- 13 Kasım 2020
- 1.222
- 2.191
Ben kontrolden şimdi geldim. Benim de yumurtalarım biraz yavaş büyüyormuş. Dedim hocam bana bir tane yeter o da dedi bize de hiç dert etmiyorum yaşa da takılmıyorum. Benim tek sıkıntım iğnelerdi ki onu da becerdim ama yrn itibariyle sabahları bir iğne daha olacakmış şimdi çok azcicik ona stresliyim o kadar bu yoldaki sloganım bir tane olsun bizim olsun umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olurTeşekkür ederim canım vallaa insan başına gelecekleri merak ediyor ben 37 yaşındayım. Polikistik over var bende 2 aşılama son aşılamada kimyasal gebelik oldu. Zaman kaybetmek istemedim bu ay tüp bebek inşallah. Aşılamayla uğraşmayıp keşke direk tüp bebek yaptırsaydım diyorum bazen 1 yılım boşa geçti . 35 den sonra yumurta rezervi kalitesi düşüyor deniliyor. O yüzden çok stres oldum. Rabbim bilir tabi. Hayırlsı . Aşılamada ben de gonal f kullanmıştım. Azıcık yakıyor ama tam derin nefes alırken batırıyorum. İlacı verirken nefesimi yavaş yavaş salıyordum iyi geliyordu psikolojimekeşke bana da onu versebenim dozu düşük tutabilir belki polikistikte yumurtalar aşırı tepki verebiliyormuş. O da sıkıntı . Bende artık başlayabilsem bir an önce. İnşallahhh bütün yumurtaların süper kaliteli olur. Hepsi döllenirrrr Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh