- 28 Şubat 2020
- 1.281
- 525
- 44
Bende hamdolsun iyiyim davut beye gitmeyi pilanliyorum yorumlara bakarken sana yazmak istedimMerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:) çok şükür herşey iyi gidiyor 16+3te yım. Sen neler yapıyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamdolsun iyiyim davut beye gitmeyi pilanliyorum yorumlara bakarken sana yazmak istedimMerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:) çok şükür herşey iyi gidiyor 16+3te yım. Sen neler yapıyorsun :)
İlk tedavide oldu degilmi seninki kaç TL harcadın acabaMerhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:) çok şükür herşey iyi gidiyor 16+3te yım. Sen neler yapıyorsun :)
Davut Hoca 'ya ilk kez mi gideceksiniz ?Bende hamdolsun iyiyim davut beye gitmeyi pilanliyorum yorumlara bakarken sana yazmak istedim
Evet ilk kezDavut Hoca 'ya ilk kez mi gideceksiniz ?
Siz gittinizmi hicDavut Hoca 'ya ilk kez mi gideceksiniz ?
Evet gittim .Siz gittinizmi hic
Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdinizEvet gittim .
Oldukça iyi bi doktor ve alanında uzman ..
Lakin çok yoğun olmakla birlikte bu doktor bana hep cerrah olarak geliyor . Yani tedavi eden , süreci yönetenden ziyade böyle bi algı bıraktı bende ..
Zaten muayene esnasında fix sözü şu " ne düşünüyorsun ? Tüp bebek mi ? Aşılama mı ?"
Bunu birçok kişiden duyduğum için aynen bana da söyledi .
Bizde genetik problem var , şimdilik fakülteden rapor için şartları taşımadığımız halde bi şansımızı denicez ..alabilirsek İstanbul yolcusuyuz ..Burda yaptırmayacağız.Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdiniz
Anladim imkaniniz varsa Ankara'yı da tavsiye ederimBizde genetik problem var , şimdilik fakülteden rapor için şartları taşımadığımız halde bi şansımızı denicez ..alabilirsek İstanbul yolcusuyuz ..Burda yaptırmayacağız.
Benim ilk iki denemem Ankara'da pozitif oldu çok şükür aslında gene orayı istiyordum ama imkanlar zorluyorEvet gittim .
Oldukça iyi bi doktor ve alanında uzman ..
Lakin çok yoğun olmakla birlikte bu doktor bana hep cerrah olarak geliyor . Yani tedavi eden , süreci yönetenden ziyade böyle bi algı bıraktı bende ..
Zaten muayene esnasında fix sözü şu " ne düşünüyorsun ? Tüp bebek mi ? Aşılama mı ?"
Bunu birçok kişiden duyduğum için aynen bana da söyledi .
Ankara ‘da hangi merkezde tedavi oldunuz?Benim ilk iki denemem Ankara'da pozitif oldu çok şükür aslında gene orayı istiyordum ama imkanlar zorluyor
Fsh yuksek benim rezervim az özel Ankara tüp bebek merkeziAnkara ‘da hangi merkezde tedavi oldunuz?
Keza problem neydi ?
Dr ismi ?Fsh yuksek benim rezervim az özel Ankara tüp bebek merkezi
İlk yaptirdigim da 31dim fsh 11di şuan 36 yaş fsh 23 Dr Cem akarsu ama şuan başka kilinik açtı ben merkezi degistirmek istemedim Kubilay vicdanla devam edecektim oda çok iyiDr ismi ?
Yaşınız kaç peki yumurta rezervinden dolayı soruyorum ?
İlk kızım taze transferdi ikinci donmuş ama ikinci doğduktan sonra vefat etti o yüzden 3.deneme olacakDr ismi ?
Yaşınız kaç peki yumurta rezervinden dolayı soruyorum ?
Şuan sağlıklı , yaşayan 1 evladınız mı var ?İlk kızım taze transferdi ikinci donmuş ama ikinci doğduktan sonra vefat etti o yüzden 3.deneme olacak
Var 4yasindaŞuan sağlıklı , yaşayan 1 evladınız mı var ?
Rabbim ona sağlık sıhhat versin inş ..Var 4yasinda
Amin inşallah insan çok yıpranıyor gerçekten Rabbim sizede en kısa zamanda anneliği tattirsin insallahRabbim ona sağlık sıhhat versin inş ..
Bizde ki problem fazlasıyla riskli olduğu için , donanımı ve başarı oranı iyi olan bi merkezle devam edeceğiz . Bu işlerin hekimi ne kadar iyiyse mutfağı da bi o kdar iyi olması gerekiyor ..
Eğer sizde tekrardan bu yollardan geçeceksiniz , dilerim herşey gönlünüzce olur
Biz bebek vefat edince genetige gitmiştik bişey yok dediler ama herkeze aynı testmi yapılıyor bilmiyorumRabbim ona sağlık sıhhat versin inş ..
Bizde ki problem fazlasıyla riskli olduğu için , donanımı ve başarı oranı iyi olan bi merkezle devam edeceğiz . Bu işlerin hekimi ne kadar iyiyse mutfağı da bi o kdar iyi olması gerekiyor ..
Eğer sizde tekrardan bu yollardan geçeceksiniz , dilerim herşey gönlünüzce olur