Sana Kavuşmanın Heyecanıyla

guzel guzel okurken bi baktım il ormanı yazıyor:) aklıma hemen sakarya geldi bi baktım gerçekten sakaryalısın bende sakaryalıyım:) çok mutlu oldum senın adına ben de böyle guzel bi aşkın içindeyim ama sevdigim askerde..allah hepimizin mutluluğunu daim etsin toprağım:P

sel yavrucumm ..bu sevgının ve askın...karsılıgı ısallah cok guzel bır gelecek olur....
dunyanın sonuna kadar hiç bıtmeyecek bır ask ve sevgı dılerım..
hem sana hemde sevdıcegıne...
allahım her ıkınızıde mutlu mesut etsın...
araya gırenlere fırsat vermesın...
ve hayallerdekı ıkılı olun...tez zamndada şu nıkahı olsun.ısallah kavusun..optum ..

allah bızlerede nasıp etsın ısallah..

dün yazmadım sana Ömrüm

dün kırıldım, kırdım ve yıldım çünkü:çok üzgünüm:
üzdüm seni biliyorum.
özür dilerim Şeniz

sen benim herşeyimsin, heyecanlıyız ve birbirimizi özlüyoruz.
zamanımız azaldıkça heycanımızda yükseliyor biliyorum.
bak bu gün tam 30 hafta 5 gün kaldı kavuşmamıza.

her gün biraz daha azalıyor, her gün heycanımıza biraz daha ekleniyor. ve zaman zaman bunun stresi bizi birbirimize düşürüyor sanırım.
sen en kıymetlim, en değerlimsin benim:asigim:
hayatımın almaı, ömrümün sahibi, eşimsin.
kocamsın :asigim:

seni çok seviyorum

demaanki6.gif

canım benim duygularını o kadar güzel ifade etmişsinki
bana eşimle bnişanlı olduğumu dönemi tekrar yaşattın
31 haftanın 31 gün gibi geçmesi dileğiyle
sevginiz umarım hep bu kadar yeni hep bu kadar taze kalır

12090.jpg

sana geldim :asigim:
bu gün takvimimizi aya çevirdim, yani 7 ay 4 günümüz var diye söylicem artık.
bu gün pazar olmasına rağmen çalıştın, yoruldun canımın içi. aklım hep sendeydi, zaten hastasın bir pazar günün var dinlenirsin diyordum ama nasip olmadı...

inşallah seneye bu zamanlar Rabbim nasip ederse evimizde olucaz.
pazar günü olduğu için çalışmicaksın, evde olucaz beraber vakit geçiremediğimiz günlerin acısını çıkarıcaz :utangac:
sonra yeniden aşık olucaz birbirimize bi bu kadar daha.
sanki o günleri yaşamışım gibi içimde bir özlem var:delphin:

seni çok özlüyorum, gözlerinin içi kadar yakın olmak istiyorum. sıcaklığını hissetmek,kokunu ciğerlerime doldurmak istiyorum:asigim:
o gelecek güzel günlerin hayalini kurup, bu ağır ağır akan zamana direnmeye karşı koymaya çalışıyorum.Çok üzgünüm çoook
sonunda seninle olacağımı biliyorum çünkü. nişanlanalı 19 ay oldu o zaman hiç bitmeyecek gibiydi, ama bak o kadar zamanı geçirdik.
inşallah bu 7 ay da bitecek herşeyim
bu gün düğün vardı burda. nedense içim burkuldu, kendimi hayal ettim orda bide seni, üzüntüyle sevinci aynı anda yaşadım diyebilirim.
bi yanda seninle ve kokunla dolu bir ev, bi yanda yııllardır beraber yaşadığım ailem. sonra dedim onlarda mutlu olacaklar bizim aşk dolu evliliğimizden.kaydirigubbakcemile3 içimi öyle rahatlattım.
ortalıkta koşuşan çocuklara baktım, Kubilay Arslan Imızda böyle olacak dedim gülümsedim.

