Samsun da tüp bebek yaptıranlar doktor önerisi olan var mı🦋

Keseleri gördünüz mü ikoside tutunmusmu bide Ayşe Zehra Dr da giriyormu transfere
Çok şükür kalp atışını da duyduk bugün 🥰 tek görünüyor şuan ama bazen belli olmayabiliyormus o yüzden hala net diyemiyorum. Tüp bebek merkezinin zaten iki hocası var Ayşe ve Davut hoca. İkisi de aynı yerde hasta kabul ediyorlar.ayri ayrı odalar yok. ekip işi onların o yüzden hep birlikte gördüm ben onları muayene yumurta toplama,transfer hep beraber oldu.

Çok şükür kalp atışını da duyduk bugün 🥰 tek görünüyor şuan ama bazen belli olmayabiliyormus o yüzden hala net diyemiyorum. Tüp bebek merkezinin zaten iki hocası var Ayşe ve Davut hoca. İkisi de aynı yerde hasta kabul ediyorlar.ayri ayrı odalar yok. ekip işi onların o yüzden hep birlikte gördüm ben onları muayene yumurta toplama,transfer hep beraber oldu.
İnşallah sağlıkla doğarlar Ayşe Dr çok iyi biri davut beyi tanimiyorum

İnşallah sağlıkla doğarlar Ayşe Dr çok iyi biri davut beyi tanimiyorum
Teşekkür ederim inşallah 🙏 evet benim doktorum Davut hoca ama Ayşe hoca Trabzonlu ben de Trabzon'dan geliyorum öyle bı tatlı memleketciligimiz oldu gerçekten tatlı bı hanım çok sevdim ben de 😍

Teşekkür ederim inşallah 🙏 evet benim doktorum Davut hoca ama Ayşe hoca Trabzonlu ben de Trabzon'dan geliyorum öyle bı tatlı memleketciligimiz oldu gerçekten tatlı bı hanım çok sevdim ben de 😍
Aa trabzonlumu ilk duydum benim bebeğim karnım da suyu bitmişti ankaralara kadar aradı sordu araştırdı sağolsun çok ilgilendi eşim Samsun'da yaptiralim dese direk oraya giderim tüpe ama Ankara'yı istiyor gene

Aa trabzonlumu ilk duydum benim bebeğim karnım da suyu bitmişti ankaralara kadar aradı sordu araştırdı sağolsun çok ilgilendi eşim Samsun'da yaptiralim dese direk oraya giderim tüpe ama Ankara'yı istiyor gene
Benim kendi ailem burda o yüzden kalacak yer vs sıkıntı olmadı bizde rahat rahat bir buçuk ayı bitirdim hatta c.tesi artık dönüyorum. Süre uzun kalacak yakınınız yoksa zor maddi manevi biraz.. ama ben Ankara'nın doktorlarını da gerçekten çok beğeniyorum. Kadın doğum üzerine gitmedim ama orda ameliyat olmuştum başka bir hastalıktan gerçekten çok memnun kaldım hocamla da görüşürüm hala. Oranın doktorları da bana çok güvenilir gelir hep bence içiniz rahat olsun.

Benim kendi ailem burda o yüzden kalacak yer vs sıkıntı olmadı bizde rahat rahat bir buçuk ayı bitirdim hatta c.tesi artık dönüyorum. Süre uzun kalacak yakınınız yoksa zor maddi manevi biraz.. ama ben Ankara'nın doktorlarını da gerçekten çok beğeniyorum. Kadın doğum üzerine gitmedim ama orda ameliyat olmuştum başka bir hastalıktan gerçekten çok memnun kaldım hocamla da görüşürüm hala. Oranın doktorları da bana çok güvenilir gelir hep bence içiniz rahat olsun.
Benim aynı merkezde 3.deneme olacak çok memnunum merkezden de drumdan da inşallah Rabbim yüzümüzü guldurur

