Samsun da tüp bebek yaptıranlar doktor önerisi olan var mı🦋

Doktor ve hastane konusunda çok fazla tereddütlerim oldu. Gerçekten çok zor bi durum bu kararsızlık. Davut bey den nasıl randevu alıyoruz. Muayene için çok bekliyormuyuz. Şehir dışından gelicem çünkü
Sabah 8 de hastanede oldugn zaman sira aliyorsn canm problem olmuyor randevu ile calismiyorlr bende il disindan gidiyorm davut beye muayene ile bi sorn yasamadm

Yaaa çok teşekkür ederim inşallah 😍 Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin 🤗 fakülte özele göre illaki yoğundur ama daha uygun maddi anlamda . Bir de her şey bir kenara doktoruna güvenmek çok önemli bence. En ufak şüphe ya da bir soru işareti kalmaması önemli. Davut hoca çok ilgili herkesin sorularını çok sevecen bir tavırla yanitliyo. Ve işinde cidden iyi. Süreçte şöyle; ilk önce adetli muayene var 2. Ya da 3gun gidiyorsunuz. O ay size hazırlık veriyor vitamin ve doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz. Sonraki ay yine aynı şekilde adetli gidiyorsunuz tüp bebek süreci başlıyor iğneler ilaçlar vs üç günde bir kontrol sonrasında yumurta toplama işlemi sonra da 4. Günü transfer 😇 bu kişiye göre değişiyor tabi tedavi süreci ilaçlar vs. Benim bu şekildeydi 🤗
şu anda ne durumdasınız acaba paylaşabilirmisniz

merhaba bende samsunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim dr. muhterem akdeniz i önerdiler bana bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba.
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah .
Kendisine hiç muayne olmadım ama bende tüp bebekle hamile kaldım . Samsun’dayım eğer Gonal soğuk zincir ihtiyacınız olursa özelden yazabilşrsiniz bana

X