Samsung üretim yeri:(

Her şeyi mi sıkıntı diyorsunuz.Gözüme uyku girmez şimdi ya.Sıkıntı yaşamam umarım of

Ben iphone bi de samsung arasında kaldım.Kullananlar iphone u tavsiye etmedi vazgeçtim.Aslında ihtiyacım olaan tek şey internet üzerinde görüşme.Daha ucuz bir telefon da işimi görürdü ama iyi olsun dedim.İhtiyacımı görecek telefonun 3 katını veriyorum.Bir de sorun çıkarsa naparım bilmem

Apple urunleri dahi cin de yapiliyorken...

Apple urunleri dahi cin de yapiliyorken...

Bu konuda bilgim yok açıkçası o yüzden soruyorum.Bir arkadaşta cevapladı sağolsun.Ürünler de sıkıntı yok ama demek ki çoğu ucuz olduğu için orda yapılıyor.Peki o zaman şöyle söyliyim ürün elime cumartesi geçecek.Direkt kargodan geri yollayabilir miyim alamdan?

Bu kadar dert etmene gerek yok çoğu orda üretiliyor zaten .

Nereden aldığına da bağlı. Bu arada ben Note3 kullanıyorum çok memnunum. Defalarca düşürmeme, üzerine ağırlık binmesine rağmen bir sorunu yok. Üstelik çok hızlı.

ben galaxy s den başladım note3üne kadar tüm seriyi kullandım samsung üstüne telefon tanımam.parçalar zaten çinde üretilmese malezyada üretiliyor için rahat olsun ben hiçbir samsungun sıkıntısını görmedim canım

Üretim yeri çok önemli değil, işçi ücretleri ucuz olduğu için genelde elektronik de dahil bir çok şey orda üretilir. Bence sorun samsung olması. Türkiyede 10 kişiden 8'inin elinde samsung telefon var. Bu yüzden iyi ünmüş gibi algılanıyor. Yabancı teknoloji forumlarına, değerlendirme yapan sitelere gir bak. Genelde 3. Yada 4. Sıralarda samsung. Tavsiyem sadece elektronikte uzmanlaşmış bir markanın telefonunu alman. Samsung küçük ev aletinden iş makinasına, cep telefonundan maden teknolojisine kadar her şey var. Bu yüzden elektronikte uzmanlaştığını düşünmüyorum açıkçası. Ve iki tane samsung telefonum oldu, ondan sonra tövbe ettim bir daha almam dedim.

Ben telefon alırken bir kaç araştırma yapmıştım
Samsungun asıl üretim yeri kore, çindekiler yan ürün diye geçiyor(b kalite de diyebiliriz)
Bir de garanti kısmına bak istersen, ithalatçı firma garantili diyorsa almanı tavsiye etmem çok sorun yaşarsın.

Ben note2 kullanıyorum 1 seneyi geçti. Baya da hor kullanırım telimi kaç kere düştü kabı falan yok öylece canta ya atarım cami çizilmiş umursamaz. Bunlara rağmen hiç sorun yaşamadım ve cok severek kullaniyorum

Canim bende de s4 var turkiyeye geldikten 3 gun sonra almistim pek kimsede yokken ve o zamandan beri kullaniyorum 1 yili gecti yani hic bir sorun yasamadim sadece kasasinda yani ekranin yanindaki ince gumus rengi olan yer soyulma yapiyor ama bu sadece samsung a ozel degil daha once kullandigim telefonlarda oldu bu bir tur telefon hastaligi diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yüzbinlerce insan kullanıyor.
Memnun bir çoğuda.
İnşallah seninkinde de bir aksilik çıkmaz.

Ben telefonumu hep ayni telefoncumdan alirim yaklasik 10 senedir telefoncum aynidir ve benim sevmeyecegim vea bosa para verecegim bir telefon icin asla al demez para kazanmak ister her insan ama o sag olsun iyi bir agbimiz s5 sorduk esimle gene 1 ay falan once bana alma dedi s4 le hersey ayni dedi ara bir telefon oldugu icin kendine ozgu pek biseyi yok dedi kalp atisinin disinda bosuna para verirsin alirsan farklilik pek bulamayacaksin dedi aydinlatmis oldu beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hangi siteden aldınız acaba? Bazı yerlede orjinal ürün satılmadıgını okumuştum, ben s4 kullanıyorum Teknosadan almıstım üretim yeri Vietnam. Bu konularda pek bilgim yok açıkcası umarım bir sorun cıkmaz.

Son düzenleme:
Ben 1 yıldır S4 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım kaç kere düşürdüm Allah bilir.

Şansın varsa kesinlikle Iphone.

İphone kullananlar tavsiye etmedi onu eledim malesef.

Bu kadar dert etmene gerek yok çoğu orda üretiliyor zaten .

Yan sanayi demişler ona takıldı kafam açıkçası biraz.

Nereden aldığına da bağlı. Bu arada ben Note3 kullanıyorum çok memnunum. Defalarca düşürmeme, üzerine ağırlık binmesine rağmen bir sorunu yok. Üstelik çok hızlı.

Bilinen bir mağaza ama bilemiyorum ki teknoloji şans işi.Umarım bende memnun kalırım.

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Benim önceki telefonum da samsung.Dediğinizde haklısınız aslında ama samsungtan başka da alınabilecek bir marka göremedim.İphone vardı ama kullanan tanıdıklarımdan memnun olan kimse yoktu. Peki siz ne alırdınız?

Gerçekten mi

Bende memnun kalmayı çok istiyorum :)

Bütün telefonların kaderi o sanırım

Bende özellikeri kıyaslayarak note 2 karar kıldım.Ve sıkıntı yaşamamayı umuyorum.

Söyelemek yasak mı bilmiyorum ama bimeksten aldım.Kocaman da yazıyor üretim yeri.Nasıl dikkat etmedim bilmem.İçime kurt düşürdüm resmen

Bimeks.. Hmm bilinen de bir firma, bence bir sorun cıkmaz ya garantisi falan vardır zaten..

Peki sizin üretim yeri nedir?Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Samsung güney kore malıdır ama yorumlardan anladığım kadarıyla üretim yerleri farklı hiç araştırmadım telefonumun nerede üretildiğine de bakmadım eve gidince bi bakayım. Bir de benim fikrim internetten telefon almamak gerekiyor ben aveanın kampanyasından almıştım telefonumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…