- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
Şimdi baktım evet kadın eğer 900 günü doldurmadıysa eşi baz alınıyormuşEşlerin birinde değil miydi o 900 sgk ‘lı olma şartı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım evet kadın eğer 900 günü doldurmadıysa eşi baz alınıyormuşEşlerin birinde değil miydi o 900 sgk ‘lı olma şartı ?
Çok şükür kalp atışını da duyduk bugün tek görünüyor şuan ama bazen belli olmayabiliyormus o yüzden hala net diyemiyorum. Tüp bebek merkezinin zaten iki hocası var Ayşe ve Davut hoca. İkisi de aynı yerde hasta kabul ediyorlar.ayri ayrı odalar yok. ekip işi onların o yüzden hep birlikte gördüm ben onları muayene yumurta toplama,transfer hep beraber oldu.Keseleri gördünüz mü ikoside tutunmusmu bide Ayşe Zehra Dr da giriyormu transfere
İnşallah sağlıkla doğarlar Ayşe Dr çok iyi biri davut beyi tanimiyorumÇok şükür kalp atışını da duyduk bugün tek görünüyor şuan ama bazen belli olmayabiliyormus o yüzden hala net diyemiyorum. Tüp bebek merkezinin zaten iki hocası var Ayşe ve Davut hoca. İkisi de aynı yerde hasta kabul ediyorlar.ayri ayrı odalar yok. ekip işi onların o yüzden hep birlikte gördüm ben onları muayene yumurta toplama,transfer hep beraber oldu.
Teşekkür ederim inşallah evet benim doktorum Davut hoca ama Ayşe hoca Trabzonlu ben de Trabzon'dan geliyorum öyle bı tatlı memleketciligimiz oldu gerçekten tatlı bı hanım çok sevdim ben deİnşallah sağlıkla doğarlar Ayşe Dr çok iyi biri davut beyi tanimiyorum
Aa trabzonlumu ilk duydum benim bebeğim karnım da suyu bitmişti ankaralara kadar aradı sordu araştırdı sağolsun çok ilgilendi eşim Samsun'da yaptiralim dese direk oraya giderim tüpe ama Ankara'yı istiyor geneTeşekkür ederim inşallah evet benim doktorum Davut hoca ama Ayşe hoca Trabzonlu ben de Trabzon'dan geliyorum öyle bı tatlı memleketciligimiz oldu gerçekten tatlı bı hanım çok sevdim ben de
Benim kendi ailem burda o yüzden kalacak yer vs sıkıntı olmadı bizde rahat rahat bir buçuk ayı bitirdim hatta c.tesi artık dönüyorum. Süre uzun kalacak yakınınız yoksa zor maddi manevi biraz.. ama ben Ankara'nın doktorlarını da gerçekten çok beğeniyorum. Kadın doğum üzerine gitmedim ama orda ameliyat olmuştum başka bir hastalıktan gerçekten çok memnun kaldım hocamla da görüşürüm hala. Oranın doktorları da bana çok güvenilir gelir hep bence içiniz rahat olsun.Aa trabzonlumu ilk duydum benim bebeğim karnım da suyu bitmişti ankaralara kadar aradı sordu araştırdı sağolsun çok ilgilendi eşim Samsun'da yaptiralim dese direk oraya giderim tüpe ama Ankara'yı istiyor gene
Benim aynı merkezde 3.deneme olacak çok memnunum merkezden de drumdan da inşallah Rabbim yüzümüzü guldururBenim kendi ailem burda o yüzden kalacak yer vs sıkıntı olmadı bizde rahat rahat bir buçuk ayı bitirdim hatta c.tesi artık dönüyorum. Süre uzun kalacak yakınınız yoksa zor maddi manevi biraz.. ama ben Ankara'nın doktorlarını da gerçekten çok beğeniyorum. Kadın doğum üzerine gitmedim ama orda ameliyat olmuştum başka bir hastalıktan gerçekten çok memnun kaldım hocamla da görüşürüm hala. Oranın doktorları da bana çok güvenilir gelir hep bence içiniz rahat olsun.
