eşime sordum cumarteside erken çıka bilrmiş galiba ay gezcek yer buldum sayende galiba heycan yaptımevde tıkılıp kalınca
yok o resim yarışması ve etkinlikler cumartesi günü saat 10 da başlıyor pazar günü maalesef yok..
en merkezii yerler çiftlik,56 lar,mecidiye çarşı olarak buralar diyebilirim..buralardan 10 dakika aşağıya doğru yürürsen her yer deniz kenarı çay bahçesi falan bulabilirsin..bir de atakum var yeşilyurt alışveriş merkezi var o da sahilde zaten hava güzel olursa oralar da iyi olabilir pazar günü gezmmesi için
çok sağol canım eşimin işi olmassa cumartesi gitcez gün boyu sürüyor dimi yarım gün çalışcak çünkü
biz yetişemeyizneyse gezmeğe gideriz bir yerlere bizde :)
sağol cnm inş.kendimi ayın 23ünü bekleyerek avutuyorum istanbula aileme gitcem bir gezcem bir gezcem kimse tutamıcak beni diyom :) 4 ay olcak nerdeyse kızımla evde kaldıktabiiki canım gelin gezin umarım iyi vakit geçirirsiniz
slmm arkadaslarr samsun kelımesını okuyunca dırek konuya daldım resmennn
ben samsunlu deılım ama bılgısı olan varsa bırsey sormak ısterımm
gelınlık bakmak ıcın samsuna gıtmeyı dusunyuorumm ama alıs verıs yerlerını pek bılmyıorumm
acaba samsunda ne tarafta guzel gelınlıkcıler vardırr :26::26: lutfenn yardım edınn
Çiftlik hemenn :))
ya sen?
bende samsunluyumm hatta bafraa ama ist yasıyorum malesef
bende samsunluyumm hatta bafraa ama ist yasıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?