• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz

kopun dediysek, netten kopun demedik yafuuu delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoşşşş ayşegül sanaldan zevk almadı heralde müzik açtı gerçekten coştu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fatoşşşş ayşegül sanaldan zevk almadı heralde müzik açtı gerçekten coştu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bence uyuyakaldı masa başında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

atayım tabii göbecikleri hem zayıflarımda değil mi :)) benim şopar müşteriler var onlar gelir birazdan hep beraber atarız iki göbekcik:))

anacığım ne sabırsızsınız siz 2 dakika kaybolmaya gelmiyorsunuz nede senaryolar yazmışsınız :))
formülü uyguluyorum abla bugün 3. günüm ama tadı çok iğrençç yaa

canlar :CüvCüv: kızım uyandı acıktım diyor cokacimcoook ben kaçtım size iyi sohbetlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

anacığım ne sabırsızsınız siz 2 dakika kaybolmaya gelmiyorsunuz nede senaryolar yazmışsınız :))
formülü uyguluyorum abla bugün 3. günüm ama tadı çok iğrençç yaa

evet tadı konusunda sana katılıyorum a.s ama sakın tadından dolayı bırakma çünki sonuç mükemmel olacak emin ol:lepi:
herkez soruyor formunu neye borçlusun diye :sm_cool:
formumu bu formüle borçluyum :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

afiyet olsun ablacığım ikinizede bal şeker olsun görüşrürükk

bende bişr kahvaltı yapayım geliyorum görüşürüzz

Back