bilmiyorum çok mu hayalperestim. umarım gün gelir bunları beraber okuruz. doya doya güleriz. ben sana güvendiğim gibi, sen, sevdiğim gibi kimseyi sevmedim.
kimseye bu kaar cesurca açmadım yüreğimi...

bu yüzden sana hep ihtiyacım var Şeniz

Son düzenleme:
deli kız bu saatte ağlattın beni inşallah bir ömür senin sevgine layık olur ve ,birbirinize her bakışınızda kalbinizi cız ettiren duygu hiç eksik olmasın içinizden ,ALLAHIM bahtınızı güzel etsin

canım inşallah ömür boyu aynı duygularla yaşarsınız tabiiki karşılıklı olarak mutluluklar canımın içi

Canim az kalmis kavusmaniza :dance:
Darisi tüm sevenlerim ve tabiki benim basima :a015:

oyyyyyyyyyyyyy canısı azalttın iyiceee ne güzel.......
az kaldı dayan güzelim ömrüne kavusmaya hayırlısıyla
Allahım hep mutlu etsin inş

canım arkadaşım allah sizi ayırmasın ve bir ömür mutlu mesut yaşatsın tatlım benim=) düğününe çağımassan yaktım çıranı heeeeeeee

ya sel ne guzel duygularını yazmısın...
gozlerım doldu ya....
allahım nazarlardan saklasın...sevgını ve sevgılını...
allah kavustursun..

:) ben geldim koca adam

özle beni olur mu çok özle:utangac:
yaksın özlemim seni, çünkü ben öyleyim ömrüm, çok özlüyorum seni.

bu günde bi sayfa attım takvimimizden 7 ay 3 gün kaldı hihoyyyt

ah ah nasıl büyük bişiymiş bu aşk yaaaa :CüvCüv:
nasıl özlenirmiş meğer sevgili. benim diğer yarım, sol tarafım. eksiğim yokluğunda:asigim:
az kaldı yılbaşına geliceksinhihoyyyt yanımda olucaksın. yeni bir yılın ik dakikalırını beraber yaşıyacağız, Rabbim nasip ederse son dakikalarınıda tabiki.
çok heycanlıyım delikafadulden mis kokulum
hemen gelsin yeni yıl ve takvimimizden 3 gün daha eksilsin sonra 6 aydan saymaya devam edeyim.
canım ömrüm heyecanla bekliyorum beni koynunda kokunla uyutacağın günleri

seni çok seviyorum

z4bui8hozycni7bosdi0.png

sevgilim :asigim:
bu günde geldim sana Şeniz
kızgınım sana bugün biraz. ama yinede herşeyimsin. ne desem sana bilmiyorum ki herşeyin tadı seninle çoğalıyor.
seninle yeniden doğmuşum ben bunu anlıyorum zaman zaman. herşeyin güzelliği seninle anlam buluyor hayatımda.
sesim bile zayıf çıkıyor yokluğunda. kendime güvenim hep eksik kalıyor sensiz. korkularım çoğalıyor. ama aşkım daha bir anlam buluyor, seni ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anlıyorum. özlemin kat kat artıyor. yüreğim taaa derinden sızlıyor.
sana evdanın tarifini yapamam ama sarılmam belki hissettirebilir aşkımın büyüklüğünü. yanımda olmalısın hep. sensizlik ağır Ömrüm.
sana aşık olmak nasıl güven verici, nasıl gurur verici bişiy anlatamam.
sana sevdam çok büyük anlayacaksın zamanla.

yüreğim ellerinde, atma, kırma sakın.
senden başka sırtımı dayayacak bir duvarım yok.
sen benim ağlama duvarım ol. sana sığınayım ben sadece.
omzunda ağlayayım. kimsesiz kaldığımda senin göğsüne saklayayım başımı.