Ben ilk kez 9 Mart Salı Günü gittim . Hoca sadece Salı-Çarşamba -Perşembe günleri öğleden sonra çalışıyor . (362) 3121919 arayıp 4221 tuşlayarak poliklinik sekreterliğinden randevu alabiliyorsunuz.Gittiğinizde de 158,00 tl ödeme yapıyorsunuz . Yakın tarihte verdiğiniz kan testlerini de zaten gösterebilirsiniz. İlk etapta alttan muayene ediyor , rahimle ilgili görülebilecek herhangi bir problem varsa zaten size söylüyor , keza aşılama veya tüp bebekle ilgili isteğinizi soruyor . Keza size tedavinizin durumuyla ilgili reçeteli ilaçlar da yazabilir, artı olarak şahsi numarasını da veriyor .Benim hiçbir başlangıcım olmadığı için benden Rahim filmi istedi onu da bugun verdim ( o biraz zordu :KK43: ...
Çok güler yüzlü , hareketli bir adam :)Randevu günü öyle saatlerce bekleme yok max 20 dk ,o da ister istemez oluyor , muayene soyunma giyinme gibi
Merhaba rahim filmini nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba?

Merhaba rahim filmini nerde ve ne kadara çektirdiniz acaba?
Rahim filmi , Samsun Fakülte 'de çekindim ..
Tüp Bebek düşünüyorum mecburiyet sebebiyle ...
Yanlız şöyle bir problem var . Görüştüğüm ve araştırmalarım sonucu devletin eski usul kullandığı rahim filmi aletleri malesef ciddi anlamda ağrılı ve sancılı bir süreç .
Keza ayriyetten İstanbul 'da muhtemelen tekrar Rahim filmi çektireceğim ,çünkü benim tüp bebek yaptırmak istediğim merkeze giden çoğu hastanın rahim filminde görüntüleme sıkıntısı yaşanıyormuş . Geçen gün bir arkadaşla yazıştım . Burda çekimini yaptırmış ,sonrasında tedavi için merkeze gittiğinde tekrar istemişler .. Normal şartlarda ilk filminde burda Syn Davut Güven Hoca " bak evrakta da yazıyor , normaldir diye , bir sıkıntı yok ,tüplerin açık " demiş ...

Kız gittiği merkezde isteksizce rahim filmini acısız çektirmiş . İlk etapta para içindir diye düşünmüş . Fakat rahimde problem varmış meğer , bunun içinde histeroskopi olması gerektiğini öğrenmiş.
Üstelik bana da fotoğraflarını attı ve inanın bariz fark var .

Ben şunu söyleyebilirim . Acılı veya anesteziden ziyade ; İYİ BİR MERKEZDE ÇEKTİRİN LÜTFEN , BU ÇOOOK ÖNEMLİ..

Bugün haberlerde çıktı. Samsun’da 47 yaşındaki bir kadın 15. Tüp bebek denemesinde evlat sahibi olmuş. Samsun Medical Park’ta tedavi olmuş. Haberlerde isim vermedi ama kadının yatağının üstüne hastanenin adı yazıyordu.

Tayfun Hocadır muhtemelen ..

Haberde Prof. mehmet Bilge çetinkaya diye birinden bahsediyorlar.

Haberde Prof. mehmet Bilge çetinkaya diye birinden bahsediyorlar.
Ay evet ya o da çok iyiymiş ..
Ama 15. kez deneme yapmak için iyi bi maddiyat gerekli ..
Ben daha 1 tane denemedim -ki inş olumlu sonuç alırım . Alamazsam da 3 yıl kredi ödeyeceğim mecbur .. Kredisiz zor hayat şartları

Samsun’da tüp bebek yaptıranlar var mı acaba. Pcos um 37 yaşındayım. Ve bu ay tüp bebek yaptırmak istiyorum. Fakat doktor konusunda kararsızım.
Kesinlikle medicana Şafak hatırnaz hocamı öneririm. şuan tüp bebek deniyoruz hayırlısıyla sonuç alırım inş 🤲🏻

Merhaba aynı doktora gidiyoruz ben de pazartesi transferim var. Maşallah kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️ Kalçadan yapılan iğneyi ne zaman bıraktırdı size acaba ?
İğneye hala devam ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun
Dualarım sizinle 😊

Merhaba nsilsin inşallah herşey yolundadır kaç haftalık oldun

X