• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

kızlar marankinin kozmik beden temizliğini yaptınız mı? ya merak ediyorum yapmak istiyorum ama ilaç kullanıyorum mayısın 3 de başlıyor

Ben yaramazlık peşindeyim şuan,sırnaşık şeysırnaşık şey
Sağa sola sataşıp duruyorum delikafaduldendelikafadulden:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyytkavga var ayşagül saçlarını yon fatoş bastır hadi:roflol::roflol:

ne kavgası abla yaa hiç sevmem fatoş dilinle döv daha etkili, neymiş o maranki abla ben hiç bilmiyorumda

ne kavgası abla yaa hiç sevmem fatoş dilinle döv daha etkili, neymiş o maranki abla ben hiç bilmiyorumda

yaaa bir hafta boyunca meyve suyu ve sebze suları içiyorsun haşlama sebze yiyorsun lavman yapıyorsun bağırsaklardaki kurt , parazit, tenya , mide kurtlarını atıyormuşsunbi googleden araştır www.maranki.com.tr bunun hem bedene hem de vücuda çok faydası varmış özellikle organlara

hb cnm her fırsatta burda olmaya çalışıyorum çokda fırsatım olmuyoo ama elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum hep aklım burda aslında yaaa

ıyyy bir hafta boyunca bunları yemek çopk kötü ya ben bakmadan vazgeçtim :))

hihoyyythihoyyytkavga var ayşagül saçlarını yon fatoş bastır hadi:roflol::roflol:

Yok aplam, her zaman uzlaşmacı olmaktan yanayım, fikir ayrılıkları olabilir elbet, saygı aşılmadığı sürece sorun yok hihoyyythihoyyyt
Aşan olursa beraber yolarız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hb cnm her fırsatta burda olmaya çalışıyorum çokda fırsatım olmuyoo ama elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum hep aklım burda aslında yaaa

tamam canım benim ben birbirimizi daha iyi tanıyalım istiyorum da ayşegül ablam yapmış:roflol::roflol::roflol: bişeyler düşürmüş :roflol::roflol:
onlarl yaşamaktansa yapmak iyi dir ben ce

Yok aplam, her zaman uzlaşmacı olmaktan yanayım, fikir ayrılıkları olabilir elbet, saygı aşılmadığı sürece sorun yok hihoyyythihoyyyt
Aşan olursa beraber yolarız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende fikir ayrılığı yaşasam dahi hep alttan alırım ama anlamazsadelikafaduldendelikafadulden şalterlerim kopar

bende acıktım ufakdan, yiyip geleyim hemen görüşrürüz şekerler

slm ablalarım nasılsınız neler yapıyorsunuz ? Oh yemekler yenmiş afiyet bal seker olsun hepinize bende iş yapıyorum bugun kayınvalidemle pazara gittik sabah basım cok döndü ac karnına cıkartmıştı bebişte acıktı yokda bayılıyordum eve zor geldim yollarda dinlene dinlene bidaha ac karnna asla cıkmam dışarıya :(:( hala basım dönüyor

dikkat et şekerim kendine bu sayede kuzunada dikkat atmiş olursun

Back