın, biliyorum suçluyum.
ihmal etmeye başladım seni. seni değil aslında anılarımızı ölümsüzleştirmeyi ihmal ediyorum sanırım. :çok üzgünüm: kızma lütfen hepsini telafi edicem. dün izinliydim biliyorsun ananeme gittim kardeşimde geldi. orda kaldık özlemişim ananemi :1rolleyes:
ama aklım hep burdaydı, suçluluk hissettim yazamadığım için.
canım ömrüm, nefesim, sevdiğim, herşeyim.
sen gideli 2 gün oldu. özledim boynum büküldü.
çabuk gel dicem ama biliyorum taaaa 15 gün sonra geliceksin. ben çok özlicem seni.biliyor musun bu gün 6 ay 17 gün kaldı ne kadar çabuk geçiyor dime zaman hayatım.
buraya yazmaya başladığım zamanlar 7 aydan sayıyordum. biliyorum o günde hemencik gibi gelicek. heycanlanıyorum. çok hemde.
nasıl değişik bir duygu anlatamam.
bazen üzülüyorumda, ne bilim annemden babamdan büyüdüğüm evden ve kardeşimden ayrılmak...
ama bi tarafda sen :asigim:
o gün yaklaşıyor ömrüm şimdiden düşünmeye başladım ayrılığı:çok üzgünüm:
bu gün annem gelicek çeyiz sandığımı alicaz inşallah. güzel bişey bombeliymiş.
annem diyo ki zor vericem mehmete bu sandığı hani diyordun ya ne uğraşıyorsun anne örmeye bize renkli kağıt peçetelrden ver diye :roflol: ahd etmiş vericekmiş sana o peçetelerden. alıver sende ömrüm.
biliyorum hep dersin bana bi tek seni versinler yeter diye. işte o günde geliyo herşeyim.:asigim:
beraber uyumamıza çok az kaldı. derlerdi sayılı gün çabuk geçer diye üzülürdğm geçmez diye. ama bak ne kaldı şurda.
çok heycanlı ve sevinçliyim. seni çok ama çok seviyorum Şeniz

:nazar:

Allah sizi göz açıp kapayıncaya kadar kavuştursun inşallah.
duygularını çok güzel ifade etmişsin, enişte bey çok şanslı bi adam valla onu ondan daha çok seven bi eşe sahip olacak 6 ay sonra. Rabbim bozmasın mutluluğunuzu, nazar göz değmesin.

Allah sizi göz açıp kapayıncaya kadar kavuştursun inşallah.
duygularını çok güzel ifade etmişsin, enişte bey çok şanslı bi adam valla onu ondan daha çok seven bi eşe sahip olacak 6 ay sonra. Rabbim bozmasın mutluluğunuzu, nazar göz değmesin.

canım arkadaşım çok teşekkür ederim. dilerim bugünleri sende yaşarsın, senin şafağın aydınlanmaya başlarda mutluluğunu burda beraber paylaşırız :1hug:Şeniz

sana geldim yine Ömrümün sahibi sana...
sabah gözlerimi ilk açtığımda düşündüğüm, gece gözlerimi kapatırken tek düşündüğüm, rüyalarımın odak noktasısın sen.

bu akşam çok sevindim çok mutllu oldum. ablan aradı ben,. düğün tarihimizin 3-4 temmuz olabileceğini söyledi, sömestrda geldiğinde tekrar konuşacaklarmış.kaydirigubbakcemile3
o kadar mutlu oldum ki. eğer öyle bi durum olursa düğünümz 1 ay daha önce olucak ve seninle uyumam 1 ay daha erken olacak. bşiraz daha yaklaşacak hayatımın dönüm noktası. ve ben takvimimi 1 ay öne alacağım.hihoyyyt
az kaldı aynı evde yaşamamıza, üzerinde benim yıkadığım, benim ütülediğim elbiseleri görmeye az kaldı. sana emek vermeme az kaldı.
seni kendi yaptığım yemeklerle doyurmaya, ikimizin yatağında kokunla uyumaya, sabah işe giderken öperek uğurlamaya çok az kaldı.
bugün sadece 6 ay 16 günümüz kaldı.

inşallah bu akşam ki konu gerçekleşirde daha erken gireriz evimize.

seni çok seviyorum :asigim:

ayy bir zamnalar bende senin gibi yazıyordum düşünüyordum ehuuu :))) şimdi ömrümü yedi ömrümü habire düün tarihimizi önce çekmeye çalıyodum:))) geçti tabi yine seviyom kocişkomu ama o aşkımda yok açıkçası şimdiki aklım olsa :)))

Allah tamamına erdirsin mutluluğunu daim etsin

ayy bir zamnalar bende senin gibi yazıyordum düşünüyordum ehuuu :))) şimdi ömrümü yedi ömrümü habire düün tarihimizi önce çekmeye çalıyodum:))) geçti tabi yine seviyom kocişkomu ama o aşkımda yok açıkçası şimdiki aklım olsa :)))

Allah tamamına erdirsin mutluluğunu daim etsin

ya öyle deme biz çok aşığız birbirimize. :asigim:
mutlaka bişeyler dejenere olucak tabi ki ama en az olması dileğim, sende öyle dile:çok üzgünüm:

İş yerindeyim uyku çöktü gözlerime. sabahta erken kalktım zaten. uyumak istiyorum eve gidip. sende yarın izinlisin bitanem sende yat erkenden uyu bütün gün.
bu gece evde yalnızım annemler teyzemn kızına gittiler bu gece orda kalıcaklar.
nasıl uyucam bilmiyorum .

