Samsunlu bayanlar nerelerdesiniz :)

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
Ben bafradayım 3 ay oldu geleli buraya ama sitede kimseleri bulamadım sayılır samsundan

ben samsunlu sayılırım sinopluyum ama bi ayağmz orda 2 gün önce samsundaydm seviyorum samsunu ayrıca bafrayı da

yakakentliyim ama istanbulda yasıyorum ayrıca hiçte görmedım baba topraklarını cok merak edıyorum yaaaaaaaa

ben buralı değilim eşim istedi gelmek memleketine çok yanlızlık çekiyorum ama
yakakenti duydum güzel bir yer sanırsam .sagolera 2 gün önce nerdeydin ay bende bir seve bilsem ya

ben buralı değilim eşim istedi gelmek memleketine çok yanlızlık çekiyorum ama
yakakenti duydum güzel bir yer sanırsam .sagolera 2 gün önce nerdeydin ay bende bir seve bilsem ya

Allah yardimcin olsun. :) Benim sevgilim orali da beni ikna etmeye calisiyordu evlenince orda yasamamiz icin. Bende fazla aktivite yok diye pek gönüllü degildim ama..

Allah yardimcin olsun. :) Benim sevgilim orali da beni ikna etmeye calisiyordu evlenince orda yasamamiz icin. Bende fazla aktivite yok diye pek gönüllü degildim ama..
evet hiç bir aktivite yok netten bakıyom hep bulamıyom kızım çok bunaldı bende çünkü istanbullyum ben herşey etrafımdayken yok oldu

evet hiç bir aktivite yok netten bakıyom hep bulamıyom kızım çok bunaldı bende çünkü istanbullyum ben herşey etrafımdayken yok oldu

Ayy canim cok iyi anliyorum özellikle istanbuldan gittiysen cok zordur Bende bilmiyorum maalesef sosyal aktiviteleri. Belki Atakum'da vardir birseyler..

Ayy canim cok iyi anliyorum özellikle istanbuldan gittiysen cok zordur Bende bilmiyorum maalesef sosyal aktiviteleri. Belki Atakum'da vardir birseyler..

atakuma ancak 2 araba ile gidiliyor cnm minicik arabaalar kızım binince cırlıyor 1 saat sürüyor ve yol paraları çok pahalı kaldım öylece ne olcak bilmem eşimin başının etini yiyom ne akrabam ne arkadaşım nede biliyorum buraları :26:

Komsularin nasil peki? Bari o konuda sanslimisin? Kizin anaokuluna gidiyormu? Yoksa cokmu kücük?

Komsularin nasil peki? Bari o konuda sanslimisin? Kizin anaokuluna gidiyormu? Yoksa cokmu kücük?
apartman ve mahallemde hiç komşuluk yok bir komşum oldu bu 3.5 ayda oda 1 aya taşıncak bendeki kötü kadar kızım daha 14 mayısta 2 yaşında olcak cnm sordum kreşler 3ten önce almıyolarmalesef oyun grubuda yok burda getiriyim samsun merkeze gitcem artık bulsam feci bunaldı çocuk

aa çok güzel neresindesiniz soruyum sanki çok biliyorumda ben samsunlu değilim eşimin isteği için burdayım :26:

ben merkezdenim :) şu an ççiftlikte oturuyorum ama temmuzda bahçelievlere gidicem kendi evime inşallah sen nerdesin :)

Samsundaki aktiviteler hakkında birbirimizi bilgilendiririz arkadaşlar mesela ben söyliyim ilk önce bilmiyorum ilginizi çeker mi ama ;
Haftasonu cumartesi günü özel bi okulun resim yarışması var sadece 6 yaş çocukları için..bunun yanında tiyatro,palyaçolar,eğlence ve yarışmalar da var panayır gibi oluyo çocuklarınızla gidebilirsiniz

cnm bafradyım ben çiftliği duymuştum bahçelievler ne tarafta oraya yakınmı valla bana bilgi verirsen çok seviinirim cnm 23ünde istanbula gitcem ama şu 3.5 ayda yavrum çok sıkıldı senin çocuğun varmı cnm

benim de annem bafra nın bi köyünden :) ben temmuzda yeni evlenicem bahçelievler dee çiftliğin devamı diyebilirim sana :) cumartesi günü gelebilirsin aslında çocukla birlikte gidilecek bi yer çünkü

resim yarışması hariç diğer etkinliklerde bu hafta sonumu canım

benim de annem bafra nın bi köyünden :) ben temmuzda yeni evlenicem bahçelievler dee çiftliğin devamı diyebilirim sana :) cumartesi günü gelebilirsin aslında çocukla birlikte gidilecek bi yer çünkü

cnm ben pazar gelebilirim ozamanda varmıki çünkü eşim hariç kaybola bilirim az öğreniyim istiyorum işte gitcek yer bulamıyoz ki öğreniyim bende birde en merkezi bolca gezilcek sahile yakın birde neresi ay çok sordum kusura bakma

eşime sordum cumarteside erken çıka bilrmiş galiba ay gezcek yer buldum sayende galiba heycan yaptım evde tıkılıp kalınca

yok o resim yarışması ve etkinlikler cumartesi günü saat 10 da başlıyor pazar günü maalesef yok..

en merkezii yerler çiftlik,56 lar,mecidiye çarşı olarak buralar diyebilirim..buralardan 10 dakika aşağıya doğru yürürsen her yer deniz kenarı çay bahçesi falan bulabilirsin..bir de atakum var yeşilyurt alışveriş merkezi var o da sahilde zaten hava güzel olursa oralar da iyi olabilir pazar günü gezmmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…