fikret bey war çiftlikte karakolun arasından yukarı çıkınca salonun adını hatırlayamıyorum mükemmel bi yer boyama,gelin saçı ve makyajında
kızlar birr samsunlu olarak bende tavsiyelerde bulunmak isterim.fikret bey denilen trend kuaför.memnun olanlar var ama ben beğenmedim çok sıradan.bıde serdar var colıns in aşagı aradan iniyorsunuz.allahım o nasıl bi insan ya.böyle ukala böyle terbiyesiz bir kuaför olamz.oraya gıttınız mı butun gun ordasınız demektr.lak lak tan sıze sıra gelmez bı turlü.ben nişanımda gttım lanet olsun hatrlamak bıle ıstemyrm.benı yetştremedgı için fotograf çekımıne gıdemedık düşünün.makyajcısını hiç söylemiyorum inanın makyaj malzemeleri pazardan toplama resmen.hollywood pahallı bı yer ama gıdenler memnun.benm tavsıyemse kesınlıkle radıkal hasan bey.çok efendi bi insan karısı ayşe hanımında makyajı çok güzel.ben kına ve dugunde orda yaptrdım çokta memnunum.
kızlar lütfen bana samsunda güzel saç boyaya bilen istediğim rengi tutturabilen yada kendi yakışanı seçen bir kuaför söyleyin. şimdiye kadar birçok kuaföre gittim ama ya istediğim rengi tutturamadı yada saçlarımı yıprattı:a015:. artık deneme yanılma yapmak istemiyorum lütfen sizin en iyi dediğiniz kuaförü söyleyin
şimdiden cvblarınız için cook teşekkür ederim.............
merhaba arkadaşlar, benimde düğünüm var bende gelin şaçını ve makyajını iyi yapan bir kuaför arıyorum.samsunun yabancısı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?