• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

fatoş nasılsın canım ?hani kimse yok mu? ayşegül nerde?

Ayyy çok şükür abla yhaa, Günaydııınnn a.s.
Kendimi çok yalnız hissediyordum, iyi ki geldin kaydirigubbakcemile2
Ayşegül' ü bugün hiç görmedim, bir sorun mu var acaba :uhm:

Ayyy çok şükür abla yhaa, Günaydııınnn a.s.
Kendimi çok yalnız hissediyordum, iyi ki geldin kaydirigubbakcemile2
Ayşegül' ü bugün hiç görmedim, bir sorun mu var acaba :uhm:

allah allah noldu ki dur biiii msn den bakimmm:uhm:

yok bacımmm niye küssün :uhm:
ne yaptık ki biz ona halay çekmekten başka:teytey::teytey:
kötü berşey olmasında:Saruboceq: yoğunluktan yazamasa haber verirdi

Ulaşamadın mı msn' den:uhm:
Şimdi ben yemeğe iniyorum, acıktım cokacimcoook
Gelene kadar burda olsun, sağda solda gezinmesin:oklava: halay çekicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ulaşamadın mı msn' den:uhm:
Şimdi ben yemeğe iniyorum, acıktım cokacimcoook
Gelene kadar burda olsun, sağda solda gezinmesin:oklava: halay çekicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok hayatım msn dede yok sitede de yok :uhm::uhm:

canım kızım hazır uyumuşken tevhidimi çekim 1000 tane kaldı onu tamamlamam lazım ayın 8 ine hocamı tuttum hadi görüşürüzkaydirigubbakcemile3
ayşegülü görürsen slm söyle:oklava:

merhaba hatunlar,ben geldim gülnur abla fatoş nasılsınız size niye küseyim yaa yine senaryıyu yazmışsınız :)) işlerimin yoğunluğundan dolayı yazamadım yemeğimide yeni yedim zaten ama aklım sizdeydi valla bensiz ne halaylar dönmüştür şimdi bunlar diyordum

bursadam misafir şirket vardı onlarla ilgilendim bir de ay sonu ödemeli derken yoruldum ama işimi iyi bir şekilde tamamladığım için iyiyim :))

slm ablalarım nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben bugun cok rahatsızım ne oldugunu anlamıyorum ama ellerim falan titiriyor basım agrıyor sürekli dünde böyleydim bebegime bişey olurmu acaba bilmiyorum kayınvalidemede söylemedim bişey olmaz der iyice sinir eder beni ama gercekten cok kötüyüm bu yazıyı yazarken bile ellerim titriyor ve cok yoruldum sizce hamilelikte böyle seyler olurmu?mirmirmirmir

Back