Neden KONUŞMAKTAN KORKUYORUZ Tüp Bebeği?

Rabbim bize de nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşallah :) Çok sevindim sizin adınıza gerçekten kucağınıza aldığınızda unutursunuz umarım tüm o sancılarınızı :)
Çift çizgili gördüğüm an unuttum her şeyi tek isteğim oğlum sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin 🧿 hamilelik süreci de zor geçti kanamalar vs oldu sonrası kolay olur inşallah. Siz hangi aşamadasınız tedavi de

Çift çizgili gördüğüm an unuttum her şeyi tek isteğim oğlum sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin 🧿 hamilelik süreci de zor geçti kanamalar vs oldu sonrası kolay olur inşallah. Siz hangi aşamadasınız tedavi de
Ben 27 Oca'ta Opu oldum, transfer bekliyorum şimdi rahim dinlendirmedeyim. Bakalım regl olabilecek miyim bu ay. Kaç kilo aldınız tedavi + hamilelik sürecinizde?

Ben 27 Oca'ta Opu oldum, transfer bekliyorum şimdi rahim dinlendirmedeyim. Bakalım regl olabilecek miyim bu ay. Kaç kilo aldınız tedavi + hamilelik sürecinizde?
Tedaviye başladığımda 66 kg civarıydım sonrasında 75 e çıktım iğneler ilaçlar derken şu an 85 oldum 10 kg aldım 7 ayda

Ben de kimseye söylemedim ilk basladigimizda ama zamanla maalesef duyuluyor.soylenmicek bisey degilki aslında kim ne düşünürse düşünsün söylesin.ama insanın yaşadığı yerde cahiller olunca ....gecenlerde bi karı kocanın tüp bebek yaptırıp cocuklari olduğunu duydum.cok sevindim çocuk 6 yaşındaymış. Bana bunu söyleyen kadına dedimki ben de tedavi oluyorum.yaa öyle mi amannn başkasının şeyini koydular demi dedi.yok yok öyle bisey dedim.aciklama yapmak zorunda kaliyosunuz bide.yazik kac senedir adama kadına neler demisler hele adama.bu çocuk senden mi eminmisin git bi test yaptır bilmem ne.yazik ne kadar bunaldilarsa milleti susturmak için test yaptirmislar. Kadını buldum konustum.bi çocuk daha düşünüyoruz ama milletin lafından bıktık gitmeye cesaret edemiyoruz dedi.ikisi de 40 yaş üstü şu an.bosverin milleti zaman kaybetmeyin dedim.cok üzüldüm ya

Back