• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

kendindenbikanhatun

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
45
21
18
41
Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...

Merhaba hanimlar,

Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..

Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)

Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.

Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.
Hatayi hatayla cozmeye calisarak arkadasligimida mahvettim.

Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.

Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..

Daha konu başlığınızı okudum,ilk cümlenize baktım adam kesin evli çıkacak dedim ve yanılmadım. Okumaya devam ederken"kesin zorla evlenmiştir,istemeyerek evli kaliyordur bla bla"dedim oda çıktı.
Konuya yorumum. Kesinlikle uzak durun. Bu devirde hicbir erkek sevmediği kadınla evlilik surdürmüyor. Bu hep bahane oluyor. Iki kişiyi idare etme bahanesi.

Hepte varlıklı erkekler aldatıyor karılarıda varlıktan vazgeçemiyor.o kadar varlıklı ki çocuk falanda var.

Basbayağı saçmalık sen beni sil ben seni silmem nedir ,silin gitsin.değer verin kendinize.sonra da diyoruz işte kadın neden değersiz.şımartmayın milleti sizden gaz alıp daha çok kıza yamanmasın.çünkü sizede diğer kızlardan defalarca gaz alıp gelmiş.

Adam dengesizin teki. ne istedigini bilmiyor ... ömür boyuda sürünür.

sana gelince: kendini dinle, hatani anlayacaksin

her zaman kötü olan cekici gelir insan nefsine. AMntikli olmaya calisin.
Bu karmasik duygular icinde ondan hoslandiginizi saniyorsunuz ama degil.
Kendinize bu durumu yakistiriyor musunuz?
Bunlari düsünün, istediginiz bu muydu hayatta. Evli bir adamla beraberlik..
Nefsinizin büyüsüne kapilmissiniz, dogru olmadigini biliyorsunuz.
Sizde eksik olan duygulari yalandan tamamliyor. O kadar erkek varken buna tutulmus olmazsiniz. Sevebileceginiz bircok erkek var iken neden buna takildiginizi gözden gecirin.
O adam zavalli bir hayat yasiyor diye resmen ona acimayla karisik duygular beslemissiniz.
Siz zavalli degilsiniz, herkes kendi yaptigindan sorumludur, o adam da öyle.
Siz de öyle.
Bu kadarina kendinizi layik görüyormusunuz, bu soruyu tekrarlayin.
Tez zamanda yaptiginiz hatadan dönersiniz insallah.

Bu nasıl bi saplantı?? Kendini onun karısı yerine koy ve düşün. Yaşattığını yaşamadan ölmezsin!!!
Evli erkekle ne işin var bekarların suyu mu çıktı!!
Neymiş adamın büyüsünden çıkamıyomuş hey Allahım!!
Bide uzun uzun anlatmışsın Allah akıl fikir versin ne diyeyim!

Bu dönemdeki evli adamlar zaten hepsi zorla evlendirip mutsuzlar biz bazen diyoruz bana sormadan evlendirildim akrabam dahi kimse inanmiyor bayan olsaydı evet derdim ana erkek :D hakkınızda hayrlısı deyip allah kimseyi yolundan şaşırtmasın diyerek susuyorum

bir zorla evlendim karımı sevmiyorum ama boşanmam mümkün değil vakası daha..
koca kadınım demişsiniz öyle davranın o vakit macera peşinde koşan gününü gün etmeye çalışan karısını geçtim çocuğundan çaldığı zamanı elin kadınlarıyla geçiren bir adamımı silemiyorsunuz..

Kotu üzücü bir durum. Ama adamın size aşık olduğunu hatta hoşlandığını bile dusunmuyirum. Karısıyla ilişkileri de bana kalırsa anlattığı gibi değil. Bence karısının birçok şeyden haberi bile yok. Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım. Hangi aklj başında erkek sevmediği bi kadınla evli kalır ortada hicbir sebep yokken. Üstelik zenginse. Verir nafakasini hayatini yaşar. Sağlam yalan atmış . ha çocuklar diyeceksiniz. Çocuklarını kendi alabilir ya da annesine verip onların bir ömür rahat yaşamasını sağlayabilir. Ama yapmiyor. İsrarla ayrılmam bosanmam diyor dimi. Hicbir erkek hem zengin hem yakışıklı olup da sıkıcı evliliğini sürdürmez. Hoşlandığı iyi anlaştığı başka birini bulur ve onunla evlenir. Derdi sadece gününü gün etmek, iyi de cesaretmis valla direkt söylemiş evliyim diye. Enteresan.
Simdi onu elde edemediğiniz için boyle unutamiyorum hezeyanlarina giriyorsunuz. Bence silin onu her yerden. Cevap bile vermemiş size. Eminim başka bir kız bulmuştur çoktan. Rica ediyorum şöyle haysiyetsiz erkekler için kendinizi üzmeyin. Onu unutmak için de başkalarını kullanmayın. Bekleyin sadece. Zamanla zaten unutacaksiniz.

Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...

Merhaba hanimlar,

Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..

Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)

Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.

Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.
Hatayi hatayla cozmeye calisarak arkadasligimida mahvettim.

Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.

Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..
evlendiğini okuduktan sonra gerisini okumadım. Gerek duymadım. Nedense bu tür durumlarda silah zoruyla evlenip bir de çocuk yapıyorlar.
Bir de son cümlelerin gözüme takıldı. Evli erkeğin peşinde olman ekstra üzücü.

Bir erkekte çıkıp demiyor ki, evliyim ayrılmaya da niyetim yok.
Takılacaksan takılalım, takılmayacaksan ben hafiften yol alayım :110:
Hep mutsuzlar heeep.
Çünkü kız da biliyor aslında zorla olmadığını en çok satan bahane bu.
Kız da bir şeye inanmak istediği için. Bu tür durumlarda her bedene oluyor bu elbise.

Back