Samsun da tüp bebek yaptıranlar doktor önerisi olan var mı🦋

Siz gittinizmi hic
Evet gittim .
Oldukça iyi bi doktor ve alanında uzman ..
Lakin çok yoğun olmakla birlikte bu doktor bana hep cerrah olarak geliyor . Yani tedavi eden , süreci yönetenden ziyade böyle bi algı bıraktı bende ..
Zaten muayene esnasında fix sözü şu " ne düşünüyorsun ? Tüp bebek mi ? Aşılama mı ?"
Bunu birçok kişiden duyduğum için aynen bana da söyledi .

Evet gittim .
Lakin çok yoğun olmakla birlikte bu doktor bana hep cerrah olarak geliyor . Yani tedavi eden , süreci yönetenden ziyade böyle bi algı bıraktı bende ..
Zaten muayene esnasında fix sözü şu " ne düşünüyorsun ? Tüp bebek mi ? Aşılama mı ?"
Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdiniz

Bakalım ne olacak evet bende sorduğunu duymuştum siz neye karar verdiniz
Bizde genetik problem var , şimdilik fakülteden rapor için şartları taşımadığımız halde bi şansımızı denicez ..alabilirsek İstanbul yolcusuyuz ..Burda yaptırmayacağız.

Evet gittim .
Benim ilk iki denemem Ankara'da pozitif oldu çok şükür aslında gene orayı istiyordum ama imkanlar zorluyor

Rabbim ona sağlık sıhhat versin inş ..
Bizde ki problem fazlasıyla riskli olduğu için , donanımı ve başarı oranı iyi olan bi merkezle devam edeceğiz . Bu işlerin hekimi ne kadar iyiyse mutfağı da bi o kdar iyi olması gerekiyor ..
Eğer sizde tekrardan bu yollardan geçeceksiniz , dilerim herşey gönlünüzce olur 🌸

Bizde ki problem fazlasıyla riskli olduğu için , donanımı ve başarı oranı iyi olan bi merkezle devam edeceğiz . Bu işlerin hekimi ne kadar iyiyse mutfağı da bi o kdar iyi olması gerekiyor ..
Eğer sizde tekrardan bu yollardan geçeceksiniz , dilerim herşey gönlünüzce olur 🌸
Amin inşallah insan çok yıpranıyor gerçekten Rabbim sizede en kısa zamanda anneliği tattirsin insallah

Biz bebek vefat edince genetige gitmiştik bişey yok dediler ama herkeze aynı testmi yapılıyor bilmiyorum

X