Samsung üretim yeri:(

Bimeks.. Hmm bilinen de bir firma, bence bir sorun cıkmaz ya garantisi falan vardır zaten..

Umarım çıkmaz.Teşekkür ederim cevabınız için.

Samsung güney kore malıdır ama yorumlardan anladığım kadarıyla üretim yerleri farklı hiç araştırmadım telefonumun nerede üretildiğine de bakmadım eve gidince bi bakayım. Bir de benim fikrim internetten telefon almamak gerekiyor ben aveanın kampanyasından almıştım telefonumu.

Nette çok söylenti var kafası karışıyor insanın.Bulunduğum il çok küçük netten almak zorundayım malesef

İphone kullananlar tavsiye etmedi onu eledim malesef.

Yan sanayi demişler ona takıldı kafam açıkçası biraz.

Bilinen bir mağaza ama bilemiyorum ki teknoloji şans işi.Umarım bende memnun kalırım.

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Benim önceki telefonum da samsung.Dediğinizde haklısınız aslında ama samsungtan başka da alınabilecek bir marka göremedim.İphone vardı ama kullanan tanıdıklarımdan memnun olan kimse yoktu. Peki siz ne alırdınız?

Gerçekten mi:50:

Bende memnun kalmayı çok istiyorum :)

Bütün telefonların kaderi o sanırım:1:

Bende özellikeri kıyaslayarak note 2 karar kıldım.Ve sıkıntı yaşamamayı umuyorum.

Söyelemek yasak mı bilmiyorum ama bimeksten aldım.Kocaman da yazıyor üretim yeri.Nasıl dikkat etmedim bilmem.İçime kurt düşürdüm resmen:50:

Ben sony xperia kullanıyorum şu an. Eski model olmasına rağmen memnunum, 2 yıl önce 400 liraya almıştım. Şimdi ya ıphone ya da yine xperia z serisinden bişey düşünüyorum. Lg ve htc konusunda da kararsızım aslında. Htc one m8 aklımı çeliyor. Bunlara bakabilirsin.

Merhaba hanımlar.Uzun zamandır telefon arayışı içindeydim.Samsung note 2 ye karar verdim ve cumartesi elimde olacak.Ama şimdi üretim yerine bir baktım ki Çin'miş.Birkaç yerde iyi olmadığını okudum.Doğru mudur bilen var mı?Öyleyse gelmeden iptal edeyim :(

Merhaba,

Bende sony almıştım 3yıl kadar önce. Kulaklığa baktım çin malı yazıyor. Sonra derin bir araştırma yaptım. Zaten o marka çinde üretiliyor tamamen. O telefonumdan çok memmundum, daha iyi bişey istediğim için elimdekini aldım ve yine sony aldım. Bir sorunda yaşamadım. Önemli olan markanın kullandığı parçalar

Merhaba,

Bende sony almıştım 3yıl kadar önce. Kulaklığa baktım çin malı yazıyor. Sonra derin bir araştırma yaptım. Zaten o marka çinde üretiliyor tamamen. O telefonumdan çok memmundum, daha iyi bişey istediğim için elimdekini aldım ve yine sony aldım. Bir sorunda yaşamadım. Önemli olan markanın kullandığı parçalar

Teşekkür ederim cevabınız için

Back