- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.907
Ben ilk kez 9 Mart Salı Günü gittim . Hoca sadece Salı-Çarşamba -Perşembe günleri öğleden sonra çalışıyor . (362) 3121919 arayıp 4221 tuşlayarak poliklinik sekreterliğinden randevu alabiliyorsunuz.Gittiğinizde de 158,00 tl ödeme yapıyorsunuz . Yakın tarihte verdiğiniz kan testlerini de zaten gösterebilirsiniz. İlk etapta alttan muayene ediyor , rahimle ilgili görülebilecek herhangi bir problem varsa zaten size söylüyor , keza aşılama veya tüp bebekle ilgili isteğinizi soruyor . Keza size tedavinizin durumuyla ilgili reçeteli ilaçlar da yazabilir, artı olarak şahsi numarasını da veriyor .Benim hiçbir başlangıcım olmadığı için benden Rahim filmi istedi onu da bugun verdim ( o biraz zordu ...Doktor ve hastane konusunda çok fazla tereddütlerim oldu. Gerçekten çok zor bi durum bu kararsızlık. Davut bey den nasıl randevu alıyoruz. Muayene için çok bekliyormuyuz. Şehir dışından gelicem çünkü
Çok güler yüzlü , hareketli bir adam :)Randevu günü öyle saatlerce bekleme yok max 20 dk ,o da ister istemez oluyor , muayene soyunma giyinme gibi