• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolapları ve Derin Dondurucular Samsung Buzdolabı Kullananlar Bakabilir mi ?

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
Arkadaşlar buzdolabı araştırması yapıyorum. Daha evlenmeye zaman var fakat önceden alıp taksidi ödeme taraftarıyız. Samsung bulaşık makinası aldım buzdolabınıda Samsung düşünüyorum . Kullanan varmı kalitesi kullanışı nasıldır ?

benim buzdolabim sanmsung çok memnunum maşaallah bir skıntı yaratmadı ama bulaşık ve çamaşır makinesiyle ilgili hiç iyi bir şey duymadım Mümkünse onu iade edin

Buzdolabımız samsung.Maaşaallah bi arıza çıkarmadı bu güne kadar, o yönden bi şikayetimiz yok.Ama şu var ki iç hacmi dış hacmine göre küçük yani dışardan bakınca bayağı geniş gibi duruyo ama öyle değil aslında,aksesuar düzeni falan çok kullanışlı değil, e tabii birazda modeline göre değişiyo yani daha kullanışlı geniş modelleride var.Sağlamlığına sağlam,cebinizde sağlamsa çok güzel modeller bulursunuz.

Buzdolabımız samsung.Maaşaallah bi arıza çıkarmadı bu güne kadar, o yönden bi şikayetimiz yok.Ama şu var ki iç hacmi dış hacmine göre küçük yani dışardan bakınca bayağı geniş gibi duruyo ama öyle değil aslında,aksesuar düzeni falan çok kullanışlı değil, e tabii birazda modeline göre değişiyo yani daha kullanışlı geniş modelleride var.Sağlamlığına sağlam,cebinizde sağlamsa çok güzel modeller bulursunuz.
benim buzdolabim sanmsung çok memnunum maşaallah bir skıntı yaratmadı ama bulaşık ve çamaşır makinesiyle ilgili hiç iyi bir şey duymadım Mümkünse onu iade edin
Teşekkürler Arkadaşlar bi kaç model üzerinde düşünüyoruz bakalım haftaya belli olur ne yapacağımız bazıları da Arçelik alın yılların markası diyor. Samsung farklı markalara kendi markasını basıo fason mal diyenler var hep araştırdığımda Samsungdan herhangi bir şikayet olmadığı Beyaz eşya şans işi gerçi İndesit almıştık annemin evine 13 yıldır arıza yapmadı :-) Şans birazda :KK48:

Ben araştırma yaparken bi kaç dürüst satıcı artık beyaz eşya üreticilerinin eskisi gibi 20 yıl kullanılacak kalitede cihazlar yapmadıklarını söylediler Geneli garantisi bittiğinde bozulmak üzere kalitesiz malzemeden yapılıyor dedi :KK48::KK48:
Eee tabi bozulsun servis çağıralım yada yenisini alalım :KK51:

Ben araştırma yaparken bi kaç dürüst satıcı artık beyaz eşya üreticilerinin eskisi gibi 20 yıl kullanılacak kalitede cihazlar yapmadıklarını söylediler Geneli garantisi bittiğinde bozulmak üzere kalitesiz malzemeden yapılıyor dedi :KK48::KK48:
Eee tabi bozulsun servis çağıralım yada yenisini alalım :KK51:
Tabiki eskisi gibi hiç bişey değil marka çok hangine güvenceğini şaşırıyor insan dün gittik Samsung ile görüştük bizim görüştüğümüz satıcıda çok iyi çıktı herşeyi anlattı sonuç olarak 1300 TL buzdolabını aldık 150 Tl de mikrodalga indirime girmiş ikisinide almış olduk tabiki depoda kalacaklar :-)

Tabiki eskisi gibi hiç bişey değil marka çok hangine güvenceğini şaşırıyor insan dün gittik Samsung ile görüştük bizim görüştüğümüz satıcıda çok iyi çıktı herşeyi anlattı sonuç olarak 1300 TL buzdolabını aldık 150 Tl de mikrodalga indirime girmiş ikisinide almış olduk tabiki depoda kalacaklar :-)
hayırlı olsun güle güle kullan :KK66:

Bulaşık makinesini iade etme şansın varsa iade et.
genel olarak sorun vamrış makinede. özellikle deterjan alma kısmında.
ve servis bu konuda pek bişey yapamıyormuş.

ben samsung'un buzdolabini, bulasik ve camasir makinesini kullaniyorum. hepsinden de cok memnunum. 5 ay oldu alali, insallah hicbi sorun cikarmaz. televizyonda da kesinlikle samsung.

Back
X