• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

merhaba hatunlar,ben geldim gülnur abla fatoş nasılsınız size niye küseyim yaa yine senaryıyu yazmışsınız :)) işlerimin yoğunluğundan dolayı yazamadım yemeğimide yeni yedim zaten ama aklım sizdeydi valla bensiz ne halaylar dönmüştür şimdi bunlar diyordum

hayatım sen nerdesin merak ettik insan bii haber verir dimiii:mymeka:
ona koyuyoruz almıyor buna koyuyoruz dolmuyor ne olduki bu kıza dedik
sen birdaha not bırakmadan ortadan kaybol bak ben seni napcam:oklava::oklava:
insan sevgidiğini ararmış topikte yoksun msn de yoksun :oklava:
neyse geldin ya güllerim açtı kızzzzzz :1hug:kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

slm ablalarım nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben bugun cok rahatsızım ne oldugunu anlamıyorum ama ellerim falan titiriyor basım agrıyor sürekli dünde böyleydim bebegime bişey olurmu acaba bilmiyorum kayınvalidemede söylemedim bişey olmaz der iyice sinir eder beni ama gercekten cok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ellerim titriyor ve cok yoruldum sizce hamilelikte böyle seyler olurmu?mirmirmirmir

canım sende az kendine dikkat et kaç gündür temizlik yapıyosun kendini düşünmüyosun bebeğini düşün az dinlen istirat et çok kötüysen kayınvalidene söyle veya eşine

hayatım sen nerdesin merak ettik insan bii haber verir dimiii:mymeka:
ona koyuyoruz almıyor buna koyuyoruz dolmuyor ne olduki bu kıza dedik
sen birdaha not bırakmadan ortadan kaybol bak ben seni napcam:oklava::oklava:
insan sevgidiğini ararmış topikte yoksun msn de yoksun :oklava:
neyse geldin ya güllerim açtı kızzzzzz :1hug:kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

tamam ablacığım kızma bundan sonra haber vermeye çalışacağım anlaştık mi :)) siz nasılsınız,neler yapıyorsunuz?

demekki sadece ben yoğun değilmişim herkes öyle :))

ablacım esime hep söylüyorum ama bu aralar cok bunalıyorum eşimle kayınvalidem kavga ettiler eşim arık dayanamadı yeter artık gülsenemin üstüne bu kadar gitme falan diye herseyi söyledi ve kadının huyu iyice degişti ablacım cok üzülüyorum artık dayanacak güzcüm yok gibi düşünüyorum odamdan dışarı cıkmıyorum esimin yanından ayrılmıyorum ama cok zor durumdayım ben dikkat ediyorum ama ne yapayım moralim cok bozuluyor Allahtan hafta sonu köye gidiyor kayınvalidemde 3 4 gün yok biraz rahat ederim hiç olmazsa:( ben annemi cok özledimmm

allah yardımcın olsun:Saruboceq: o eşinede söyle pısırık durup seni sakın ezdirmesin bana veya bebeğe bişey olsun gülnur abla seni gebertirmiş de:oklava::oklava:
amannnnn nedir bu kaynanaların gelinlerinden istedikleri yaaaaa kaç aylık evlisin bunlar sizin engüzel günleriniz olması lazım hırla gürle hayat geçermi sıkma canını bıo bol dua et emi hayatım benim dularım da seninle:Saruboceq:
sen ailenle barıştın mı?

ablacım esim beni asla ezdirmiyor ama ben kötü olmayalık diye susmasını istiyorudum ama artık yeter dedim esimde herseyi söyledi hep dua ediyorum ablacım ama kadım dün iyice üstüme geldi esim dışardaydı ne bilim bıktırdı beni evlilikten falan aynı evdeyiz ne güzel yanımda bi büyük var annem gibi bana destek olur diyordum ama su 1 aydır artık cok bunaldım esime artık antaltadan iş bak ve hemen gidelim diyorum ablacım dayanamıyorum yoksa hergün aglamaktan bıktım esimde beni böyle görünce hiç dayanamıyorum evet ailemle barıştık düğünüme falan geldiler ama ankaradalar yani yine yanlarında degilim cok özlüyprum bu arada düğün resimlerimde bunlar abalcım bak belki görmemişsindir....

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/254702-01112008-buda-dugunum.html

kızzzz çok tatlı gelin olmuşsun canım benim :1hug: allah sonunuzuda güzel eder inşallah
yeşil gömlekli ve türbanlı kız var resimde görümce mi?

fatoş naptın bugün kimse yoktu burda sıkıldın mı?birara girdim baktım sen de yoktun

Sıkıldım ablaa, sıkıldım senağlama

Sonra kendimi başka topiklere verdim, paralandım senağlama

Sonra misafirim geldi, kayboldum ortalıktan kaydirigubbakcemile2

Sıkıldım ablaa, sıkıldım senağlama

Sonra kendimi başka topiklere verdim, paralandım senağlama

Sonra misafirim geldi, kayboldum ortalıktan kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol: neyse halaya varmısınız kızlarrrr
günümüzü güzel kapatalım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::teytey:

ablacım onar benim dayımın kızları düğünüme tek anne tarafım gelmişti bende onlarla cekindim cok seviyorum onları onlar benden önce nişanlandı bende evde kaldım falan diyordum daha ben esimle sevgiliydim o zman ben onlardan önce evlendim hamile kaldım daha onların bu yaz düğünleri olacak ablacım:):):)

ablacım onar benim dayımın kızları düğünüme tek anne tarafım gelmişti bende onlarla cekindim cok seviyorum onları onlar benden önce nişanlandı bende evde kaldım falan diyordum daha ben esimle sevgiliydim o zman ben onlardan önce evlendim hamile kaldım daha onların bu yaz düğünleri olacak ablacım:):):)

anladıma.s hadi hayırlısı bakalım sen bebek için hazırlığa başladın mı?neler yapıyosunn

Back