- Konu Sahibi EU3
-
maşallah dostluklar daim olsun 1. buluışmadan sonra çok iyi arkadaşlarım oldu grazly bunu içindesin cnm inş sizlerinde öyle olur ve kalır hepiniz çok güzelsinizi maşallah opuyorumnanaktan
tesekkur kızlar yorumlar için daha fazla beklıyoruzzz canım arkadasım magıclowe sayesınde resımler de geldı resımlerde kendımı begenmedım hıç guzel çıkmamışım ayrıca buluşmaya gelen arkadaslarıma cok tesekurler benı mahcup etmedıler gercekten super bır gunduuu
dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzelsiniz kızlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: ruja ne gerek var şeker kızzz opuyorumnanaktanaz tipe baaaa, işyerinden stresli çıktığım için ruj süremediğim kayıtlara geçsin litfen :dilcikar:
harikasınız...
maşşallah hepinize...
:lepi:tebrikler kızlar sonunda zinciri kırabıldınız alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok güzel bi buluşma olmuş...Papim ne güzel hatunmuşsun..Bir de gözlerini görsek tam süper olacaktıkaydirigubbakcemile Neyse enişte bu kadarına izin vermiş n'apalım..
Allah dostluğunuzu daim etsin.
kaydirigubbakcemile3 hamileolduğum için göbekliyim yani bebekliyimalkisalkisalkis lütfen buda kayıtlara geçsin bide ceaala gibi en başa beni oturtmuşnuz yaaamafoldumben neyse doğumdan sora bide mankenlik pozlar veririm artıkımın bidaki buluşmaya inşallah çok güzel bigündü herkeze teşekkürler[/B][/SIZE][/COLOR]
Şeniztüm mesajları okudum herkese tşkkr ederim evet çok güzel bir buluşma yaşadık ve çok güzel vakit geçirdik
kızlar ben kendi adıma sizlerle tanıştığıma sevindim hepinizi sevdim ayrıca hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız kayıtlara geçecek bişey yok:)
buluşmalarımız daim olur inşllh
maşallahhh
çok güzelsiniz
leptapcımm tşkrlerrra.s.süper görünüyosunuz
maşallah dostluklar daim olsun 1. buluışmadan sonra çok iyi arkadaşlarım oldu grazly bunu içindesin cnm inş sizlerinde öyle olur ve kalır hepiniz çok güzelsinizi maşallah opuyorumnanaktan
ne hoşsunuz
ne güzel bir buluşma olmuş :lepi:
Ayy maşallah maşallah,hepiniz harika görünüyorsunuz..
Haydin darısı bize magiccim:)
Alya iyileşsin hemen yalaım şu buluşmayı coffee home da..
vayy merak ettiklerimide görmüş oldum. magic, azelya.
düşündüğüm gibiymişsiniz. çok hoş...
hepiniz çok tatlısınız.dostluğunuz daim olsun.
samsunlu arkadaşlar, hepinize, antalyadan çok çok selamlar.a.s.
evet canım hasta ya
üşütmüş ciğerlerinede inmiş.bugün anadolu meydan hastanesindeydik ciğer filmi filan çekindik.bide yağmurda kaldık babamız geldi aldı bizi.
10 günlük bir tedavi verdi doktoru.düzelsin hemen atak dediğin gibi:)
evet canım hasta ya
üşütmüş ciğerlerinede inmiş.bugün anadolu meydan hastanesindeydik ciğer filmi filan çekindik.bide yağmurda kaldık babamız geldi aldı bizi.
evet canım hasta ya
Çok şekersiniz kızlaropuyorumnanaktan
Adnan beyciğimide görmüş oldum:jeyyar::asigim::roflol:
geçmiş olsun böcekim:sinifsinif:dikkat et alya'ya biliyorsun ortalığın durumu malum:sinifsinif:...benim için kokulu kokulu gidılarından öp kuzucuğumukaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar hepiniz çok güzel çıkmışınızyerimsenibensizleri tanıdığımıza memnun olduk...dostluğunuz baki olsun...sevgilera.s.
tesekkur ederım sagolunn evet sonunda buluştuk nıhayet
ahh ah ne vardı nur hanım biraz daha bekleyeydin de sonra geleydin de ben de buluşaydım göbekli göbekli..
nbeysem artık bi dahakine nurla geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?