ah benim sevdalı başım...:asigim:

yanımda ol Şeniz

yoktum yazamadım dün akşam canım...
ama beraberdik herşeyim. ellerin hep elimdeydi. kokun burnumdaydı. yeni yılın ilk dakikalarını ilk saniyelerini beraber yaşadık, dilerim son dakikalarını da baraber yaşarız hihoyyyt
dün akşam yeni yıla girdiğimizden beri, 2009 dan günlerimizi eksiltmeye başladık.
artık sadece 7 ayımız kaldı delikafadulden
çok sevinçliyim çoooooookkk hihoyyyt sositososito
çok kötü bir rüya gördüm dün akşam. ağladım uykumda. Rabbim seni bana bağışlasın bitanem.
Rabbim bana yokluğunu göstermesin, sensiz nefes almayayım ben canım:çok üzgünüm:
sen benim herşeyimsin, yarımım sensin. he bide haftaya nikahımız olacak sanırım o da başka bir heycan. akşama kadar daha yazarım inşallah.
seni seviyorum :asigim:Şeniz

uykudq2.jpg

hihoyyyt ben geldim ben geldim.
yokluğun çöktü yine Ömrüm, sensiz bi tuhaf oluyorum. diyorum olsan yanımda şimdi.
dün akşam yanımdaydın, çiğ köfte yaptık. çamaşırlarını yıkadık, kurusun diye sobanın yanına koyduk hepsini.
sonra gideceğin zaman katladım onları özenle, utanmasam sokucaktım burnumu iççine koklamak için. gittin ama aklım sende kaldı.:çok üzgünüm: gittin ya kalbim, gözlerim hepsi sende kaldı.
artık gitmeni istemiyorum.
biliyorum böyle sende mutsuzsun onun bunun evinde. diyorsun ya bana aşıım evlenelim 3 kimseye gitmicem, çıkmayalım evimizden diye.
çıkarmıyım aşkım hiç, seni bırakırmıyım ben yalnız. doyucaaz evimize, evliliğimize :çok üzgünüm:
sen üzülme , yalnız kalma. bide belini incitmişsin, onun ağrısını çektin durdun dün akşam. melhem sürdüm beline sonra sıcacık havluyla sardım seni.
sen de beni sar kollarınla çok özledim :delphin:.
bu gün düştük artık 6 ay 30 güne. zaman akıp gidiyor biz farkına varmasak bile.
aşk yaklaşıyor biz daha var desekte :asigim:
biticek ömrm biticek. gelicek o sana bebek gibi baktığım günler. ayaklarını uzatıp televizyonun karşısında uyukladığın günlerde gelicek. sabret canımın canı sabret. ben sana bakmam da kime bakarım.bensin sen canımın taaa içisin sana nasıl kıyarım.
ellerimle yemek yapıp yediricem sana, hasta olman fırsat da vermicem. ayrılmicam başından sana söz.
biz birbirimize bu kadar aşıkken zor zaten. nasıl akşam edicem eve gelsende sana sarılsam diye bilmem. camlarda kaılarda dolanır dururum herhalde.
uyurken başında seni izlemek istiyorum, nefes aldığın için defalarca şükretmek istiyorum Rabbim'e. şimdi de ediyorum zaten.
sen yanımda olda yiyecek bir tas çorbam olmasın. bi soğan bi dilim kuru ekmek yeter bize yaşamak için:asigim:

Sen Ol Yeter Şeniz

Sel canım, bu ne güzel duygular böyle. Tüm yaşantın boyunca sıkı sıkı sarıl Ömrün'e

Böyle aşklar artık mazide kaldı diyordum. Ne mutlu size

Ben de size bir ömür boyu Aşk, huzur, neşe, mutluluk diliyorum

ah canım yaaa
ne güzel sözler bunlar böyle çok duygulandım okurken
allahım bu sayılı günlerinizin hayırlısıyla geçmesini sağlasın inşallah
vede birbirinize olan bu sevginiz evlendikten sonrada senelerce sürsün AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Back