Samsung üretim yeri:(

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Merhaba hanımlar.Uzun zamandır telefon arayışı içindeydim.Samsung note 2 ye karar verdim ve cumartesi elimde olacak.Ama şimdi üretim yerine bir baktım ki Çin'miş.Birkaç yerde iyi olmadığını okudum.Doğru mudur bilen var mı?Öyleyse gelmeden iptal edeyim

Son düzenleme:
Elektroniklerin hepsi orda uretiliyor zaten telas etmenize gerek yok dusurmezseniz kolay kolay bozulmuyor zaten servisi var bir problem olursa tamire verirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elektroniklerin hepsi orda uretiliyor zaten telas etmenize gerek yok dusurmezseniz kolay kolay bozulmuyor zaten servisi var bir problem olursa tamire verirsiniz

Bir diğer rengi kore de üretilmiş.O daha iyi diyorlar.Bir sorun çıkarsa üzülürüm gerçekten

Bir diğer rengi kore de üretilmiş.O daha iyi diyorlar.Bir sorun çıkarsa üzülürüm gerçekten

Samsung genel merkezi korede canim ama tum parcalar cinde uretiliyor diger renk orda monte ediliyordur sadece

Hayırlı olsun diycemde.samsung galaxy 2var eşimde ilk 1Yıl sorum yoktu ama 2yıldır nerdeyse 2ayda bır servıse gitti ve tamir etmiyorlar değiltirmiyorlar süründürüyorlar.kız kardeşlerimın ikiside galaxy s4kullanıyor.birinin daha ilk ayında bataryası şişti ki çok titiz kullanır telefonu.kendi kendine kapanıp açılmalarını ve donmalarını sayamam.erkek kardeşimde galaxy s3 mini var bıktı duvara fırlattı şans dedi şimdide s5aldı bakalım bunda ne sorun çıkıcak.he buarada bende iphone aldım çok şükür oyında yükledim uygulamada kasmadı kapanmadı.samsung telefon kendiliğinden kapanınca bana uygulama yüklerseniz olur silin dedi ve hafıza kartı kullanmıycakmısız.uzun oldu ama bilğilendirmek istedim

Bunları bende duydum cevremeden sırf bu yüzden Samsung alamadım general mobile elite aldım

Samsunglarda sorun mu var diyorsunuz yani:44: s4 ü duymuştum biraz sıkıntılıymış şişiyormuş diye.Bilmiyorum ki aydır düşünüyorum nerdeyse bir sorun çıkarsa çok üzülürüm gerçekten

Bunları bende duydum cevremeden sırf bu yüzden Samsung alamadım general mobile elite aldım

Bende almadim eşimde galaxy çoğu zaman kapalı bazen kendi kendine arama bile yapıyor.otomatık tel

Ben bugune kadar hep samsung kullandim hicbirzaman sorun olmadi. Simdi s5 kullaniyorum ve cok mwmnunum. Samsungdan baska telefonda almam kesinlikle. Esim iphone kullaniyor ama s 5 alacak. Bunda daha cok ozellik var ve hep gelisiyor. S 5 cok muthis. Kesinliklr samsung tavsiye ederim

Kılıfını aldım o geldi kesin note alıp şansımı denemek istiyorum bende Ama aldığım site biraz da ilgisiz geldi şimdi çin kısmını görünce kafam iyice karıştı.İptal edip başka bir siteden mi alsam bilemedim

Evet galaxy lerde özellikle benim tüm ailemde var galaxy hepsi sorunlu.sırf bu yüzden gittim i phone aldım kı yıllardır samsung kullanırım galaxy den önce samsung star vardı o hala çalişiyor hemde taş gibi ondan sonra çıkardıgı teller at çöpe gitsin tabıı bu benim fikrim ama samsung servisine gittiginde anlarsin.1.5saat cihazı servise vermek için sıra bekledim en son

Bizimde bir öncekiler samsung bizde sorun yaşamadık ama tek kafamı karıştıran üretim yeri ve müşteri temsilcilerinin ilgisizliği

Bulunduğum yerde servis yok.Bu yüzden müşteri temsilcileriyle içli dışlı olacağım sanırım En iyisi iptal edip ilgili bir yerden alayım :)

Bizimde bir öncekiler samsung bizde sorun yaşamadık ama tek kafamı karıştıran üretim yeri ve müşteri temsilcilerinin ilgisizliği

İki kız kardeşimdede s4var birş sorundan kurtulamadı diğeri ise memnun belli olmuyor ama genel olarak çevremdekiler memnun değil.size arkadasimi örnek vericem samsung telefonun sıfır faturalı imei klonlanmıs telefon kullanılanıyor suan samsung yardımcı olmuyor.heryönden zatıf azıcık.

Bulunduğum yerde servis yok.Bu yüzden müşteri temsilcileriyle içli dışlı olacağım sanırım En iyisi iptal edip ilgili bir yerden alayım :)

Valla kendin bilirsin canım ben yaşadıklarımızı aktardım çok can sıktı kavga ettim ordakılerle.sonra artık uğraşamadım.6-7tane servis fişi var elimde 2yıl içinde gitmiş.hiçbiride kullanıcı hatası değil

Bu konularda sertim ben biraz sorun varsa şikayet eder hakkım ararım sonuna kadar.Zira yıl kullanmış olduğum billgisayarın kuruşuna kadar aldım

Teknoloji biraz da şans işi.Umarım bir sorun çıkmaz.Girdim bu yola bi kere :)

Bu konularda sertim ben biraz sorun varsa şikayet eder hakkım ararım sonuna kadar.Zira yıl kullanmış olduğum billgisayarın kuruşuna kadar aldım

Bende çok uğraştim ama o ara doğum yaptım kızım erken doğdu derken uğraşamadım gaantıde bitti.bize ders oldu asla almam artık ordan bişey.annem buzdolabı aldı hergün lanet ediyor.servis çağirdik 2ay sonra geldi.benimki a......k marka ertesi gün hemen kapıdalar bu ooo araki bulasın...

Teknoloji biraz da şans işi.Umarım bir sorun çıkmaz.Girdim bu yola bi kere :)

İnşallah canım dediğin hibi belli olmuyor.şunuda söyliyim 2aydır iphone kullanıyorum samsung menüsü daha anlasilir ve marketinde daha çok uygulama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…