• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

evet ablacım dikkat ediyorum ben herzaman yorulmamaya gayret ediyorum ama bazen kayınvalidem yüzünden böyle seyler oluyor:(:(

bende geldim,sormayı ayıp ama ne yedin şekerim.ben bir tabak fırın tavuk yedim üzerine çayımı yudumluyorum şimdi :))

Yemekten dönüş fırtınalı oldu, bi sürü iş çıktı delikafadulden
Çorba içtim, salata yedim tatlışım yhaa ama fazla yedim sanırım, aç kalıcam die korktum herhal :1shok:
Bugün menüde kuzu vardı, hiç sevmem :bbo: :kızgın:
Çorba ve salataya talim ettim yanii :delphin:

evet ablacım dikkat ediyorum ben herzaman yorulmamaya gayret ediyorum ama bazen kayınvalidem yüzünden böyle seyler oluyor:(:(

Ayy hiç anlamıyorum böyle insanları yha :(
Nedir bu geline yapılan işkenceler :oklava:
Gerçi kaynanaya çektiren gelinlerde yok değil :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Yemekten dönüş fırtınalı oldu, bi sürü iş çıktı delikafadulden
Çorba içtim, salata yedim tatlışım yhaa ama fazla yedim sanırım, aç kalıcam die korktum herhal :1shok:
Bugün menüde kuzu vardı, hiç sevmem :bbo: :kızgın:
Çorba ve salataya talim ettim yanii :delphin:

bende pek sevmem kuzuyu yaa , tavuk ve balığı da çok sever ve tüketirim.
haklısın kaynanaya çektiren çok bu devirde:roflol: ne diyeyim ALLAH hepsini ıslah etsin :mymeka:

Ayy hiç anlamıyorum böyle insanları yha :(
Nedir bu geline yapılan işkenceler :oklava:
Gerçi kaynanaya çektiren gelinlerde yok değil :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Evet bazen gelinlerle kaynanalara cektiriyor öylesine bende kızıyorum ama ben azımı bile acmıyorum hatta bazen hiç konusmuyorum bile yanlış bişey söylerim diye ama artık cok yoruldum daha 7 ay oldu evleneli ama hayırlısı bakalım inş gecer bu günlerde....:(:(

slm benn qeldimm buluştunuz mu :( buluşmadıysanızz ne zaman buluşcaksnzz bendee qelicemm atakumda oturuyorum bu arada :)

hihoyyyt güzel bir gün geçirmek dileğiyle herkeze hihoyyythihoyyythihoyyyt
GÜNAYDINNNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Back