sen olsaydın şimdi beni yalnız bırakmazdın, korkmazdım gözlerimi kapamaktan. sığınırdım sana savunmasız kedi yavrusu gibi. öylede sevrsin zaten beni.
çok özlüyorum seni, sıkıldım artık, sensiz kalmak, sensiz uyumak, sensiz gülüp sensiz nefes almak istemiyorum.
sen olmalısın yanımda. ömrümün her saniyesini seninle geçirmeliyim, sensiz, boşa geçmiş bir anım bile olmamalı. çünkü hayat o kadar kısa ki, bilmiyoruz ne kadar daha yaşayacağız. ya sana doyamazsam diye düşünmeden edemiyorum.
o yüzden olması gereken ne varsa herşey bir an önce olup bitmeli bana göre, düğünümüz hemen yarın olmalı, hatta bugünün olmadığı bile hata, bilmiyorum ki yarın sabaha açabilecekmiyim gözlerimi.

işte boşa akıp geçiyor zaman. saçma sapan bir bekleyişin içinde buluyorum kendimi. bazen küsünce de seninle buyüzden alttan alıp özür diliyorum. neden küserek sana kırgın geçiriyorum ki dakikalarımı. seninle olduğum her an, kalbimde hissettiğim heran seninle dolu olmalı. boşa geçmemeli.

ölene kadar seni sevmeliyim ben. :asigim:

Canım benim ne güzel yazmışsın öyle.
Duygulandırdın beni deli kız.
Sevginin ve aşkının hiç bitmemesi dileğimle.

canım ablacım çok sağol.
amin inşallah maaşallah de :nazar:

darkangeloisteqz5.jpg

ruhum...
bu günün sonunda da sana geldim bak her akşam olduğu gibi.
karanlık çökünce aklım kalıyor burda. eksik kalsın istemiyorum bir gün bile.
bu gün pazar, çalışmadın, aradın beni sık sık, konuştukça özledim seni, yanımda olmalı dedim, yanında olmalıyım... seni seviyorum, çok hemde :asigim:

bu gün seni anlattım bir kaç kişiye, gözlerim dolu dolu oldu anlatırken, hayranlıkla dinlediler, aşkımızı. çok büyük bir mutluluk duydum kendimce, onurlandım herkesin özendiği bir erkeğe bir aşka ship olduğum için şımardım. seni sevdiğim için, sana sahip olduğum için bi kez daha şükrettim Rabbime.

saat 23:00 e geliyor yoksun, boynum bükük.
özledim seni çok.
bu gün 6 ay 14 gün kaldı canımın içi.

ömrüm, bitanem yokluğun başka, sensizlik bşka.
üzülüyorum olmadığın zaman gelmelisin artık yada gelmeliyim. beraber olmalıyız :çok üzgünüm:

seni seviyorum Şeniz:asigim:

seviyorumhesabiii.jpg

bu günde geçti sensiz:çok üzgünüm:

ben yine burdayım. akşamın karanlığı bir başka çöküyor yokluğunda.
özlem daha bir ağır geliyor geceleri. seni seviyorum evet çok seviyorum hemde.
ellerin hep gözlerimin önünde, sonra kirpiklerin, aşkın yüreğimde kocaman olup sığmıyorsun bazen. deliriyorum o zamanlar, çoşuyorum, aşkın delirtiyor beni. zaman zaman tımarhanelik olduğumu bile düşünüyorum :utangac:
çok aşığım çoookk:asigim:

zaman azalmaya başladı, bende de mutluluk çoğalmaya, kocaman bi deniz olmaya başladı, hatta okyonus. bak yine başladım deli deli konuşmaya. sevdammm Şeniz, Ömrüm...
hayatımın anlamı demeliyim sana, seninle anlam bulurken herşey nasıl inkar ederim kiç sana çok yakışıyor zaten.
sevgilim, eşim, aşkım kocaaa bebeğim, kahramanım...:asigim:
iyi ki benimsin, iyi ki kalbimdesin ve iyi ki bana aşıksın,
ne olurdum sen olmasan bilmem ki...

kocaman ellerinle al yüzümü avuçlarına. bak gözlerime,
yetti bu işte bak. dünyayı verseler değişmem yerine bunu.nasıl büyük bi aşk benim yüreğimdeki, nasıl bir hayranlık nasıl bir sevgi.
ruhum hep yanımda ol neolur?

bugün 6 ay 13 gün kaldı ömrüm. yakında beraber uyucaz :lepi:
:asigim:

yine sana geldim bak
bu gün sanki günlerimiz daha bi eksildi gibi geldi bana nedense.
çünkü 6 ay 12 günümüz kaldıhihoyyyt

Ömüm seni çok seviyorum, bide çok özledim, bide çok aşığım, bide sen benim herşeyimsin.
sana kavuşmanın heyecanı iyice sarmaya başladı.

bu gün çok yazamicam sana bi tanem. yarında izinliyim. evden yazarım. seni seviyorum:asigim:Şeniz

canım herşeyim. bu gün benim tatilim. evdeyim. annemle aşura yaptık sen seversin ama yoksun.

bide bu gün çeyiz sandığım geldi. annemle yarın dolduracağız eşyalarımızı. annem diyo ki bu sandığı görünce gideceğini daha iyi anladım. babamda aynı şeyi söyledi.
ayrıca seni çok özledim. bu gün resimlerimize baktım içim gitti, keşke yanımda olsaydın demeden yapamadım.
sana aşığım çok hemde, anlayamayacağın, tarif edemeyeceğim kadat çok aşığım.:asigim:
bu gün 6 ay 11 gün kaldı herşeyim Şeniz:asigim:

11092008006en3.jpg

w1280.png

Back