Merhaba rahim filmini nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba?Ben ilk kez 9 Mart Salı Günü gittim . Hoca sadece Salı-Çarşamba -Perşembe günleri öğleden sonra çalışıyor . (362) 3121919 arayıp 4221 tuşlayarak poliklinik sekreterliğinden randevu alabiliyorsunuz.Gittiğinizde de 158,00 tl ödeme yapıyorsunuz . Yakın tarihte verdiğiniz kan testlerini de zaten gösterebilirsiniz. İlk etapta alttan muayene ediyor , rahimle ilgili görülebilecek herhangi bir problem varsa zaten size söylüyor , keza aşılama veya tüp bebekle ilgili isteğinizi soruyor . Keza size tedavinizin durumuyla ilgili reçeteli ilaçlar da yazabilir, artı olarak şahsi numarasını da veriyor .Benim hiçbir başlangıcım olmadığı için benden Rahim filmi istedi onu da bugun verdim ( o biraz zordu ...
Çok güler yüzlü , hareketli bir adam :)Randevu günü öyle saatlerce bekleme yok max 20 dk ,o da ister istemez oluyor , muayene soyunma giyinme gibi
Rahim filmi , Samsun Fakülte 'de çekindim ..Merhaba rahim filmini nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba?
Tayfun Hocadır muhtemelen ..Bugün haberlerde çıktı. Samsun’da 47 yaşındaki bir kadın 15. Tüp bebek denemesinde evlat sahibi olmuş. Samsun Medical Park’ta tedavi olmuş. Haberlerde isim vermedi ama kadının yatağının üstüne hastanenin adı yazıyordu.
Tayfun Hocadır muhtemelen ..
Ay evet ya o da çok iyiymiş ..Haberde Prof. mehmet Bilge çetinkaya diye birinden bahsediyorlar.47 yaşında 15. tüp bebek uygulaması ile bebekleri olan çiftin görülmeye değer mutluluğu - Samsun Haberleri
Samsun'da yaşayan Ruhan (49) ve Meral (47) Üney çiftinin 15. tüp bebek uygulaması sonrası "Zümrüt Setenay" ismini verdikleri bir kız bebekleri dünyaya geldi. 10 yıl aradan sonra gelen Zümrüt bebek, aileye mutluluk gözyaşları döktürdü.www.haberturk.com
Kesinlikle medicana Şafak hatırnaz hocamı öneririm. şuan tüp bebek deniyoruz hayırlısıyla sonuç alırım inşSamsun’da tüp bebek yaptıranlar var mı acaba. Pcos um 37 yaşındayım. Ve bu ay tüp bebek yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda kararsızım.
Merhaba aynı doktora gidiyoruz ben de pazartesi transferim var. Maşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim Kalçadan yapılan iğneyi ne zaman bıraktırdı size acaba ?Bende Şafak Hatırnazda tedavi gördüm
Şu an 8 haftalık hamileyim
İğneye hala devam ediyorumMerhaba aynı doktora gidiyoruz ben de pazartesi transferim var. Maşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim Kalçadan yapılan iğneyi ne zaman bıraktırdı size acaba ?
Amin inş canım. Benim fobim var iğneye :) o yüzden soruyorum canım ne zaman biter diye :))) bitmeyecekmişşşşş. Çok teşekkürler ❤İğneye hala devam ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun
Dualarım sizinle
Merhaba nsilsin inşallah herşey yolundadır kaç haftalık oldunÇok şükür kalp atışını da duyduk bugün tek görünüyor şuan ama bazen belli olmayabiliyormus o yüzden hala net diyemiyorum. Tüp bebek merkezinin zaten iki hocası var Ayşe ve Davut hoca. İkisi de aynı yerde hasta kabul ediyorlar.ayri ayrı odalar yok. ekip işi onların o yüzden hep birlikte gördüm ben onları muayene yumurta toplama,transfer hep beraber oldu.
Merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:) çok şükür herşey iyi gidiyor 16+3te yım. Sen neler yapıyorsun :)Merhaba nsilsin inşallah herşey yolundadır kaç haftalık oldun